2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benm çok streslisin ya alnış anlıyorsundur bende yaparım hep. ne olur sakin ol .Rabbim versin hayırlısı ile .dualarını eksik etme...Allaha emanet canım benim..

çok erken bu gün 2. gün ama transfer için çağıdılar içim buruk hakkımda hayırlısı mevlamdan gelen her şeye razıyım aliasa onu rahatlatmak için söylediklerim aklımda:)) tesadüf işte okuduğum o topikte herke ikinzi gün embriyosuyla hamile kalmıştı inşallah darısı bizlere olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin bu göz yaşları sevinç göz yaşlarım olsun
bir ikki gün giremem sanırım hamile haberlerinin sevinçlerini paylaşamadım affola inanıyorum ki bu gün haber alacak tüm arkadaşlar hamile olacak n.
,çok karışık duygular içindeyim haakkınızı helal edin. ne olur bana çok dua edin...

rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeişin sıkı sıkı tutunur sana
2.gün olması önemli değil allahım ol dedikten sonra olmayacak şeymi var
sen sakın stress yapma sıkma canını rahat ol dua et bol bol benimde duamdasın

kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?

pınarcım merhaba tatlım
sıkma canını 2. gun ve 3. gun olması ıle ılgılı. ben nette cok arastırma yaptım ve bılımsel calısmalar 2. gun ıle 3. gun embrıyosu hamılelık oranının degısmedıgını gosterıyormus. napalım kısmet boyleymıs. Allahım ol dedıkten sonra aslında hıc bırseyın onemı yok. sımdı gıt ve bebıslerını al gobusune :) Allah yar ve yardımcın olsun ıns. dualarım sızlerle.

ben hala evdeyım ama bugun okula gidecegım. evlenınce yuksek lısansa baslamıstım hala tezi vermekle ugrasıyorum :18:. bugun savunmamız var bebeğimle Allah yardımcımız olsun ınsallah. 3 ay uzatma verecekler bugunku savunma sonrası. formalıte ıcabı olacak yanı.

onun dısında hala ara ara kasık agrılarım devam edıyor. bugun 5. gunumuz test gunu kalpten gitmem umarım

pınarcımmm büyük ihtimal çıkmışındır ama ne olur rahat olmaya çalış canım.. bebeklerin sana geliyor annelerini çok özlemişlar erken çağırıyorlar. inşallah Rabbim tutunmalarını sağlar, 9 ay boyunca hiç bırakmazlar güzel annelerini.. transfer olurken çok dua et cnm. dualarımız seninlee..

Canım Allahtan hayırlısı, Dualarımız seninle olacak, İnşallah anesine tutunacaklar sımsıkı. Bende c.tesi yada pazartesine bekliyorum transferi. Allah hepimiz için hayırlsını versin. Dularımız seninle.

wish karasu mersinn

arkadaşlar umarım hakkınızda hayırlısı olur.transfere giden arkadaşlara da dualar ediyoruz hepbirlikteee.hadi bu gün de umut olun geride kalan bizlere...

bugün sonuç alacak arkadaşlar inşalah pozitif haberlerle dönersiniz... dualarımız sizinle..

günaydınn kızlarr...

şimdi kan verdim ama sonuç yarın sabah dediler deli oldumm.bileydim başka yerde verirdim.neyse hayırlısı diyoruz eşimde yarın mübarek gün bekleyelim dedi.yarın 10 da alacaz inşallah..

transfere giden arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorumm pınarcım 2.gün diye stres yapma.bebeğim beni istiyor diye düşün tutunacaklar inşallah sımsıkı....

beklemekk çoooookk zorr.hele de çalışırkenn...

Arkadsm tebrk ederim seni bna 2saat sonra dediler ben simdi son 45dk icine girdim baska bir yerde baktirsan hayrlisi olsun hakkimizda beklemk zor!!
ben bilmiyrm ama pek umutlu degilim

yarın test gunu olan arkadaslarım. Allah yar ve yardımcınız olsun ....
3 adet pozitif sonuc alır moral buluruz ınsallah
Nasılsın? Nasıl gidiyor cnm, bugün çok heyecanlı birgün 3 sonuç 2 transfer var. Allahım herkesin yanında olsun.

ama dr ayın 1ine kadar 3er kutu kullanılcağını yazmış bu arada biraz önce hasta oldum gibi
Cnm hoşgeldin aramıza, listemize eklemek için bilgileirni paylaşır mısın?

yaptım igneyi hayırlısı olsun inş.
Aminn, hayırlı ve de uğurlu olsun.

Çok haklısın karasu, çok zor son saatler, inşallah yüzün gülecek,inşallah bundan sonraki bekleyişlerin bebeğin için olacak.
Heyecanla bekliyoruz sonucunu.

Ahhh cnm benim, hakkında hayırlısı. Sakın sıkma canını, moral çok önemli, onlar senin olacak bugün, çok beklediğimiz, çok özlediğimiz an bu, bebeklerin seninle olacak. Diliyorum Allahtan bebeklerini sana yazmış olsun, kaderinde onlarla buluşma, kavuşma günün bugün olsun. Bundan sonrası keyif, sarıl bebeklerine sıkısıkı, onlar seninle:)))))) Ayyyy çok güzel bir his bu hep olumlu düşün cnm... Dualarımız seninle...

kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?
Harikasınız valla, sabah sabah şok ettiniz bizi, sizin bebekler gerçekten acaleci:)) Ahhh anneleri onları alsın da sarsın diye bu erken gidiş. Hayırlısı olsun cnm, pınar'a da söylediğim gibi, bugün kavuşma gününüz olsun. Güzel haberleriniz için burada dualarla bekliyoruz.

Yarın sabah çok geç değil mi cnm. hayırlısı olsun, sen güzel haberini duy da yarın sabah olsun di mi? İnşallah bebeğinin haberini kutlayacağız. Bugün uzun bir gün olacak, hakkında hayırlısı. Allahtan sabır diliyorum snein için.

mersinncim,ilk defa duyuyorum b-hcg nin ertesi gün verildiğini,acaba zorlasaydınız mı biraz:)Bişey değil de 1 gün daha stresli geçiriceksin,ama dediğin gibi Cuma hayırlı gün sana hayırlı haberler getircektir inşallah:)

Arkadsm tebrk ederim seni bna 2saat sonra dediler ben simdi son 45dk icine girdim baska bir yerde baktirsan hayrlisi olsun hakkimizda beklemk zor!!
ben bilmiyrm ama pek umutlu degilim
Cnm dün aynı klinikte olduğumuzu yazmışsın. Doğru mu anladım?

Nasılsın? Nasıl gidiyor cnm, bugün çok heyecanlı birgün 3 sonuç 2 transfer var. Allahım herkesin yanında olsun.

.

Amin cnm ben alıştım evde olmaya sanırım :) pzt nasıl gidecegım ıse bılemıyorum
ilk gunler gibi sureklı agrım yok artık. ara ara kasıklarım agrıyor o da cok degıl. bugun 5. gun kaldı 7 :)

Transfer icin evden cikan butun kardeslerim allah yar ve yardimciniz olsun insallah iyi hbrlerle gelin bebislerinizle evinize protein agirlikli beslenin bol sanslar !!stress yok haberniz olsun siz artik annesiniz hamilesiniz tutar yada tutmaz rabbim bilir ben 11gun boyunca boyle dusndum hadi hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…