• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Canım kaç çıkmış değerin? inşallah ikiye katlar ve yüzün güler canım

Cnm deger kac bilmiyrm dr um sadece tlfnla bilgi verdi 2gun sonra bakicz yukselme varmi diye dedi bnm pek umudum yok 5ay once asilamada aynisey oldu yukselmedi kimyasal da kaldi sonc yine ayni galiba dr busefer kesin kesin diyrdu soyleyemedi bence

VEE ben bugün işe başladım, sabah erkenden kalktım, şu test günü yaklaşıyor ya uyku tutmuyor,zaten yorulmayınca insan uykusu da gelmiyor zaten,anlayacağınız dün gece geç yattığım için sabah uykulu uykulu kalkıp wc ye girdim ve ŞOK:açık kahverengi bir lekelnme gelmiş!!!Uyku falan kalmadı tabii..Neyse çökmüş vaziyette işe gittim, ilerleyen saatlerde kliniği aradım,test yaptırayım mı bugün lekelenme oldu ve bariz adet sancılarım başladı dedim, 'bunlar olabilir normal,birşey yoktur test gününüzü bekleyin,kanama filan olursa yarın test yptırın' dediler, ve Allaha şükür başka gelmedi ama biraz ümitlerim kırıldı,neyse negatife de adapte olduk böylece biraz,hiiii şaka maka 36-40 saat sonra ak mı kara mı belli olacak!!!!!!Belirsizlik çok zormuş:25:

kahverengi akıntıysa yerleşme kanaması olabilir canım.. inşallah öyledir.. kaçıncı günün bugün?? 10. günde snra kanda çıkmaya başlıormuş ya gerçi ben beklemeden yanayım ama..

Bebeklerinizi alıp dönmüşsünüz ne mutlu, inşallah 12 gün sonra daha mutlu haberlerinizi alıcaz,kendinize ve bebeklerinize iyi bakın:9:

kahverengi akıntıysa yerleşme kanaması olabilir canım.. inşallah öyledir.. kaçıncı günün bugün?? 10. günde snra kanda çıkmaya başlıormuş ya gerçi ben beklemeden yanayım ama..

Sağol canım, klinik de beklemekten yana, ne varsa şu 12. günde, var demek ki bir bildikleri, canım ilk günler olsa yerleşme kanaması diye avutacaktım kendimi,10. günüm, estrofem tablet kullanıyorum onun etkisi de olabiliyormuş böyle, progestan fitilin de; bir de benim ilk denememde 11. gün lekelenmelerim başladı ve sonuç biokimyasal olmuştu o geldi aklıma, gerçi şimdilik başka gelmedi bakalım,beklemekten başka çare yok

Arkadaşlar size yumurta toplama işleminden sonra 14 gün günde 2 kez kullanmak üzere östrojen hormonu verdiler mi? Bana progesteron ile birlikte östrojen de verdiler. Estrofem isimli bir ilaç. Yalnız biraz önce bu ilacın prospektüsünde hamilelikte kesinlikle kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ne alaka anlamadım...

evet bana da transferden 3 gün sonra ve test günnüne kadar progestan iğne ve estrofem hap verdiler bunlar bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş zeten testten sonra bırakıyosun ikisinide

inşallah canım

malesef canım merkeze gidince kalan 1 taneninde 2.kalite olduğunu öğrendim doktoruma neden böyle oldu benim beklentilerim yüksekti 2 transfer yapacaktık dedim şükretki transfer edilecek bir embriyon var oda olmayabilirdi dedi. salyasümük ağladım bende transfer masasında

Canım hiç canını sıkma aynen benimde 4 tane yumurtam toplandı bunlardan üçü kalitesiz çıktı. sadece bir tanesini döllediler. Bende senin gibi çok üzülmüştüm. Her gün o embriyonun haberini almak için sabırsızlanıyor bir yandan da çok korkuyordum. Ama Allahıma şükürler olsun 3 gün normal gelişti ve transferi yaptılar. Bugün benim test günümdü beta hcg sonucu 143 çıktı bakalım şimdilik hamiş gibiyim. iki gün sonra yine teste gideceğim. İnşallah Allah tamamına erdirir.

Canım sende hiç korkma iyi düşün iyi olsun senin şu anki halini çok ii anlıyorum. İnşallah sende benim gibi mutlu haberni alırsın. Allah yardımcın olsun.

bende bugün hasta oldum arkadaşlar 29unda iğnelerime başlıycam inşallah Allahım yardımcımız olsun inşallah iyi sonuçlar alırız
bugün dr a çizelgede 3iğne var neden 5 kutu alcam dedim daha onlada kalmayabilir dedi şaşırdım ayın 1inde bakıcaz dedi

arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek cvp yazamadım bu süreci nasıl atlatacağım bilemiyorum pskolojik destek almam lazım kendimi çok kötü hissediyorum elimde değil.bacaklarım bağı çözüldü sanki dünya başıma yıkıldı biliyorum bunlarda geçicek.çevremde ilk denemesi tutan okadar insan vardıkı kuzenlerim eltim hep onları örnek aldım onların ilk denemesi tuttu inş benimde olumlu olur diyordum ama bir taraftanda çok umutsuzdum dr um çok umutluydu benden önemli bir sorun yoktu eşimdede bendede 5.gün embriyosu koydum senin rahat olman için transferi bile anestezili yaptım nasıl oldu anlamadım diyor tabi herşey rabbimin elinde o izn verirse herşey olur.dr um istersen hemen başlayalım dedi 2 tane dondurulmuşum var istersen histereskopi yapalım dedi kararı sana bırakıyorum dedi rahmin içine bakmak istiyorum neden olmadığını araştrmak istiyorum dedi dr um bende kararı ona birakıyorum bu ay dinlenip aralık ayında inş başlamak istiyorum tekrardan

arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek cvp yazamadım bu süreci nasıl atlatacağım bilemiyorum pskolojik destek almam lazım kendimi çok kötü hissediyorum elimde değil.bacaklarım bağı çözüldü sanki dünya başıma yıkıldı biliyorum bunlarda geçicek.çevremde ilk denemesi tutan okadar insan vardıkı kuzenlerim eltim hep onları örnek aldım onların ilk denemesi tuttu inş benimde olumlu olur diyordum ama bir taraftanda çok umutsuzdum dr um çok umutluydu benden önemli bir sorun yoktu eşimdede bendede 5.gün embriyosu koydum senin rahat olman için transferi bile anestezili yaptım nasıl oldu anlamadım diyor tabi herşey rabbimin elinde o izn verirse herşey olur.dr um istersen hemen başlayalım dedi 2 tane dondurulmuşum var istersen histereskopi yapalım dedi kararı sana bırakıyorum dedi rahmin içine bakmak istiyorum neden olmadığını araştrmak istiyorum dedi dr um bende kararı ona birakıyorum bu ay dinlenip aralık ayında inş başlamak istiyorum tekrardan

bol bol dua et tatlım sakın bırakma kendini ve sakın isyan etme
demekki böylesi senin için daha hayırlı olacakmış hamile kalıp sonra kaybetseydin odaha büyük acı olurdu
bencede bu ay ara ver ve dua et
hem belki kendiliğinden gelir bebişin sürpriz olur inşallah

cnm gercekten cok uzuldum allah yardımcın olsun lutfen uzme kendını

Slm wish arkadsm bende sabha kadar aglamktn sisti yuzum ben degerimn yukselicegini hic sanmiyorm bgun tekrar kan vericm nasip benim de cevrmde ilk denmede tutan cok insan var kader diyorm raht ol bu ilkti belki 2.de olur sen tedvini nerde yaptrdin

Canım hiç canını sıkma aynen benimde 4 tane yumurtam toplandı bunlardan üçü kalitesiz çıktı. sadece bir tanesini döllediler. Bende senin gibi çok üzülmüştüm. Her gün o embriyonun haberini almak için sabırsızlanıyor bir yandan da çok korkuyordum. Ama Allahıma şükürler olsun 3 gün normal gelişti ve transferi yaptılar. Bugün benim test günümdü beta hcg sonucu 143 çıktı bakalım şimdilik hamiş gibiyim. iki gün sonra yine teste gideceğim. İnşallah Allah tamamına erdirir.

Canım sende hiç korkma iyi düşün iyi olsun senin şu anki halini çok ii anlıyorum. İnşallah sende benim gibi mutlu haberni alırsın. Allah yardımcın olsun.
ne kadar güzel darısı başıma inşallah hayırlı olsun bebişin
oznur65,

2. kalite denilen embriyon, inşallah 1. kalite bir adam olur :)

sağol canım inşallah çok hoşuma gitti ne güzel yazmışsın destekleriniz için teşekkürler...

Günaydın kızlaarrrrrr......pozitifiniz bol olsunn:) sabah şerifleriniz pozitifli olsun:46::46::46::46::46:

Tunaydin kizlar,pes pese uzucu sonuclar aldik.
Insallah son olsun bunlar.
Mersinli Allah sabir versin,baska ne denir ki!

Back