herkese günaydınn,ben işe başlayalı yarım saatten fazla oluyor:)dün doktorum aradı nihayet,kasıklarımdaki sancıyı anlattım ve günde tek kullandığım crinonine jeli 2 ye çıkardı,sanırım hakkatten rahatlattı beni bu jel.Yalnız arkadaşlar ben bu tedavi esnasındaki hormonlardan,ilaçlardan ötürü çok kilo aldım,hiç de yediklerime dikkat etmedim açıkçası,şuan 1 aydan bu yana toplam 3,5 kilo almış durumdayım,nelere dikkat etmemi,neler yememi tavsiye edersiniz?
sanada günaydın ağrılarının rahatladığına sevindim canım dr. konuşmakta rahatlatmıştır biraz olsun. aldığın kilolara gelince bende 1 kg. aldım bence hareketsizlikten de kaynaklanıyor biraz işe başlamışsın zaten aldıklarını verirsin bence. hem hamilelik biraz ilerleyince de iştah kaybı olabiliyor benim önceki gebeliğimde öyle olmuştu 58kg hamile kalmış 53 kg. kadar düşmüş 21. hft gebeliğimde 57kg ulaşmışken doğum yapmıştım. şimdide 3 öğün yemek yiyiyorum makarna pilav yemiyorum sadece çorba+1 tabak sebze yemeği+ salata yada yoğurt ekmek sadece sabah 1-2dilim tatlı yerinede meyve :) kglara hiç takılma yeterki sağlıkla doğsun bebeklerimiz sonra onların peşinde koşarken tığ gibi kalırız nasılsa