• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar. dua edin lütfen test yaptırmaya gidiyorum. işallah allahım hayırlısı olur hepimiz için
hayırlısı ile pozitifle dönersin inşallah...

saol pınar hoşbuldum dr bana 5kutu ganol f yazmış ama 3kutu kullanılacak diyor çizelgede neden 2kutu fazla yazdı acaba siz kaç kutu kullandınız ve kaç liraya aldınız 2500 tuttu ilaçlar bana biraz fazla tuttu gibi geldi henüz almadık
canım ben 1 kutu kullandım sadece çok yazmış gerçekten doktorun sen şimdiden 3 kutu al istersen sonra yine alırsın yetmezse...

embriyologla konuştu eşim döllenmeleri gayet iyiymiş ama onun dışında bilgi vermemişler kafam karıştı kaç yumurta döllendi kaçı iyi çıktı. bilemedimmm neyse buna takılmayacağım hayırlısı ne ise öyle olsun.....

embriyologla konuştu eşim döllenmeleri gayet iyiymiş ama onun dışında bilgi vermemişler kafam karıştı kaç yumurta döllendi kaçı iyi çıktı. bilemedimmm neyse buna takılmayacağım hayırlısı ne ise öyle olsun.....

aminnn inşallah inşallah dualarımız kabul edilen dualardan olsun...adet öncesi zor olur hem duygusal olarak hemde bedenen.dilerim bu son adetin olsun bebeğin doğana kadar. bu tarih çok çok önemli kyr bebeğine gidecek yolda son adetin, bebeğinin doğum tarihini oluşturacak sihirli tarih:)) ayy çok heyecanlı......
Ayyy evet yaaa, gerçekten çok heyecanlandım öyle düşününce. Bebeğim gelecekse bu tedavide gerçekten de son adetim olacak o kollarıma gelene kadar. Yatıp kalkıp dua ediyorum, hepiniz geçiyorsunuz içimden dua ederken.

Oooofffff oofff.ne zaman gelecek bu sonuç yaa.dün yine aradım gelir gelmez haber vereceğiz diyorlar.geldikten sonra bir ay da ilaç kullanacam rahmin hazırlanması için.oofff.sıkılım artık bir an önce olsun istiyorumm...:14::14::14:
Sıkılma arkadaşım, geç olsun güç olmasın, sabır çok önemli bu süreçte. Sabırsız olunca, için sıkılıyor, sakin ol nolur. Hep güzel tarafından bak, bak üstteki yazıda pınar bana bebeğin gelecekse son adetin demiş, çok da doğru söylemiş. Böyle bakınca içini huzur kaplıyor insanın. Sen de düşün ki bebeğin için hazırlanıyor rahimin, o sıkı sıkı tutunabilsin, anacığının içinde sağlıklı bir yatağı olsun diye:)))

saol pınar hoşbuldum dr bana 5kutu ganol f yazmış ama 3kutu kullanılacak diyor çizelgede neden 2kutu fazla yazdı acaba siz kaç kutu kullandınız ve kaç liraya aldınız 2500 tuttu ilaçlar bana biraz fazla tuttu gibi geldi henüz almadık
Cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama mutlaka araştır, pazarlık yap, çoğu klinik yakını eczane ilaçları toplu alıyor, o yüzden de nakitte indirim yapıyor. Bir de anlaşabilirsen bir eczane ile az al ilacını, sonra elinde kalırsa geri almazlar, yazık günah. Mutlaka araştır, hatta tanıdık bulabilirsen depo fiyatına bile alabilirsin.

Takılma cnm takılma, bak gayet iyiymiş. Kaç tane değil önemli olan, iyi olması. Sana kaç embriyo transfer edilecek konuştunuz mu???

takılma adaşım ya.önemli olan kaliteli olması.zaten 1 yada 2 koyuyolar.herşeyin hayırlısı canım ya...

Ayyy evet yaaa, gerçekten çok heyecanlandım öyle düşününce. Bebeğim gelecekse bu tedavide gerçekten de son adetim olacak o kollarıma gelene kadar. Yatıp kalkıp dua ediyorum, hepiniz geçiyorsunuz içimden dua ederken.

Sıkılma arkadaşım, geç olsun güç olmasın, sabır çok önemli bu süreçte. Sabırsız olunca, için sıkılıyor, sakin ol nolur. Hep güzel tarafından bak, bak üstteki yazıda pınar bana bebeğin gelecekse son adetin demiş, çok da doğru söylemiş. Böyle bakınca içini huzur kaplıyor insanın. Sen de düşün ki bebeğin için hazırlanıyor rahimin, o sıkı sıkı tutunabilsin, anacığının içinde sağlıklı bir yatağı olsun diye:)))

Cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama mutlaka araştır, pazarlık yap, çoğu klinik yakını eczane ilaçları toplu alıyor, o yüzden de nakitte indirim yapıyor. Bir de anlaşabilirsen bir eczane ile az al ilacını, sonra elinde kalırsa geri almazlar, yazık günah. Mutlaka araştır, hatta tanıdık bulabilirsen depo fiyatına bile alabilirsin.
amin canım kabul olsun dualarımız inşallah...

Takılma cnm takılma, bak gayet iyiymiş. Kaç tane değil önemli olan, iyi olması. Sana kaç embriyo transfer edilecek konuştunuz mu???
cloudy le konştum şimdi onada dün aynısını söylemişler o ısrar edince söylemişler detayları ama asıl bu gün arayp anlatmışlar ayrıntıları ile. eşimede yarın arayacaklarını söylemişler.yani yarın sabah belli olur durum. takılmadım da işte içime ılık bi şeyle akıyo böyle durumlarde ne bileyim, insan umut olabilecek en küçük detayı duyup sarılıyo ona sanki hayatının mucizesine götürecek şey oymuş gibi....

canım benim yasal hakkım zaten 2 embriyo ben biraz konuştum bari 3 olsun diye ama doktorum asla olmaz dedi. sonra bende hepsi tutarsa 1 tanesine riskli olduğu için redüksiyon yaptırmak zorunda kalabiliriz diye sustum. Mevlam verecekse zaten verecek nasılsa. isteğim biraz daha şansımı arttırmaktı ama neyse......

amin canım kabul olsun dualarımız inşallah...
AMİNNNNNNNNN....

cloudy le konştum şimdi onada dün aynısını söylemişler o ısrar edince söylemişler detayları ama asıl bu gün arayp anlatmışlar ayrıntıları ile. eşimede yarın arayacaklarını söylemişler.yani yarın sabah belli olur durum. takılmadım da işte içime ılık bi şeyle akıyo böyle durumlarde ne bileyim, insan umut olabilecek en küçük detayı duyup sarılıyo ona sanki hayatının mucizesine götürecek şey oymuş gibi....
Cnm benim içimden geçeni söylüyorum, bu sefer güzel olacak herşey, bakma bana takılma diyorum ama uzaktan demesi kolay, beni de göreceğiz:))) İçini ferah tut, dua et bol bol, çok rahatlatıyor... Bizlerin de duaları seninle...

ben ilaçlarımı raporla aldım banada 6 kutu yazmışlardı 3 kutu kullandım net hatırlamıyorum fakat kutu fiyatı 100-150 tl arasındaydı elimde kalan ilaçlarıda eczacım daha sonra yeni tarihli ilaçlarla değiştiricek bir sonraki tedavi için bence ilacın bittikçe al hepsini almak zorunda olmamalısın

arkadaşlar. dua edin lütfen test yaptırmaya gidiyorum. işallah allahım hayırlısı olur hepimiz için
hayırlısı olsun erdek sevinç çığlıkları atman dileğimle :nazar:
negatif düşünceleri boşver olumlu düşün kaçtane olursa olsun yeterki aralarından 1 tanesi sana can olsun bebiş olsun canım bak benim sadece 1 embriyom vardı 2.gün transferiyle hamile kaldım olumsuz düşünme ne olur hamile olacaksın öyle hissediyoruuuuuummm :66:

canım canını sıkma bence senin şuan kafan rahat olmalı. herkese pozif düşün diyen sensin. lütfen sende pozitif düşün bu sefer Allahın izni ile olucak rahat ol sana tafsiyem için sıkıldı zaman Allahın isimlerini oku..

canım canını sıkma bence senin şuan kafan rahat olmalı. herkese pozif düşün diyen sensin. lütfen sende pozitif düşün bu sefer Allahın izni ile olucak rahat ol sana tafsiyem için sıkıldı zaman Allahın isimlerini oku..
canım benim sağolasın. yok sıkılmadım aslında rahatım bana lazım olan sağlıklı bir tanesi onunda beni sıkı sıkı tutması oda olacak inşallah Allahın izni dualarımız ile:))

negatif düşünceleri boşver olumlu düşün kaçtane olursa olsun yeterki aralarından 1 tanesi sana can olsun bebiş olsun canım bak benim sadece 1 embriyom vardı 2.gün transferiyle hamile kaldım olumsuz düşünme ne olur hamile olacaksın öyle hissediyoruuuuuummm :66:
haklısın canım işte en güzel örnek senin bize verecek Rabbim sağlıklı 1 taneyle veriyo.inşallah bizede verirde hamişliğimizi konuşuyo oluruz hep beraber
bu arada hislerine güveniyorummm:34:

Nasılsın canım? çok güzel bir tablo hazırlamışsın.İnşlh hepimiz haırla sonuçlanırız ve hamile olarak yazarsın Allahım senin yüzünü güldürsün arkadaşım

AMİNNNNNNNNN....

Cnm benim içimden geçeni söylüyorum, bu sefer güzel olacak herşey, bakma bana takılma diyorum ama uzaktan demesi kolay, beni de göreceğiz:))) İçini ferah tut, dua et bol bol, çok rahatlatıyor... Bizlerin de duaları seninle...
Allah razı olsun kyrrcım sağol hislerin doğru çıksın inşallah benim için bizim için...tek dileğimm bu hepimiz için:))

herkese slmlar
kızlar cuma sabah opu m var inşallah iyi geçer
10-12 tane yumurta alcaz dedi dr um.pazarteside transfer yapacaklar:46:
bu akşam 23 de ovitrelle vurcam grip olcam heralde başım ağrıyo burnum tıkandı anca hapşuruyom:))
hemşireye söledim grip ilacı fln kullanma dedi ne yapsamki

Back