• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

günaydın canım,ben 7 ya da 8 gün dü sanırım gonal f vuruldum 300 unite,9 yumurta gelişti ama 6 sı işleme alındı,opudan sonra da 5. günde transfer edildi,aslında beni 4. gün çağırdılar ama çok ani aradıkları için biz gidemedik,ertesi gün gidip aldım embriyomu:)

sagol elon bende bugün dr gittim cuma toplanıcak ptesi ya çarçamba transfer dedi dr bakalım kaç tane kalıcak hayırlısı artık allahım seninde bebişini sana bagişlasın inş..:emir_bebek::nazar:

inanın bu satırları yazrken buraya gözlerim dolu dolu. nasıl bir bağ nasıl bir sevgi oluştuysa aramızda sizler daha çok inandınız benim bebeğim olacağına. yazılarınız, satırlarınızda ki samimiyetiniz benim için iyi dilekleriniz Rabbim hepinizden binlerce kere razı olsun.biliyorum dualarınızdayım, sizde benim .inanın hissettiklerimiz hep ama hep karşılıklı. ne diyeyim Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin karnı kucakları dolsun. evimizin içi mis gibi bebek koksun, göz yaşlarımız mutluluktan aksın inşallah. ben görmedim belki sizi(cloudy hariç:)) duymadım sesinizi ama seviyorum sizleri, iyi ki varsınız . ne olur bu umut yolculuğumda beni yalnız bırakmayın. ben de sizi bırakmayacağım:))
Allahım Rabbim ne olur ver bizlerinde mucizelerini...

slm kızlar...şimdi klinikten aradılar durum kontrol etmek için.test günüm cumaydı ama yarında yaptırabilirmişim..ayyyy dahada heyecanladımm bu gece hiç geçmezzz artık.sabah işe gelmeden kan veririmm:):)inşallah güzel sonuçla gelirimm inşallahh

inanın bu satırları yazrken buraya gözlerim dolu dolu. nasıl bir bağ nasıl bir sevgi oluştuysa aramızda sizler daha çok inandınız benim bebeğim olacağına. yazılarınız, satırlarınızda ki samimiyetiniz benim için iyi dilekleriniz Rabbim hepinizden binlerce kere razı olsun.biliyorum dualarınızdayım, sizde benim .inanın hissettiklerimiz hep ama hep karşılıklı. ne diyeyim Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin karnı kucakları dolsun. evimizin içi mis gibi bebek koksun, göz yaşlarımız mutluluktan aksın inşallah. ben görmedim belki sizi(cloudy hariç:)) duymadım sesinizi ama seviyorum sizleri, iyi ki varsınız . ne olur bu umut yolculuğumda beni yalnız bırakmayın. ben de sizi bırakmayacağım:))

pınarcımmm YANLIZ DEĞİLSİNN!
YANLIZ DEĞİLİZ...

ben hissediyorumm içimde bir huzur oluyor buraya girip yazıları okuyunca.hepimizin duaları birbirine karışıyor.ALLAHIMMM hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldurur inşallahhh.sonrada çocuklarımızı konuşuruz inşallahh..

herkese slmlar
kızlar cuma sabah opu m var inşallah iyi geçer
10-12 tane yumurta alcaz dedi dr um.pazarteside transfer yapacaklar:46:
bu akşam 23 de ovitrelle vurcam grip olcam heralde başım ağrıyo burnum tıkandı anca hapşuruyom:))
hemşireye söledim grip ilacı fln kullanma dedi ne yapsamki
oh bi sürü yumiş olmu ne güzel sağlıkla döllensinler sonrada seni sımsıkı tutsunlar inşallah. grip ilacı alma ama c vitamini içeren meyvelerden ye bol bol. ve ne olur bunu takma canım kafana benim bi arkadaşım da gripti fena transfer sırasında. sonra hastaneye yattı serum felan ama şu an kızı 2 yaşında çok şükür. sen vücudunun direncini arttıracak şeyler yemeye çalış gerisinin bırak Rabbime . inşallah güzel olur herşey...

pınarcımmm YANLIZ DEĞİLSİNN!
YANLIZ DEĞİLİZ...

ben hissediyorumm içimde bir huzur oluyor buraya girip yazıları okuyunca.hepimizin duaları birbirine karışıyor.ALLAHIMMM hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldurur inşallahhh.sonrada çocuklarımızı konuşuruz inşallahh..
çok şükür canım iyi ki değiliz iyi ki hepimiz varız ayy ne güzel demi:))
inşallah çocuklarımızın yaramazlıklarını konuşuyo olacağız Allahın izni ile...AMİNNNN

slm kızlar...şimdi klinikten aradılar durum kontrol etmek için.test günüm cumaydı ama yarında yaptırabilirmişim..ayyyy dahada heyecanladımm bu gece hiç geçmezzz artık.sabah işe gelmeden kan veririmm:):)inşallah güzel sonuçla gelirimm inşallahh

hadi hayırlısı inşallah pozitif olur sonucun
darısı bizlere olsun inşallah:nazar:

AYY CANIM BENİM SABAH olmaz artık sana bol bol dua et canım benim inşallah güzel haberlerini alırız yarın. sakın bizi merakta bırakma.

oh bi sürü yumiş olmu ne güzel sağlıkla döllensinler sonrada seni sımsıkı tutsunlar inşallah. grip ilacı alma ama c vitamini içeren meyvelerden ye bol bol. ve ne olur bunu takma canım kafana benim bi arkadaşım da gripti fena transfer sırasında. sonra hastaneye yattı serum felan ama şu an kızı 2 yaşında çok şükür. sen vücudunun direncini arttıracak şeyler yemeye çalış gerisinin bırak Rabbime . inşallah güzel olur herşey...

saol canım benim :3:
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
esim eczaneye gitti strepsils diye bi şeker varmış bide burun spreyi alcak inşallah iyi gelir

sıkılma arkadaşım, geç olsun güç olmasın, sabır çok önemli bu süreçte. Sabırsız olunca, için sıkılıyor, sakin ol nolur. Hep güzel tarafından bak, bak üstteki yazıda pınar bana bebeğin gelecekse son adetin demiş, çok da doğru söylemiş. Böyle bakınca içini huzur kaplıyor insanın. Sen de düşün ki bebeğin için hazırlanıyor rahimin, o sıkı sıkı tutunabilsin, anacığının içinde sağlıklı bir yatağı olsun diye:)))

çok sağol vallahi yazdıklarımı unutturdun bana.başkalarına diyorum sabret olacak birgün diye ama insan kendi kendini teselli edemiyor işte...sağol yazdıkların için canım arkadaşım...bir gün benimde bebeğim olacak rabbimin izni ile:49::49::49::49:

Son düzenleme:
Nasılsın canım? çok güzel bir tablo hazırlamışsın.İnşlh hepimiz haırla sonuçlanırız ve hamile olarak yazarsın Allahım senin yüzünü güldürsün arkadaşım
O tablo içindekilerle güzel inşallah hepimiz alacağız mavi boncuklarımızı. Sağol cnm benim, hepimizin gülsün, bir benim gülmüş neyleyeyim, Allahım el açanları boş çevirmesin.

herkese slmlar
kızlar cuma sabah opu m var inşallah iyi geçer
10-12 tane yumurta alcaz dedi dr um.pazarteside transfer yapacaklar:46:
bu akşam 23 de ovitrelle vurcam grip olcam heralde başım ağrıyo burnum tıkandı anca hapşuruyom:))
hemşireye söledim grip ilacı fln kullanma dedi ne yapsamki
Gözünaydın, sona geldin. Aman dikkat et, bence de alma, dün pınar da yazmıştı başka ilaç içmek istemiyorum diye, o kadar titizleniyoruz, aman yalnış birşey olmasın. Sen bol bol vitamin al doğal yoldan, mandalina, portakal. Bir de varsa imkanın dinlen bol bol.

Ağlamak için yer arıyorum zaten, iyi ki varsın arkadaşım. Dualarımız seninle evet... Buradayız, hep birlikte diğer sayfana transfer olacağız alllahın izni ile.

Oyyy oyyy oyyy yarın heyecan günü, güzel haberlerle gel, mutlu ol, bizleri de mutlu et inşallah.

:nazar:TÜP BEBEKLE HAMİLE KALANLAR ANNELERİMİZ:nazar:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 60"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 150"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 150"]K. DENEME[/TD]
[TD="width: 200"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]sinem25[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]:nazar:HAMİLE:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nec86[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymutu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]myra[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Gata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elon[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Beylikdüzü Medicana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:MEVLAM BEBEKLERİNİZİ KORUSUN.SAĞLIKLA, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH :nazar::nazar::nazar:

:nazar:SONUÇ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]suaenvar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasha[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci fulya[/TD]
[TD]27ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]27ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[TD]27ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DenizCeren01[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Gürgan Clinic[/TD]
[TD]29ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turtim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mine1987[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]31ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aygun_akcan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]2kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ymd[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Hast.[/TD]
[TD]2kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AliasBlue[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]3kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perla1[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minecan77[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Hollandada[/TD]
[TD]4kasım test[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:MEVLAM BEBEKLERİNİZİ SİZLERE BAĞIŞLASIN.DUAYLA BEKLİYORUZ GÜZEL HABERLERİNİZİ :nazar::nazar::nazar:

:nazar:TEDAVİ AŞAMASINDA OLAN ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]beren2010[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]17ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilaha[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abadi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]B.düzü Medicana[/TD]
[TD]26ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizden77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrln[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oznur65[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bonbonsekerim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Akay T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cloudly[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar1202[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haziran15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren_Berat[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci T.B.[/TD]
[TD]28ekim opu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbeydam[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28ekim opu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlic[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Has.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ege Üni.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylinnim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deren6[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ada Tıp Has.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]staylan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Hisar İnt. Hos.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baby2007[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bursa T.B.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilgemmm[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]ZekaiTahirBudak[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nihall[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kyr[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]İrenbe T.B.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CARMENNN[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erk+kdn[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Başkent Has.[/TD]
[TD]17ekim başlıyor[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:HAYIRLI GEÇECEK BİR TEDAVİNİN ARDINDAN GELECEK SAĞLIKLI BEBEKLERİNİZ İÇİN SABIR DİLİYORUZ SİZLERE :nazar::nazar::nazar:

:nazar:TEDAVİYİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazi Üni.T.B.[/TD]
[TD]28ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]31ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulyabe[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gren82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]enteresann[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voyag[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kdn+erk.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Malatya Doğu Fertil[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuana0225[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Medikalpark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Soranus T.B.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:BEKLEMEK ZOR MEVLA ZORU KOLAY KILSIN, GÖNLÜNÜZÜN MURADINA ERDİRSİN :nazar::nazar::nazar:

:nazar:BİR DAHAKİ TEDAVİ İLE BEBEKLERİNE KAVUŞACAK ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet_baby[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pepero[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Genart[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut11[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Florance N.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar72[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Kadıköy[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kederci[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]kdn+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ankara Tıp[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bahar247[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Brüksel T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharkus[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Smyrna T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazieurofertil[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurten74[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ankada T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar:HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK, BU SON ÜZÜNTÜLER OLSUN.
ALLAH BİR SONRAKİ TEDAVİLERİNİZDE EVLATLARINIZI NASİP ETSİN SİZLERE
:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

Ağlamak için yer arıyorum zaten, iyi ki varsın arkadaşım. Dualarımız seninle evet... Buradayız, hep birlikte diğer sayfana transfer olacağız alllahın izni ile.

iyi ki sizlerde varsınız canımm yoksa nasıl atlatırdım ben bu süreci dualarınız olmasaydı...az kaldı inşallah transfere diğer sayfaya:)) ne güzel senin tedavinde başladı hadi bakalımmm gelsin yumişler, olsun embriyocuklar, tutunsun sıpacıklar ayy ne güzel oldu dimi kafiyeli. gerçi sıpa dedim ama alınmadın inşallah:))...

Gözünaydın, sona geldin. Aman dikkat et, bence de alma, dün pınar da yazmıştı başka ilaç içmek istemiyorum diye, o kadar titizleniyoruz, aman yalnış birşey olmasın. Sen bol bol vitamin al doğal yoldan, mandalina, portakal. Bir de varsa imkanın dinlen bol bol.

saol canım evet sona yaklaşıyoruz inşallah hayırlı son olur

çok sağol vallahi yazdıklarımı unutturdun bana.başkalarına diyorum sabret olacak birgün diye ama insan kendi kendini teselli edemiyor işte...sağol yazdıkların için canım arkadaşım...bir gün benimde bebeğim olacak rabbimin izni ile:49::49::49::49:
İşte tam da bu durumlarda bizler giriyoruz devreye, burada olmanın en güzel yanı bu, moral, destek, güç oluyoruz birbirimize. Olacak elbet hem de çooook güzel bir bebeğin olacak, buram buram kokacak. Değecek çektiğimiz tüm acılara...

iyi ki sizlerde varsınız canımm yoksa nasıl atlatırdım ben bu süreci dualarınız olmasaydı...az kaldı inşallah transfere diğer sayfaya:)) ne güzel senin tedavinde başladı hadi bakalımmm gelsin yumişler, olsun embriyocuklar, tutunsun sıpacıklar ayy ne güzel oldu dimi kafiyeli. gerçi sıpa dedim ama alınmadın inşallah:))...
Hem de çok az kaldı, amaaa bak benim tedavime daha var, ben transfer aşamasına geldiğimde, siz bebeklerinizle sevinç çığlıkları atıyor olacaksınız, unutmayın beni buralarda:)))
Alınır mıyım hiç sıpa ki ne sıpa.Eşeğin yavrusuna sıpa denir biliyorsun. Acaba keçinin yavrusu ne oluyor diye baktım şimdi netten, malum keçi gibi inatçı bizim sıpalar:))) Oğlak deniyormuş, yeni öğrendim:))) Çok hoşuma gitti ama ben gene de sıpayı tercih ederim. Sıpa daha imalı oluyor. Ahhh o sıpa bir gelsin ben ona neler yapacağım:)))

Hem de çok az kaldı, amaaa bak benim tedavime daha var, ben transfer aşamasına geldiğimde, siz bebeklerinizle sevinç çığlıkları atıyor olacaksınız, unutmayın beni buralarda:)))
Alınır mıyım hiç sıpa ki ne sıpa.Eşeğin yavrusuna sıpa denir biliyorsun. Acaba keçinin yavrusu ne oluyor diye baktım şimdi netten, malum keçi gibi inatçı bizim sıpalar:))) Oğlak deniyormuş, yeni öğrendim:))) Çok hoşuma gitti ama ben gene de sıpayı tercih ederim. Sıpa daha imalı oluyor. Ahhh o sıpa bir gelsin ben ona neler yapacağım:)))

canım benim bırakırmıyız hiç biz nereye sen oraya anca beraaber kanca beraber:))beraber çıktığımız bu yolda beraaber akıtacağız sevinç göz yaşlarımızı Allahın izni ile...öle valla bizimkiler hem ne sıpa bi doğsunlar ıssırcammmmmm her yerlerini mmmmmm:))

ayy arkadaşlar bugün evimi temizledim, pazara gittim alışveriş yaptım, güzel güzel meyveler aldım. kuzucuğuma kan olsun can olsun diye :))

evet ben hazırım transfere... bebeiğime kavuşacağım onunla tek vucut olacağım anı bekliyorum heyecanla.....

merkezden telefon gelince kısmetse gideceğim Sıpamı almaya :))))

şimdi dinlenme zamanı, yorgun gelmesin değil mi kuzucuğum annesine..

rabbim sen bize yardım et, hepimizin kucağını doldur ne olur yalvarıyorum sana......

Arkadaşlar,ben ilk evliliğinden 18 yaşında çocuğu olan ama 2. evliliğimi 12 yıl önce yapmış olmama rağmen gerek miyom gerek yumurta rezervlerimin azalması gerek bir dönem prolaktin hormonumun artması gerekse yoğun yaşadığım stresli dönemler neticesinde gebelik elde edemeyen bayanım.2001 yılında 6 haftalık düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu maalesef...Son 1 yıldır tüp bebek tedavileri ile uğraşıyoruz,ha bu arada yaşım 40:((( 26 eylülde başlayan 3.tüp bebek tedavimizin sonucunda nihayet 4 hafta 4 günlük gebeyim.b-hcg değerlerime 3 kez baktırdım ve her seferindede 2 günde bir 2 ye katladı..06/10/11 de 6 adet yumurtam toplandı.hepsininde kaliteli olduğu söylendi ve 4.güne kadar beklediler sağlıklı oldukları için 10/10/11 de 2 adet embriyom transfer edildi..22/10/11 de kan tahlil sonucuma kadar yaşadığım stresi anlatmam mümkün değil...İlk 3 gün yattım sadece tuvalet için ve yemek yerken kalktım..Sonra evin içinde ağır hareketler ve ağır kaldırma dışında dolandım...Stres ister istemez oluyor ama genelde pozitif düşünmeye çalıştım...Elimi karnıma koydum bebeklerimle iletişim kurmaya çalıştım..VEEEE mutlu sona şimdilik pozitif sonuca ulaştım,umarım allahım bebeklerimi kucağıma almayıda nasip eder...
10 gün sonra keseleri görmeye gideceğiz,inşallah....Sizlere şunu söylemek istiyorum,eğerki allah kısmet ettiyse bunu bize hiçbir şey önüne geçemez...Her zaman pozitif olun ve ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin...Çünkü şuna inanın hayatta imkansız diye hiçbir şey yok,asla... Benim ilk 2 tedavimi yaptırdığım merkezde asla çocuk sahibi olamazsın dediler ve donör önerdiler...Uzun araştırmalarım sonucu çok sevdiğim doktorum ve ekibi ile tanıştım..Onlara çok çok teşekkür ediyorum...Ha bu arada kullandığım ilaçların etkisi ile vede bu dönemde normal kabul edilen ağrı ve sancılarım oluyor ama bunların hepsi çok normalmiş...Meraklanmayın bunları yaşıyorsanız...
Allah herkesin kucağını doldursun ve gönüllerindeki muratlarını versin diyorum..Aramızda çok genç olanlar var ve ben bu yaşta birçok problemi yaşayarak bu yaşta bu sona gelebildiysem siz haydi haydi gelirsiniz:))Örnek olabilmek için uzun yazdım..

HEPİNİZE SEVGİLER......

ayy arkadaşlar bugün evimi temizledim, pazara gittim alışveriş yaptım, güzel güzel meyveler aldım. kuzucuğuma kan olsun can olsun diye :))

evet ben hazırım transfere... bebeiğime kavuşacağım onunla tek vucut olacağım anı bekliyorum heyecanla.....

merkezden telefon gelince kısmetse gideceğim Sıpamı almaya :))))

şimdi dinlenme zamanı, yorgun gelmesin değil mi kuzucuğum annesine..

rabbim sen bize yardım et, hepimizin kucağını doldur ne olur yalvarıyorum sana......

ohh mis gib olmuştur her yer ne güzel elerine sağlık canımm. inşallah gelir sıpanda alınca kucağına halleder evin her yerini ohh ne güzel olur:))
benim bu karın ağrım geçmedi hala içim sallanıyo sanki yürüyünce:)) hey Allahım inşallah hayırlısı ile bir an önce toparlarım kendimide hazırlanırım ebeğime:))

Arkadaşlar,ben ilk evliliğinden 18 yaşında çocuğu olan ama 2. evliliğimi 12 yıl önce yapmış olmama rağmen gerek miyom gerek yumurta rezervlerimin azalması gerek bir dönem prolaktin hormonumun artması gerekse yoğun yaşadığım stresli dönemler neticesinde gebelik elde edemeyen bayanım.2001 yılında 6 haftalık düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu maalesef...Son 1 yıldır tüp bebek tedavileri ile uğraşıyoruz,ha bu arada yaşım 40:((( 26 eylülde başlayan 3.tüp bebek tedavimizin sonucunda nihayet 4 hafta 4 günlük gebeyim.b-hcg değerlerime 3 kez baktırdım ve her seferindede 2 günde bir 2 ye katladı..06/10/11 de 6 adet yumurtam toplandı.hepsininde kaliteli olduğu söylendi ve 4.güne kadar beklediler sağlıklı oldukları için 10/10/11 de 2 adet embriyom transfer edildi..22/10/11 de kan tahlil sonucuma kadar yaşadığım stresi anlatmam mümkün değil...İlk 3 gün yattım sadece tuvalet için ve yemek yerken kalktım..Sonra evin içinde ağır hareketler ve ağır kaldırma dışında dolandım...Stres ister istemez oluyor ama genelde pozitif düşünmeye çalıştım...Elimi karnıma koydum bebeklerimle iletişim kurmaya çalıştım..VEEEE mutlu sona şimdilik pozitif sonuca ulaştım,umarım allahım bebeklerimi kucağıma almayıda nasip eder...
10 gün sonra keseleri görmeye gideceğiz,inşallah....Sizlere şunu söylemek istiyorum,eğerki allah kısmet ettiyse bunu bize hiçbir şey önüne geçemez...Her zaman pozitif olun ve ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin...Çünkü şuna inanın hayatta imkansız diye hiçbir şey yok,asla... Benim ilk 2 tedavimi yaptırdığım merkezde asla çocuk sahibi olamazsın dediler ve donör önerdiler...Uzun araştırmalarım sonucu çok sevdiğim doktorum ve ekibi ile tanıştım..Onlara çok çok teşekkür ediyorum...Ha bu arada kullandığım ilaçların etkisi ile vede bu dönemde normal kabul edilen ağrı ve sancılarım oluyor ama bunların hepsi çok normalmiş...Meraklanmayın bunları yaşıyorsanız...
Allah herkesin kucağını doldursun ve gönüllerindeki muratlarını versin diyorum..Aramızda çok genç olanlar var ve ben bu yaşta birçok problemi yaşayarak bu yaşta bu sona gelebildiysem siz haydi haydi gelirsiniz:))Örnek olabilmek için uzun yazdım..

HEPİNİZE SEVGİLER......

bahar ablacımm ne güzel yazmışsın Allah razı olsun umut oldun hepimize. ne güzel hamilesin dlerim Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ilekucakla evladını. zor şeyler yaşamışsın şimdi mutlu olma zamanı. ne olur bizden esirgeme dualarını...

Nasılsın canım? çok güzel bir tablo hazırlamışsın.İnşlh hepimiz haırla sonuçlanırız ve hamile olarak yazarsın Allahım senin yüzünü güldürsün arkadaşım

Arkadsim slm biz seninle yanls okumadi isem ayni klinikte tedavi goruyrz benim sonuc nasipse yarin doktrn km cnm senin

Back