Arkadaşlar,ben ilk evliliğinden 18 yaşında çocuğu olan ama 2. evliliğimi 12 yıl önce yapmış olmama rağmen gerek miyom gerek yumurta rezervlerimin azalması gerek bir dönem prolaktin hormonumun artması gerekse yoğun yaşadığım stresli dönemler neticesinde gebelik elde edemeyen bayanım.2001 yılında 6 haftalık düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu maalesef...Son 1 yıldır tüp bebek tedavileri ile uğraşıyoruz,ha bu arada yaşım 40
(( 26 eylülde başlayan 3.tüp bebek tedavimizin sonucunda nihayet 4 hafta 4 günlük gebeyim.b-hcg değerlerime 3 kez baktırdım ve her seferindede 2 günde bir 2 ye katladı..06/10/11 de 6 adet yumurtam toplandı.hepsininde kaliteli olduğu söylendi ve 4.güne kadar beklediler sağlıklı oldukları için 10/10/11 de 2 adet embriyom transfer edildi..22/10/11 de kan tahlil sonucuma kadar yaşadığım stresi anlatmam mümkün değil...İlk 3 gün yattım sadece tuvalet için ve yemek yerken kalktım..Sonra evin içinde ağır hareketler ve ağır kaldırma dışında dolandım...Stres ister istemez oluyor ama genelde pozitif düşünmeye çalıştım...Elimi karnıma koydum bebeklerimle iletişim kurmaya çalıştım..VEEEE mutlu sona şimdilik pozitif sonuca ulaştım,umarım allahım bebeklerimi kucağıma almayıda nasip eder...
10 gün sonra keseleri görmeye gideceğiz,inşallah....Sizlere şunu söylemek istiyorum,eğerki allah kısmet ettiyse bunu bize hiçbir şey önüne geçemez...Her zaman pozitif olun ve ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin...Çünkü şuna inanın hayatta imkansız diye hiçbir şey yok,asla... Benim ilk 2 tedavimi yaptırdığım merkezde asla çocuk sahibi olamazsın dediler ve donör önerdiler...Uzun araştırmalarım sonucu çok sevdiğim doktorum ve ekibi ile tanıştım..Onlara çok çok teşekkür ediyorum...Ha bu arada kullandığım ilaçların etkisi ile vede bu dönemde normal kabul edilen ağrı ve sancılarım oluyor ama bunların hepsi çok normalmiş...Meraklanmayın bunları yaşıyorsanız...
Allah herkesin kucağını doldursun ve gönüllerindeki muratlarını versin diyorum..Aramızda çok genç olanlar var ve ben bu yaşta birçok problemi yaşayarak bu yaşta bu sona gelebildiysem siz haydi haydi gelirsiniz:))Örnek olabilmek için uzun yazdım..
HEPİNİZE SEVGİLER......