2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Arkadaşlar benimkiler 4. gün embriyosu. İlla ki 12. günde mi kan testi yapmak gerekir. 10 ya da 11. gün olursa da sonuç çıkar diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

7.-8. günde bile çıkıyor canım...bence yaptır...

kızlar moralim çok bozuk sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim nete

Merhaba kızlar ..
Umarım herkes iyidir.
Kızlar ben hastaneye gittim bugün ve aklıma takılan bişey oldu , belki boşuna takıyorum ama bilemiyorum ..
21 ekimde lucrine başladım ( adetin 19. gününde )
6 tane vurul , kontrole gel dr dedi, vuruldum ve bu sabah kontrole gittim ..
Dr kan ve usg istedi , ik,iside güzel çıktı , bu arada 26 ekimde adet oldum , bugün 2. günü..
Ve bugün dr bana 4 kasıma kadar lucrine 15 ünite devam et , 4 kasımda puregona geçicez dedi..
Benim kafama takılan 4 kasımda adetimin 9. günü oluyor ..
Puregon 2. yada 3. günü başlanır taaa 9. gün başlatıyor bana ..
Sırf bayrama denk gelmesin diye ..
E 9. günden sonra yumoş iğne ile büyür mü ? Büyüsede az sayıda folekül olur ..
Kafama takıldı , bişeyler deyin bana kızlar (

kızlar moralim çok bozuk sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim nete

çok üzüldüm canım.rabbim henüz vermek istemedi demekki ya da senin için hayırlısı budur.umarım en kısa zamanda senin de sıran gelir.cennetten bir melek gönderir rabbim.bir dahaki tedavini düşün.üzme kendini...olacak birgün...

Canım çok üzüldüm , bugün hastanede de bir arkadaş negatif aldı , onada çok üzüldüm ..
İnşallah aldığınız son negatif olur .. Rabbim sabırlar versin..

İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Tüm kalbimle diliyorum Allah'tan.

hadi cnm al gel bebeklerini

kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?
ay cnm inşaallah pozitif sonuçlanır ikinizinde

inşaallah pozitif olur sonucun

canım inşaallah tutnur bebeğin bide tek yumurta ikizide olabilir

inşaallah düzenli şekilde yükselir değerin inşaallah bırakmaz bebeğin seni

bu yazdığın iyi geldi cnm benim evimde 4.kaç merdiven çıkma diyenler oluyodu demekki sadece stres yapmamak rahat olmak gerekiyo cnm

çok üzgünüm cnm ama nolur ümidini yitirme inşaallah bizimde olucak ALLAHIN izniyle

Kızlar bir şey sordum , yardımcı olur musunuz lütfen ?

Bu uzun protokol dedikleri oluyor sanırım. Bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef. Gittiğiniz merkez neresi? Böyle bayram diye bu ayıbı yapabilecek bir yer mi?

Arkadaşlar benimkiler 4. gün embriyosu. İlla ki 12. günde mi kan testi yapmak gerekir. 10 ya da 11. gün olursa da sonuç çıkar diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Tatlım benimde 4.gün embriyosu ve ben 8.gün yaptım dayanamadım çıktı ama 10.gün yaptığımda 2 kat yükselmemişti aslında bu normalmiş,değerler 10.günden itibaren dahada düzenli ve 2 katı yükseliyormuş..12.günde ve 14.gündede yaptırdım b-hcg yi ve hep 2 katından biraz fazla artmıştı..çok stresli beklemek hemde çok,hep dua et,sabret ama illakide istiyorsan bari 10.gün yaptır testini....İnşallah mutlulukla pozitif sonuçlara....

Bu uzun protokol dedikleri oluyor sanırım. Bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef. Gittiğiniz merkez neresi? Böyle bayram diye bu ayıbı yapabilecek bir yer mi?

Evet benim ki uzun protokol , devletin eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırıyorum , özelde değilim ..
Merak ettğim 9. günde puregon kullanan var mı ? Bu normal mi?
19. gün ile 21. gün arası lucrine başlanır , biraz vurulunca adet görülür , adetin 2.yada 3. günü de puregon ile yumurtalar geliştirlir ..
Ama ben puregona adetimin 9. günü başlıyorum ..
9. günde bana biraz geç geldi ..

wish çok üzüldüm allah sabır versin ne denilebilirki
karasu inşallah değerin yükselir
tırasfere giden arkadaşlar inşallah bebekleriniz tutunur sımsıkı

bilgem banada biraz garip geldi ben 2 defa tüp denedim ikiside uzun protokoldu
adetin 21. günü lucrine başladım adet oldum ilk tüp bebeyimde 4. gün 2. tüp bebeyimde
2. gün gonal f ye başladım 9. gün çok geç gibi geldi bana peki Dr sana 9. gün iğnelere başlıyalım dediğinde sen bişi demedinmi
neden 9. gün geç deyilmi diye bence ara sor bir bildiği vardır elbet Dr ama sonuçta senin için rahat etsin

sanırım tedavi şekline göre değişiyor kullanım şekli.klasik olacak ama sanırım en iyisi doktoruna sorman olacak.ne kadar sıkıcı birşey olduğunu biliyorum telefon görüşmelerinin.hele bir de devlet hastanesi ise daha zor olur görüşebilmen.ama bi bildiği vardır doktorunun.o kadar basit birşey değilki bayramdan dolayı öyle bişi yapsın.bayramda transfer olanlar bile var...yardımcı olamadım canım ama cevap vermek istedim...

Kızlar bir şey sordum , yardımcı olur musunuz lütfen ?

bilgemmm ben uzun protokol kısa protokol nedir bilmiyorum ama bence sen bunu bir drunla görüş,nerde yaptırıyorsun,özelde mi,raporla mı?Gerçekten de bayram tatiline denk gelmesin diye yapıyor olabilirler mi yaa,bu kadar ruhsuz ,vicdansız olabilirler mi?Zaten özel bir merkezse ve sen tonlarca para veriyorsan hiç çekinme didkle,araştır,yoksa için içini yiyecek hep.Mutlaka üstüne git olayın derim ben,oyun değil bu.Bizi de bilgilendirirsen sevinirim
Sevgiler

Kızlar özelde değilim ben , raporla devlet hastanesinde yaptırıyorum ..
Dr'a sordum sorun yok dedi, devlet hastanesi olduğundan dr'un cep teli yok , hastanede bulmakta mümkün değil..
Biz sabah usg ve kan veriyoruz , öğleden sonra konsey toplanıyor ..
4-5 dr , bunların içinde prof ve doçent ve uzmanlar var , bütün ahstaların dosyalarını tek tek inceleyip , herkesin durumuna göre ne yapılacağına karar veriliyor , sonra bizim çaığırp , şuna devam , buna tamam vs vs bilgilendiriyolar, bizde ona göre iğnemizi kullanıyoruz ..
Bir tek bana demediler , benimle birlikte 4-5 arkadaşada 9. günde başlıyacağız demişler..
Ne biliyim hem ilk tedavimden hemde burda gördüklerimden dolayı 9.gün çok uzun geldi..
Artık ne desem boş, eve geldim 4 kasımda gideceğim hastaneye ..
Hakkımda hayırlı olsun kızlar ..
Tek korkum 9. gün diye başlarız bu sefer 4-5 tane yumurta olur ..
İşte o zaman papaz olurum o hastaneyle ..

herkese selamlar sizlerden yeni haber var mı bilmiyorum birazdan geriye dönüp okuyacm ama umarım güzel haberler vardır...benim bugun adetimin 2.günü kontrole gittim menopurla tedaviye başladım pzt. tekrar kontrole gidecem....umarım bu sefer bebeğim bana tutunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…