2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Test günümü bekleyemiyorum artık. O kadar sıkıldım ki beklemekten Biraz daha dayanamazsam test yaptıracağım ama ondan da korkuyorum.

Geçen hafta Pazartesi yumurtalarım toplandı. Cuma günü transfer yapıldı. Daha çok var verdikleri test gününe.

Bugün 6.günün o zaman değil mi? Daha çok erken test için. Çıkmaz yapıp da üzme tatlı canını boş yere. Test günün ne zaman?

hayirli olur insallah canim,veren allahim verdikten sonra 2-3-5 fark etmez tatlim
dualarim seninle

gunluk tutar gibi gunumu tutuyorum..))) belki ilerde faydasi olur okuyanlara
bugun transferimin 5.gunu
yine hic bisey yok,ne agri ne sizi,ne kasik batmasi,nede akinti
kaldi koca bi 7 gun..))))

ya arkadaslar bu akintiya taktim ben,benim akintim normalde yogun olmasada olurdu
ama transferden sonra mubarek kesildi..)) normalmi acaba???:44:

slm kızlar çok giremiyorum yazdıklarınızıda okumadı tıranferimin 3günü hok heycanlıyım çok merak ediyorum bazat tes yapsamı diye aklımada gelmiyoda deyil ben daha evime gitmedim kısmetse hafta sonu gitcem ozaman görüşürüz herkez kendine iyi baksın tıranser yaptıranlarherkeze hayırlı olsun tedaviye başlayanlar iyi şanslar test sonucu bekleyenler duvalarım sizinle beningidi sonuc gününü iple çekenler allah yardımcımız olsun rabimin izniyle bebislerimiz tutunsu hepinizi öpüuorum

aman tatli sakin yapma moralin bozulur,daha cikmaz ki
en azindan 10.gunu bekle canim
bol sabirlar diliyorum hepimize,benimde 5.gunum:18:

canım bendede aynıydı 5 gün hiç akıntım yoktu.5 gün uçakla eve döndük ve 7. gün işe başladım akıntım olmaya başladı merkezi aradım normal diyorlar.hareket ettikçe jelden dolayı oluyormuş.evde fazla hareketli değilsen olmamasıda normal sıkıntı etme

benim transferim normal siklusle oldu yani dogal regl.donemimde transferim gerceklesti
transferim oncesi ve sonrasi hic ilac tedavisi uylanmadi
acaba ondanmi hicbisey hissetmiyorum
insan ne kadarda olsa takiyo iste..))))
beklemekten baska care yok,hayirlisi

evet canım çok haklısın bende bişeyler hisetmek istiyorum ama tık yok beklicez mecbur

Arkadaşlar benimkiler 4. gün embriyosu. İlla ki 12. günde mi kan testi yapmak gerekir. 10 ya da 11. gün olursa da sonuç çıkar diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Cnm benim dr aral bey ben 1asilama dm bundn once 1.tup bebekti fakat deger dusuk cikti arkadaslar 2gun sonra yukselmez ise tekrar gorusucz dr la dua edin bana Sen memnunmusn irenbeden

karasu sonucun belli olmadımı canım ?bekliyoruz güzel haberini

Cnm belli oldu ama deger dusuk 2gun sonra yukselmez ise ne oluck bilmiyrm ama baska bir dr gorustm gebelik var fakat saglikli degil yukselmez ise sonlandirilick dua edin lutfennn suanda uykuda gibiym drm cok net konusuyrdu kesin hamilesin hicbir sorun yok hersey guzel 2tane trnsfer yapickti embryolr kaliteli diye tek yapmayi uygun gordu iste boyle

canımmm benimm moralin ister istemez bozulmuştur ama değerinin yükselmesi senin şimdi daha ayakta olman lazım yükselecek de olumlu düşün olumlu gelişsin bizler dua ediyoruz sana yükselecek inşallah

elon nasılsın bebişin nasıl tıransferim oldu iki kondu selman bey girdi yaaa çok merak ediyorum ara ara belim arıyo başka bisıkıntımyok canım yaa senden sonra dahada umutlandım inşallah tutar

ymd canım benim de 8 ekimde transfer olmuştu ve ben 19 ekimde test yaptırmıştım.5. günü idi embriyomun

merhaba pınar,ben tedavime adetimin 2. günü başlamıştım,ama bence önce bir drunla öngörüşme yapmalısın tüp bebğe kara verdim diye.bEN beylikdüzü medicana da tedavi gördüm.toplamda 5.000-6.000 tl arası maliyeti oldu.
Sevgiler

elon nasılsın bebişin nasıl tıransferim oldu iki kondu selman bey girdi yaaa çok merak ediyorum ara ara belim arıyo başka bisıkıntımyok canım yaa senden sonra dahada umutlandım inşallah tutar

abadicim merhaba canım,sağol iyiym,sen nasılsın?Selman bey girdiyse süper,çok pozitif çok tatlı bir adam o,ben elinin uğurlu olduğuna inanıyorum.Abadicim ben neyi farkettim biliyormusun,ben transferden sonra hemen işe başladım,ctesi transfer oldu,ptesi sabah 6 da kalıp işe gittim,masabaşı iş yapıyorum ama stresli ve yoğun bir dönemdi,bu yoğunluk yüzünden ben hiç oturup düşünecek fırsat bulamadım,akşamları aklıma geldi ve hep normal hayatıma devam ettim,hiç farklı bişey yapmadığımı farkettim,ne ananas yedim ne günlerce yattım.Evimiz 4. katta ve merdivenler dik,indim çıktım.Sözün özü nolursun kendini dinleme,düşünmemeye çalış inan o zaöman çok daha iyi olacak ama ben Selman beye de extra güveniyorum:)inşallah hayırlısı ile ikizlerin olur canımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…