canım benm çok streslisin ya alnış anlıyorsundur bende yaparım hep. ne olur sakin ol .Rabbim versin hayırlısı ile .dualarını eksik etme...Allaha emanet canım benim..Gunaydin arkadaslar ben cokk stresliym esim elimde kalick o kadar rahat ki cunku onun 9yasinda 1oglu var off icime seytan girdi yine fena yim bu sabh dua edin biz ben 20 dkya kan vericm sonuc pek olumlu degil gibi adet belirtilerm var hbr vericm hemn sizlere
çok erken bu gün 2. gün ama transfer için çağıdılar içim buruk hakkımda hayırlısı mevlamdan gelen her şeye razıyım aliasa onu rahatlatmak için söylediklerim aklımda:)) tesadüf işte okuduğum o topikte herke ikinzi gün embriyosuyla hamile kalmıştı inşallah darısı bizlere olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin bu göz yaşları sevinç göz yaşlarım olsun
bir ikki gün giremem sanırım hamile haberlerinin sevinçlerini paylaşamadım affola inanıyorum ki bu gün haber alacak tüm arkadaşlar hamile olacak n.
,çok karışık duygular içindeyim haakkınızı helal edin. ne olur bana çok dua edin...
kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?[/QUOT
hadi hayırlısı olsun cnm allahım yardımcınız olsun
inşallah bebeişleriniz sıkı sıkı tutunsunlar bırakmasınlar
çok erken bu gün 2. gün ama transfer için çağıdılar içim buruk hakkımda hayırlısı mevlamdan gelen her şeye razıyım aliasa onu rahatlatmak için söylediklerim aklımda:)) tesadüf işte okuduğum o topikte herke ikinzi gün embriyosuyla hamile kalmıştı inşallah darısı bizlere olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin bu göz yaşları sevinç göz yaşlarım olsun
bir ikki gün giremem sanırım hamile haberlerinin sevinçlerini paylaşamadım affola inanıyorum ki bu gün haber alacak tüm arkadaşlar hamile olacak n.
,çok karışık duygular içindeyim haakkınızı helal edin. ne olur bana çok dua edin...
kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?[/QU
cloudly tatlım
hayırlısı olsun cnm. bebişini al gel sende. :) dualarım sizlerle...
kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?
kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?
günaydınn kızlarr...
şimdi kan verdim ama sonuç yarın sabah dediler deli oldumm.bileydim başka yerde verirdim.neyse hayırlısı diyoruz eşimde yarın mübarek gün bekleyelim dedi.yarın 10 da alacaz inşallah..
transfere giden arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorumm pınarcım 2.gün diye stres yapma.bebeğim beni istiyor diye düşün tutunacaklar inşallah sımsıkı....
beklemekk çoooookk zorr.hele de çalışırkenn...
Nasılsın? Nasıl gidiyor cnm, bugün çok heyecanlı birgün 3 sonuç 2 transfer var. Allahım herkesin yanında olsun.yarın test gunu olan arkadaslarım. Allah yar ve yardımcınız olsun ....
3 adet pozitif sonuc alır moral buluruz ınsallah
Cnm hoşgeldin aramıza, listemize eklemek için bilgileirni paylaşır mısın?ama dr ayın 1ine kadar 3er kutu kullanılcağını yazmış bu arada biraz önce hasta oldum gibi
Aminn, hayırlı ve de uğurlu olsun.yaptım igneyi hayırlısı olsun inş.
İnsallah arkadasim hergun guzel hbrler alalim ben gece 2 30 da uyandim ve halen dolaniyorum uyumak cok zor erkenden cikicam evden kan vermeye dayanilmaz bir durum rabbbim bizim gibi bekleyen nekadar kardesimiz var ise hepimize lutfunda bulunup hayirli evlatlar icin ol desin insallah oglen hbr vericem mutlaka hepinize
Çok haklısın karasu, çok zor son saatler, inşallah yüzün gülecek,inşallah bundan sonraki bekleyişlerin bebeğin için olacak.Gunaydin arkadaslar ben cokk stresliym esim elimde kalick o kadar rahat ki cunku onun 9yasinda 1oglu var off icime seytan girdi yine fena yim bu sabh dua edin biz ben 20 dkya kan vericm sonuc pek olumlu degil gibi adet belirtilerm var hbr vericm hemn sizlere
Ahhh cnm benim, hakkında hayırlısı. Sakın sıkma canını, moral çok önemli, onlar senin olacak bugün, çok beklediğimiz, çok özlediğimiz an bu, bebeklerin seninle olacak. Diliyorum Allahtan bebeklerini sana yazmış olsun, kaderinde onlarla buluşma, kavuşma günün bugün olsun. Bundan sonrası keyif, sarıl bebeklerine sıkısıkı, onlar seninle:)))))) Ayyyy çok güzel bir his bu hep olumlu düşün cnm... Dualarımız seninle...çok erken bu gün 2. gün ama transfer için çağıdılar içim buruk hakkımda hayırlısı mevlamdan gelen her şeye razıyım aliasa onu rahatlatmak için söylediklerim aklımda:)) tesadüf işte okuduğum o topikte herke ikinzi gün embriyosuyla hamile kalmıştı inşallah darısı bizlere olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin bu göz yaşları sevinç göz yaşlarım olsun
Harikasınız valla, sabah sabah şok ettiniz bizi, sizin bebekler gerçekten acaleci:)) Ahhh anneleri onları alsın da sarsın diye bu erken gidiş. Hayırlısı olsun cnm, pınar'a da söylediğim gibi, bugün kavuşma gününüz olsun. Güzel haberleriniz için burada dualarla bekliyoruz.kızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?
Yarın sabah çok geç değil mi cnm. hayırlısı olsun, sen güzel haberini duy da yarın sabah olsun di mi? İnşallah bebeğinin haberini kutlayacağız. Bugün uzun bir gün olacak, hakkında hayırlısı. Allahtan sabır diliyorum snein için.günaydınn kızlarr...
şimdi kan verdim ama sonuç yarın sabah dediler deli oldumm.bileydim başka yerde verirdim.neyse hayırlısı diyoruz eşimde yarın mübarek gün bekleyelim dedi.yarın 10 da alacaz inşallah..
transfere giden arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorumm pınarcım 2.gün diye stres yapma.bebeğim beni istiyor diye düşün tutunacaklar inşallah sımsıkı....
günaydınn kızlarr...
Cnm dün aynı klinikte olduğumuzu yazmışsın. Doğru mu anladım?Arkadsm tebrk ederim seni bna 2saat sonra dediler ben simdi son 45dk icine girdim baska bir yerde baktirsan hayrlisi olsun hakkimizda beklemk zor!!
ben bilmiyrm ama pek umutlu degilim
Nasılsın? Nasıl gidiyor cnm, bugün çok heyecanlı birgün 3 sonuç 2 transfer var. Allahım herkesin yanında olsun.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?