• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar çok saolun benim ilaçlarm
gonal f 5kutu
menopur amp 4kutu
cetrotide 0.25 5kutu
ovitrelle 250 microg hazır enjektör 1kutu ne kadar alsam bilmiyorum sizin iğnelerden farklı sankiii

gülsu cum senin ilaçlarının benimkilerden tek farkı bende menopur yok diğerleri var gonal f 3 kutu, cetrotide 5 kutu gidecek ama banada fazla yazmışlar ama mecbur fazla fazla aldım sende reçetede ne ise onu almalısın mecbur galiba diye biliyorum

ama dr ayın 1ine kadar 3er kutu kullanılcağını yazmış bu arada biraz önce hasta oldum gibi

uzun sürmüş biraz seninki canım ya 10 güne bitiyo diyolar benimde bu cmrtsi 10.gün ogün usg var büyük ihtimalle pazrtesi opu olur dediler cmrtsi akşamı çatlatmayı yapmam lazım o zmn

hastaneye ve kişiye gore degişiyo herhalde seninde hakkında hayırlısı olsun inş senin tedavin nerde oluyo

üç pozitif sonuç gelecek inşalllah yarın,iki gün sonra da benim sonuç günüm :18: ,vallahi çoook heyecanlıyım, adet olucak gibi de hissediyorum:26:

İnsallah arkadasim hergun guzel hbrler alalim ben gece 2 30 da uyandim ve halen dolaniyorum uyumak cok zor erkenden cikicam evden kan vermeye dayanilmaz bir durum rabbbim bizim gibi bekleyen nekadar kardesimiz var ise hepimize lutfunda bulunup hayirli evlatlar icin ol desin insallah oglen hbr vericem mutlaka hepinize

inş canım iyi haberler alırız bende sabahtan gideceğim klınığe çok korkuyorum yarın olsun istemiyorum.bende hiç bir belirti yok sadece adet sancılarım var birde ara ara kasıklarıma kramp giriyo sanki bıçak giriyo gibi sende belitiler varmı?

Ayyy wish sen nasil uyuyorsun yaa ben de tik yok gozumu kapatsam kalbim taktak carpiyr saat gecmiyor!senin yasadigin belirtilerin aynisini yasiyorum dr. Sorn yok olabilir diyor ama bakalim sabh gorucez dua et bolbol ben daha yeni uzunuzun dua ettim rabbim hepimiz icin nasip etsin anne olmayi hbr ver sabah bize Hayirlisi olsun

Günaydın kızlarr:)
bugün 3 arkadaşımız için büyük günn:)İnşallah 3 ünüzde süper güzel,hayırlı haberlerle geleceksiniz bugün,sonucu alır almaz yazın olur mu,aklım sizlerde

Hadi bakalımm:)

slm karasu. canım ben bursa soranus t.b.merkezi dr. serbülent bey benim doktorum biz geçen ay 2. denememizi yaptık malesef negatif sonuçlandı 11 tane dondurulmuşumuz var Allah nasip ederse kasımda başlıycaz senin sorun neydi inşlh herkesin kucağı hayırlı bebnilerle dolar...

slm karasu81. canım ben bursa soranus t.b.merkezi dr. serbülent bey benim doktorum biz geçen ay 2. denememizi yaptık malesef negatif sonuçlandı 11 tane dondurulmuşumuz var Allah nasip ederse kasımda başlıycaz senin sorun neydi inşlh herkesin kucağı hayırlı bebnilerle dolar..

arkadaşlar inşlh pozitif sonuçlarla gelirsiniz Allahım nasip etsin inşlh

Selam arkadaslar öncelikle Sonuc bekleyenler insallah emekleriniz bosa cikmas insallah yavrularinizz sizinledir Rabbim yardimciniz olsun..Bizde Allahin izniyle 2.ciye basladik.Gecen hafta esim tese ameliyati oldu..Aslinda hic umudumuz yokdu Cunku 2 sene önce turkiyede yabtirdigimizda doktor sadece 2 tane bulmustu esimde sperm tup bebek sonucumuz negativ oldugu icin 2 sene ara verdik:( vee bu sefer gecen haftaki tese ameliyatinda rabbime sukurler olsun doktor 8 tüp sperm bulundugunu ve her tüpde biner tane oldugunu söledi ve dondurduk..Tam hersey guzel gidiyodu bu sefer 2santimlik kistimden dolayi doktor ameliyatla alinmasi gerektigini söledi ve pazartesi gunu gelmemi söledi.ameliyatim ne kadar surer ne zaman yabilir bilemiyorum:( pazartesi ogrencez artik.6 senedir bekliyoruz bi kac hafta daha beklesem bise olmas herhalde.:( Rabbim Hepmizin yardimcisi olsun..
hayırlısı olsun inşallah hakkında geç olsun güç olmasın demiş büyükler inan var bir bildikleri inşallah bu son tedavin olsun sağlıcakla al bebişini kucağına..

Gunaydin arkadaslar ben cokk stresliym esim elimde kalick o kadar rahat ki cunku onun 9yasinda 1oglu var off icime seytan girdi yine fena yim bu sabh dua edin biz ben 20 dkya kan vericm sonuc pek olumlu degil gibi adet belirtilerm var hbr vericm hemn sizlere

Back