arkadaşlar. dua edin lütfen test yaptırmaya gidiyorum. işallah allahım hayırlısı olur hepimiz için
cnm ınsallah bebesınle gelırsın hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar. dua edin lütfen test yaptırmaya gidiyorum. işallah allahım hayırlısı olur hepimiz için
Ohhh ellerine sağlık, temiz temiz evin, bebeğine hazır. Bebeğin de hazır bence heyecanla seni bekliyor, annem gelse de beni alsa diye sabırsızlanıyordur. Bol bol keyif yap bundan sonra, bebeğinle geçireceğim günlerin başlangıcı olur inşallah, tadını çıkar. Oyyy kuzusu gelecekmiş anasına, yesinler onu:)))ayy arkadaşlar bugün evimi temizledim, pazara gittim alışveriş yaptım, güzel güzel meyveler aldım. kuzucuğuma kan olsun can olsun diye :))
evet ben hazırım transfere... bebeiğime kavuşacağım onunla tek vucut olacağım anı bekliyorum heyecanla.....
merkezden telefon gelince kısmetse gideceğim Sıpamı almaya :))))
şimdi dinlenme zamanı, yorgun gelmesin değil mi kuzucuğum annesine..
rabbim sen bize yardım et, hepimizin kucağını doldur ne olur yalvarıyorum sana......
Eline diline sağlık, gerçekten örnek bir hikaye yaşadıkların. Özetle söylediklerine canı gönülden katılıyorum, olmaz, imkansız diye birşey yok hayatta, yeter ki mevlam ol desin. Bebeklerin sağlıkla gelsin kucağına, Allah nazarlardan korusun.Arkadaşlar,ben ilk evliliğinden 18 yaşında çocuğu olan ama 2. evliliğimi 12 yıl önce yapmış olmama rağmen gerek miyom gerek yumurta rezervlerimin azalması gerek bir dönem prolaktin hormonumun artması gerekse yoğun yaşadığım stresli dönemler neticesinde gebelik elde edemeyen bayanım.2001 yılında 6 haftalık düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu maalesef...Son 1 yıldır tüp bebek tedavileri ile uğraşıyoruz,ha bu arada yaşım 40(( 26 eylülde başlayan 3.tüp bebek tedavimizin sonucunda nihayet 4 hafta 4 günlük gebeyim.b-hcg değerlerime 3 kez baktırdım ve her seferindede 2 günde bir 2 ye katladı..06/10/11 de 6 adet yumurtam toplandı.hepsininde kaliteli olduğu söylendi ve 4.güne kadar beklediler sağlıklı oldukları için 10/10/11 de 2 adet embriyom transfer edildi..22/10/11 de kan tahlil sonucuma kadar yaşadığım stresi anlatmam mümkün değil...İlk 3 gün yattım sadece tuvalet için ve yemek yerken kalktım..Sonra evin içinde ağır hareketler ve ağır kaldırma dışında dolandım...Stres ister istemez oluyor ama genelde pozitif düşünmeye çalıştım...Elimi karnıma koydum bebeklerimle iletişim kurmaya çalıştım..VEEEE mutlu sona şimdilik pozitif sonuca ulaştım,umarım allahım bebeklerimi kucağıma almayıda nasip eder...
10 gün sonra keseleri görmeye gideceğiz,inşallah....Sizlere şunu söylemek istiyorum,eğerki allah kısmet ettiyse bunu bize hiçbir şey önüne geçemez...Her zaman pozitif olun ve ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin...Çünkü şuna inanın hayatta imkansız diye hiçbir şey yok,asla... Benim ilk 2 tedavimi yaptırdığım merkezde asla çocuk sahibi olamazsın dediler ve donör önerdiler...Uzun araştırmalarım sonucu çok sevdiğim doktorum ve ekibi ile tanıştım..Onlara çok çok teşekkür ediyorum...Ha bu arada kullandığım ilaçların etkisi ile vede bu dönemde normal kabul edilen ağrı ve sancılarım oluyor ama bunların hepsi çok normalmiş...Meraklanmayın bunları yaşıyorsanız...
Allah herkesin kucağını doldursun ve gönüllerindeki muratlarını versin diyorum..Aramızda çok genç olanlar var ve ben bu yaşta birçok problemi yaşayarak bu yaşta bu sona gelebildiysem siz haydi haydi gelirsiniz:))Örnek olabilmek için uzun yazdım..
HEPİNİZE SEVGİLER......
Ohhh ellerine sağlık, temiz temiz evin, bebeğine hazır. Bebeğin de hazır bence heyecanla seni bekliyor, annem gelse de beni alsa diye sabırsızlanıyordur. Bol bol keyif yap bundan sonra, bebeğinle geçireceğim günlerin başlangıcı olur inşallah, tadını çıkar. Oyyy kuzusu gelecekmiş anasına, yesinler onu:)))
Eline diline sağlık, gerçekten örnek bir hikaye yaşadıkların. Özetle söylediklerine canı gönülden katılıyorum, olmaz, imkansız diye birşey yok hayatta, yeter ki mevlam ol desin. Bebeklerin sağlıkla gelsin kucağına, Allah nazarlardan korusun.
bahar ablacımm ne güzel yazmışsın Allah razı olsun umut oldun hepimize. ne güzel hamilesin dlerim Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ilekucakla evladını. zor şeyler yaşamışsın şimdi mutlu olma zamanı. ne olur bizden esirgeme dualarını...
saol pınar hoşbuldum dr bana 5kutu ganol f yazmış ama 3kutu kullanılacak diyor çizelgede neden 2kutu fazla yazdı acaba siz kaç kutu kullandınız ve kaç liraya aldınız 2500 tuttu ilaçlar bana biraz fazla tuttu gibi geldi henüz almadık[/QUOT
sana ilaçları çok pahalı söylemişler ayrıca 5 kutuya hiç gerek yok ilk etapta 3 kutu al bana 3 kutu yetti. eğer istanbul içindeysen benim eczacı arkadaşım var bana geliş fiyatından vermişti sanada uygun vermesi için konuşabilirim onunla. yada arkadaşların dediği gibi tüp bebek merkezlerinin yanındaki eczaneler biraz daha uygun verebilir benim tüm ilaçlarım yaklaşık 1.500 civarı tuttu daha gonal f dışında çatlatma önleyici iğne ve çatlatma iğneside alacaksın onlarıda hesaba kat. bir kaç eczane araştırmadanda alma yazık günah bir kutu ilacı (puregon) 240 lira demişti eczaneler bana hastanenin karşısındaki sağlıkçı olduğum için 220 ye düşmüştü asıl fiyatı 167 liraymış arkadaştan öyle almıştık.o yüzden çok iyi araştır.
canım hayırlısı olsun inşallah inan mm hakkında hiç bilgim yok inşallah sağlıklıdırlar...Herkese merhaba canlar herkes iyidir,moraller güzeldir inşallah.Benim bugün iğnelerin 7.günü usg vardı bugün gittim ilk defa yumurtacıklarımı gördüm :) çok heyecanlandım sanki şimdiden içimde bebeğim varmış gibi bi bağ kurdum görünce doktor yumurtaları tek tek ölçtü hemşire kız yazdı boyutlarını bi tanesi 18 biri 16 üç tanesi 15 gibi söyledi hemşirede yazdı daha da söyledide aklımda bunlar kaldı 10 a yakın yumurta vardı gibi , usg den sonra cumartesiye kadar aynı dozda iğneler devam dediler cumartesi tekrar usg ye gircem, hiç bi açıklama yapmadılar başka yapmıyolar da zaten ya ben bişey sorunca söylüyolar ben istiyorum ki sorsunlar iğneleri nasıl gidiyo zor oluyomu ağrın varmı diye sorsunlar hiççççç umurlarında değil bakıyolar git iğneye devam şu gün gel sadece bu neyse cumartesi usg den sonra herşey yolunda ise pazartesi toplarız dedi hemşire ,yorum istiyorum arkadalar bu boyutlar ne anlama geliyo iyimi durumum sizce ?
canım hayırlısı olsun inşallah inan mm hakkında hiç bilgim yok inşallah sağlıklıdırlar...
ohh mis gib olmuştur her yer ne güzel elerine sağlık canımm. inşallah gelir sıpanda alınca kucağına halleder evin her yerini ohh ne güzel olur:))
benim bu karın ağrım geçmedi hala içim sallanıyo sanki yürüyünce:)) hey Allahım inşallah hayırlısı ile bir an önce toparlarım kendimide hazırlanırım ebeğime:))
işallah canım benim gelsin bebişler de varsın dağıtsın evimizi ayy kesin bizimkiler çok şımarık olurlar ne dersin pınar :)))
canım benim opu senden bir gün önce olmasına rağmen hala biraz şişlik var, destorex çok iyi geldi ama , hissediyorum hatırladığım kadarıyla sana da vermişti doktorun sakın bu ilacını ihmal etme.....
olacağız arkadaşım ii olacağız güzel günler göreceğiz allahın izniyle ....işallah
Ohhh ellerine sağlık, temiz temiz evin, bebeğine hazır. Bebeğin de hazır bence heyecanla seni bekliyor, annem gelse de beni alsa diye sabırsızlanıyordur. Bol bol keyif yap bundan sonra, bebeğinle geçireceğim günlerin başlangıcı olur inşallah, tadını çıkar. Oyyy kuzusu gelecekmiş anasına, yesinler onu:)))
kyracım sen de regl olmayı bekliyoyormuşsun, allaha şu regl olunca iğneler başlasın zaman çok çabuk geçiyor, yok yumoşlar bu kadar oldu şöyle oldu derken hoop bir bakmışsın opu, sonra kaç tanesi döllendi telaşı sonra transfer...... haaaaaaa transfer sonrası 12 gün bu kadar çabuk geçer mi bak işte onun hakkında yorum yapamıyorum henüz :)
Eline diline sağlık, gerçekten örnek bir hikaye yaşadıkların. Özetle söylediklerine canı gönülden katılıyorum, olmaz, imkansız diye birşey yok hayatta, yeter ki mevlam ol desin. Bebeklerin sağlıkla gelsin kucağına, Allah nazarlardan korusun.
ayy arkadaşlar bugün evimi temizledim, pazara gittim alışveriş yaptım, güzel güzel meyveler aldım. kuzucuğuma kan olsun can olsun diye :))
evet ben hazırım transfere... bebeiğime kavuşacağım onunla tek vucut olacağım anı bekliyorum heyecanla.....
merkezden telefon gelince kısmetse gideceğim Sıpamı almaya :))))
şimdi dinlenme zamanı, yorgun gelmesin değil mi kuzucuğum annesine..
rabbim sen bize yardım et, hepimizin kucağını doldur ne olur yalvarıyorum sana......
canım hayırlı olsun az kaldı mutlu sona, ay şu ev temizliği yok mu valla hepimiz için büyük dert bende senin gibi transfere bir iki gün kala temizlik yemek falan hazırlık yapamyı düşünüyorum benim eşim sağolsun bu konularda accık kabiliyetsizdir de :) canım senin yumurta mm leri hakkında bilgin var mı benim bugün usg de biri 18 mm biri 16 mm üç tanesi 15 mm doktor hemşireye söylerken aklımda kalanlar bunlar sence büyüklükleri nasıl seninkiler nasıldı?
arkadaşlar yarın büyük gün tahlil vermeye gidiceğim dualarınızı benden esirgemeyin yarın inş sizlere güzel heberler veririm.
arkadaşlar yarın büyük gün tahlil vermeye gidiceğim dualarınızı benden esirgemeyin yarın inş sizlere güzel heberler veririm.