- 24 Eylül 2011
- 2.362
- 12
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 6.günün o zaman değil mi? Daha çok erken test için. Çıkmaz yapıp da üzme tatlı canını boş yere. Test günün ne zaman?Test günümü bekleyemiyorum artık. O kadar sıkıldım ki beklemekten Biraz daha dayanamazsam test yaptıracağım ama ondan da korkuyorum.
Geçen hafta Pazartesi yumurtalarım toplandı. Cuma günü transfer yapıldı. Daha çok var verdikleri test gününe.
çok erken bu gün 2. gün ama transfer için çağıdılar içim buruk hakkımda hayırlısı mevlamdan gelen her şeye razıyım aliasa onu rahatlatmak için söylediklerim aklımda:)) tesadüf işte okuduğum o topikte herke ikinzi gün embriyosuyla hamile kalmıştı inşallah darısı bizlere olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin bu göz yaşları sevinç göz yaşlarım olsun
bir ikki gün giremem sanırım hamile haberlerinin sevinçlerini paylaşamadım affola inanıyorum ki bu gün haber alacak tüm arkadaşlar hamile olacak n.
,çok karışık duygular içindeyim haakkınızı helal edin. ne olur bana çok dua edin...
kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?
Test günümü bekleyemiyorum artık. O kadar sıkıldım ki beklemekten Biraz daha dayanamazsam test yaptıracağım ama ondan da korkuyorum.
Geçen hafta Pazartesi yumurtalarım toplandı. Cuma günü transfer yapıldı. Daha çok var verdikleri test gününe.
gunluk tutar gibi gunumu tutuyorum..))) belki ilerde faydasi olur okuyanlara
bugun transferimin 5.gunu
yine hic bisey yok,ne agri ne sizi,ne kasik batmasi,nede akinti
kaldi koca bi 7 gun..))))
ya arkadaslar bu akintiya taktim ben,benim akintim normalde yogun olmasada olurdu
ama transferden sonra mubarek kesildi..)) normalmi acaba???:44:
Bugün 6.günün o zaman değil mi? Daha çok erken test için. Çıkmaz yapıp da üzme tatlı canını boş yere. Test günün ne zaman?
canım bendede aynıydı 5 gün hiç akıntım yoktu.5 gün uçakla eve döndük ve 7. gün işe başladım akıntım olmaya başladı merkezi aradım normal diyorlar.hareket ettikçe jelden dolayı oluyormuş.evde fazla hareketli değilsen olmamasıda normal sıkıntı etme
benim transferim normal siklusle oldu yani dogal regl.donemimde transferim gerceklesti
transferim oncesi ve sonrasi hic ilac tedavisi uylanmadi
acaba ondanmi hicbisey hissetmiyorum
insan ne kadarda olsa takiyo iste..))))
beklemekten baska care yok,hayirlisi
Cnm dün cvp yazdım sana ama heyecandan görmedin herhalde:))) Haklısın tabii. Benim doktorum Ahmet Zeki Işık. Senin dr kim? Memnun kaldın mı? Sona kadar geldin, tedavin bitti fikrin ne klinikle ilgili. Ben çok korkuyordum irenbeden. Dilek hnmın kötü anılıyor olması benim gözümü korkutmuştu. İlk 2 denememde çok üzüldüm doktordan yana, devamlı gittiğim jinekologum önerdi bana Ahmet Beyi. Onu tanıyınca çok sevdim. Klinikten korksam da orada başlamaya karar verdim.
karasu sonucun belli olmadımı canım ?bekliyoruz güzel haberini
Cnm belli oldu ama deger dusuk 2gun sonra yukselmez ise ne oluck bilmiyrm ama baska bir dr gorustm gebelik var fakat saglikli degil yukselmez ise sonlandirilick dua edin lutfennn suanda uykuda gibiym drm cok net konusuyrdu kesin hamilesin hicbir sorun yok hersey guzel 2tane trnsfer yapickti embryolr kaliteli diye tek yapmayi uygun gordu iste boyle
Test günümü bekleyemiyorum artık. O kadar sıkıldım ki beklemekten Biraz daha dayanamazsam test yaptıracağım ama ondan da korkuyorum.
Teşekkür ederim kızlar..
Aşılamayı reddedicem büyük ihtimalle..Ben nedeni açıklanamayan infertilite olduğum için ön testler yapıacak mı ediyorum? Adetin 3. günü gitmeyi düşünüyıorum ilk görüşmeye de ama acaba yanlış mı yapmış olurum?
Teşekkür ederim cevabınız için.
elon nasılsın bebişin nasıl tıransferim oldu iki kondu selman bey girdi yaaa çok merak ediyorum ara ara belim arıyo başka bisıkıntımyok canım yaa senden sonra dahada umutlandım inşallah tutar