2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cloudly,pınarr ikinize de bol şans diliyorum,merak etmeyin herşey çok güzel olucakk:)dualarımız sizinle lütfen siz de rahat olun,bebişleriniz ferah ferah gelsin:)

Amin cnm ben alıştım evde olmaya sanırım :) pzt nasıl gidecegım ıse bılemıyorum
ilk gunler gibi sureklı agrım yok artık. ara ara kasıklarım agrıyor o da cok degıl. bugun 5. gun kaldı 7 :)
Yarısı bitti sayılır, geçecek cnm 7 günde su gibi geçecek, elbet o gün gelecek ve sen çok mutlu olacaksın inşallah. Ben sizlere dua ederek geçiriyorum bu hazırlık günlerimi,kalbim hepinizle.

kızlar ben grip oldum ve yarın sabah opum var çok fenayım
yerimden kalkamıyom ilaçda almadım
vitamin c alıyorum bide burun spreyi
yumurta toplanırken narkoz vercekler ya acaba gripim diye bişey olurmu?

Yarısı bitti sayılır, geçecek cnm 7 günde su gibi geçecek, elbet o gün gelecek ve sen çok mutlu olacaksın inşallah. Ben sizlere dua ederek geçiriyorum bu hazırlık günlerimi,kalbim hepinizle.

Allah razı olsun cnm bnm. bizde sana bol bol dua edecegız. sırada senın heyecanın var ınsallah :)

kızlar ben grip oldum ve yarın sabah opum var çok fenayım
yerimden kalkamıyom ilaçda almadım
vitamin c alıyorum bide burun spreyi
yumurta toplanırken narkoz vercekler ya acaba gripim diye bişey olurmu?

Çoook geçmiş olsun cnm, doktorunu aradın mı? Haber ver bence, belki önlem için birşey verirler. Gerçi opu da birşey olmaz herhalde ama birkaç günün var transfere iyi dinlen. Geçtiğimiz 2 haftayı ben de, eşim de hasta geçirdik. Tedavim tam olarak başlamamış olsa da ilaç kullanmama konusunda çok kararlıydım, meyve, dinlenme atlattık. Bir de sürekli zencefil bal karışımı yedik. Bir sor istersen doktoruna çok işe yarıyor, direnç veriyor vücuda. Ama işte çok titiz davranman gereken bir dönem sakın doktoruna sormadan birşey yiyip içme.

Arkadsm tebrk ederim seni bna 2saat sonra dediler ben simdi son 45dk icine girdim baska bir yerde baktirsan hayrlisi olsun hakkimizda beklemk zor!!
ben bilmiyrm ama pek umutlu degilim

canım nedense aynen bende öyleyim bir umutsuzluk kaplıyor tüm bedenimi sanki şimdiden kötü habere hazırlıyormuşum gibi kendimi.ama sonra birden duygularım değişiyor :benimle hala diyorum güzel haber alcam diyorum ve bisürü şey geçiyor aklımdan planlar yapıyorum güzel güzel..hafta sonu tüm ailem beraber olacaz güzel haberi kutlamak için diyorum ümitleniyorumm...

ALLAHIMMM SEN BÜYÜKSÜN ANNELİK DUYGUSUNU HİSSETMEMİZİ,BEBEK KOKUSUNU İÇİMİZE ÇEKME İSTEĞİMİZİ SEN BİZLERDEN ESİRGEME ALLAHIMMMM....

Merhaba Kızlar ,
Ben 2 ,5 yıldır bekliyorum eşimde ve bende herhangi bi rsorun görülmedi.Klomen ,menagon vb denemelerimiz oldu.Aşılamayı denemeden tüp bebeğe geçmek istiyorum..

Bu konuda size danışmak istediklerim var.
İstanbul da hangi tüp bebek merkezi ve doktoru önerirsiniz?Ücret ne olur?Rapor alabiliyor muyuz?

bir de doktora ilk ne zaman gitmeli?Adetin 2. gün mü gitmeliyim.?Tedavi iğne vb. ne zaman başlıyor?
Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Allah razı olsun cnm bnm. bizde sana bol bol dua edecegız. sırada senın heyecanın var ınsallah :)

Sizlerden de razı olsun, sizler bir atlatın inşallah şu heyecanları, koyalım isimlerinizin yanına mavi boncukları hayırlısı ile ben daha rahat, daha umutlu olacağım. Dilerim herbirimiz yaşayalım anne olma sevincini. Bu sayfa o kadar iyi geldi ki bana, kendimi unuttum sizlerle, tabii tedavime daha zaman var onun da etkisi var:)))

tamam canım çok saol aricam şimdi bakalım ne dicekler
normalde nadir hastalanan biriyim kış boyu burnum bile akmazdı noldu şimdi bana:))
sanırım stress den grip oldum,neyse canım inşallah sizler benim gibi olmazsınız allahım hepimizin yardımcısı olsun

Ara cnm en doğrusu doktorunun söyleyecekleri. Beyin o kadar ilginç bir yapı ki, korktuklarını yaşatıyor insana, ola ki aman olmayayım diye geçirdiysen aklından gribi direk onu çıkarıyor karşına. Olumlu şeyler düşün, transfere kadar geçeceğini mesala.

kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?

bende varım aranızda transfer için çıkıcam birazdan 2 embriyo transfer hakkım vardı ama sadece kalitelii 1 embriyom kalmış o yüzden morelim biraz bozuk dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebişlerimizi alır gelir büyütürüz içimizde.

Evet arkdsm yanlis okimadiysam irenbe gordum senin adin karsisnda bekleynler arasinda dk kim merak ettim

Cnm dün cvp yazdım sana ama heyecandan görmedin herhalde:))) Haklısın tabii. Benim doktorum Ahmet Zeki Işık. Senin dr kim? Memnun kaldın mı? Sona kadar geldin, tedavin bitti fikrin ne klinikle ilgili. Ben çok korkuyordum irenbeden. Dilek hnmın kötü anılıyor olması benim gözümü korkutmuştu. İlk 2 denememde çok üzüldüm doktordan yana, devamlı gittiğim jinekologum önerdi bana Ahmet Beyi. Onu tanıyınca çok sevdim. Klinikten korksam da orada başlamaya karar verdim.

canım benım hiç merak etme rabbımkısmet etııkten sonra cıft tek farketmez ınsallh bebişlerın tutunur sana..

Merhaba Kızlar ,
Ben 2 ,5 yıldır bekliyorum eşimde ve bende herhangi bi rsorun görülmedi.Klomen ,menagon vb denemelerimiz oldu.Aşılamayı denemeden tüp bebeğe geçmek istiyorum..

Bu konuda size danışmak istediklerim var.
İstanbul da hangi tüp bebek merkezi ve doktoru önerirsiniz?Ücret ne olur?Rapor alabiliyor muyuz?

bir de doktora ilk ne zaman gitmeli?Adetin 2. gün mü gitmeliyim.?Tedavi iğne vb. ne zaman başlıyor?
Yardımcı olursanız çok sevinirim...

aradım canım ateşin yoksa sorun olmaz dediler bol bol dinlen dedi
aynen senin dediğin gibiydim inşallah grip olmam diye diye sonunda oldum
ben şimdi biraz daha yatimm:))inşallah sabaha bişeyim kalmaz
transfere gidecek kızlar allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla dönersiniz hepinizi tek tek öpüyorum (aman dikkat gribim):))

merhaba pınar.. hoşgeldin.. aşılama için genellikle zaman ve para kaybı diyorlar ben de direk tüp bebek yapırdım hamdolsun inşallah hamileyimm.. anadolu yakasında bir yer düşünürsen kesinlikle kadıköy şifa hastanesini öneririm. Allah razı olsun onlardan.. biz çok çok memnun kaldık. internette araştırabilirsin engin enginsu embriyolog, birgül sarıkamış kadın doğum uzmanı.. fiyatlar ilaçlarla birlikte 5.000-5.500 arası değişiyor..biz raporsuz yaptık.sanırım rapor için belli kriterler lazımmış 3 senelik evli, 3 aşılama filan gibi tam bilgim yok..

öznur 1 kalite yeter inşallah cnm Allah yardımcın olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.. ne olur transfere pozitif gir olur mu.. dualarımız seninle..

Hayırlısı buymuş demek ki cnm, moralini bozma sakın, belki de Allahım sana 1 çocuk nasip edecek bu tedavide onun için böyle uygun gördü. Olsun da bebeğin, 1 tanesi yeter sana.

Cnm öncelikle ben İzmirde yaşıyor ve İzmirde tedavi görüyorum. Ama bu sitede çoook fazla bilgi var kliniklerle ilgili. Benim fikrimi soracak olursan, duyduğun tüm kliniklerle görüşmeye git. İlk görüşme herzaman ücretsiz. Sor gitmeden önce istersen ücret konusunu. Aklında olan hepsiyle görüş öyle karar ver. Burda İstanbulda olan arkadaşlar da yardım edecektir sana. Ücret konusuna gelince aralık hep aynı tedavi için klinikler 3.500-4.000 arası istiyor. İlaçlar da 1.500-2.000 arası tutuyor. Toplamda 5.000-6.000 gibi bir rakam ödüyorsun. Buna ekstra istenen testler dahil değil. Adetinin 3.günü görmek istiyor seni doktorlar. O zaman birçok konuda daha çok fikir sahibi oluyorlar sanırım.

Şuan görüştüğün bir doktor var mı bu daha önce ki tedavilerinle ilgili, ona danışabilirsin. Direk tüp bebeğe geçebilir miyiz diye? Bazı durumlarda direk tüp bebek yapmıyorlar. Önce illa ki aşılama denemek istiyorlar.
Hakkında hayırlısını diliyorum. Dilerim en kolay şekilde, en masrafsız, en hayırlı şekilde bebeğine kavuşursun.

Bakkk gördün mü teşhisim doğru:))) O zaman şimdi beyni olumlu çalıştırma zamanı. Dinlen bence de, veee hep geçeceğine inan.

Teşekkür ederim kızlar..

Aşılamayı reddedicem büyük ihtimalle..Ben nedeni açıklanamayan infertilite olduğum için ön testler yapıacak mı ediyorum? Adetin 3. günü gitmeyi düşünüyıorum ilk görüşmeye de ama acaba yanlış mı yapmış olurum?

Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…