herkese günaydınn,ben işe başlayalı yarım saatten fazla oluyor:)dün doktorum aradı nihayet,kasıklarımdaki sancıyı anlattım ve günde tek kullandığım crinonine jeli 2 ye çıkardı,sanırım hakkatten rahatlattı beni bu jel.Yalnız arkadaşlar ben bu tedavi esnasındaki hormonlardan,ilaçlardan ötürü çok kilo aldım,hiç de yediklerime dikkat etmedim açıkçası,şuan 1 aydan bu yana toplam 3,5 kilo almış durumdayım,nelere dikkat etmemi,neler yememi tavsiye edersiniz?
bugun transferimin 4.gunu
bu gun daha hic bisey hissetmiyorum,ne agrim var ne sizim.)) turp gibiyim hahaha
sadece dun aksam 15 dakika karnim agridi,yuzum kizardi ve yuzum resmen yandi..
birsey daha akintim kesildi,cok az geliyor.iyimi kotumu bimiyorum:18:
Slm mine benim de 11.gunum tansfer sonrasi rahat ol bende de ayniydi yaklasik 5gundur de adet olucak gibi hissediyorm kendimi hepimizin farkli yasadiklari insallah tutmustur bebislerimiz ben tek transfer senin kac tane yapildi benim yarin belli olucak sonuc bu sabh beni aglama krizi tuttu cok gerginim raht olmak lazim ama malesef beklentimiz buyuk rabbim hepimizin yuzunu guldursun kucagimizi doldursun insallah mucizesiyle
oyy kuzum benim çok şükürrr ne mutlu sana hayırlısı ile bide sımsıkı tutunsunlar oldu bitti inşallah:))
iyi diyelim iyi olsun çünkü bu aşamada belirtilere takılmamak lazım:))
yok canım kızarmıyım hiç ben sizden beter olurmuşum belli mi olur:)) ama ne olur sizde hatırlatın bana..Kod:
pinarcim tesk.ederim tatlim ,...ama ben seni transfer sonrasi yakalarim burda belirti ararken.))))) (saka yaptim,kizmadin umarim)
Sağol cnm benim, inşallah hepimiz sevineceğiz bu süreçler sonunda.epeydir giremiyorum siteye geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir?
opu olan arkadaslar çok geçmiş olsun
transfer olanlar bol bol sabır diliyorum sizlere Allah yardımcınız olsun olumlu sonuclar almanız dileğiyle.
tedaviye yeni baslayan arkadaslar tedavileriniz hayırlı olsun.
kyr canım hadi bakalım hayırlısı tedavinin her asaması için bol sans diliyorum hersey yolunda gider inşallah.
ve son olarak dualarım hep sizlerle kendinize çok iyi bakın.iyi geceler.
Hayırlı olsun, güzel yumurtalarından, sağlıklı embriyolar oluşsun inşallah. Çok güzel zamanlar,çok tatlı heyecanlar,mevlam sonunu da güzel yazsın, hakkında hayırlısı.Günaydın kızlar yumurta toplamaya gidiyorum. Allah hayırlısını versin hepimiz için
Aminnn cnm, önce sizin haberleriniz gelecek, yürekten diliyorum bebeklerinizi duyuracaksınız burdan bize, nasıl moral olacak bana ahhh ahhh, daha inanarak devam edeceğim, öyle hissediyorum. Bugün çok gergin ve yoğunum, bu cümleleri yazarken bile gözlerim doluyor. Allahım duy seslerimizi, bu tedavilerle nasip et hepimize bebeklerimizi...canım başlamış tedavin kaçırdım sanma ayılmayı bekliyodum:))şimdiden çoookkkk tebrik ederim inşallah bu bebeğini kucağına alacağın son tedavin olsun :))
Ohhhhh gerçekten, gözünaydınnnn... Baaakkk ben söylemiştim sana 4>1 veeee 1=BEBEĞİN :))))kızlarrrrrrrr merkezden aradılar, 4 işlem gören yumoşun dördü de döllenmiş çok şükür :)) embryolog görünümlerinin gayet iyi olduğunu söyledi,:))) yarın tekrar arayacaklarmış....
ohhhhhhhh be rahatladım vallaha arkadaşlar dünkü desteğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkürler :)))))))))
Cnm hayırlı olsun, seni listemize ekledim, inşallah mavi boncuğu da ekleriz yarın. Bilgilerini tamamlarsan seviniriz.Slm berencm ben3 ekimde basladim tedaviye 12ekim sabahi 15 yumurta toplandi 12tane dollendi 15 ekimde 9 tane 1.kalite 8 hucreli embriyo vardi ama bana dr 1tane transfer yapti geri bebisler donduruldu. Hayrlisi olsun senin icin bence mumkunse 2tane transfr yaptir
Ben cok istedim 2transfer enazindan 1 i tutar diye dusunuyorm ben yarin sonuc alicm bakalim ne olucak dua edlim hepimiz icin rahat ol lutfen
Aminnn cnm, önce sizin haberleriniz gelecek, yürekten diliyorum bebeklerinizi duyuracaksınız burdan bize, nasıl moral olacak bana ahhh ahhh, daha inanarak devam edeceğim, öyle hissediyorum. Bugün çok gergin ve yoğunum, bu cümleleri yazarken bile gözlerim doluyor. Allahım duy seslerimizi, bu tedavilerle nasip et hepimize bebeklerimizi...
.
hadi gozun aydin canim
demistik demiyecegim..)))
oooo çook güzel canımmm inşallah sağlıkla bölünürler annelerine gelirler.. hayırlı olsunnnnn
tatlim nasilsin? iyimisin
sende benim gibi meraktan buralardasin
çok sevindim canım hadi gözün aydın,Allah tamamına erdirsin İnşallah:)
Biz burada resmen tek yürek olmuş durumdayız birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz,birbirimize içtenlikle dualarımızda yer veriyoruz,bizi birleştiren ortak dileğimiz olan bebklerimizi Allah hepimize en hayırlı en tez amanda kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah...
Amin:)
oyy kuzum benim çok şükürrr ne mutlu sana hayırlısı ile bide sımsıkı tutunsunlar oldu bitti inşallah:
çok şükür arkadaşım , işallah rabbimin izniyle senden de güzel haberler alacağız, haydi bakalım :)))
ahh karamelcimm ne kadar uzun bi yolculuk yaptık seninle az kahrımı çekmedin az avutmadın beni zor zamanlarımda .evet dün opu vardı canım. ben bu sefer hesap çok yapmadım ama hatırlıyosan geçen seferde 23 nisan vardı önemli günlerden şimdi 29 ekim:)) umarım güzel bi tesadüf olur karamelim umarım bu defa alırım evladımı kucağıma..
sağol canım benim ne güzel söylemişsin söylediklerine tamamen katılıyorum, tek yürek olduk hepimiz, sabah kalkar kalkmaz hemen foruma giriyorum, müthiş bağımlısı oldum buranın, acaba dediğim an sizlerle konuşarak silkeliyorum kendimi allah hepinizden razı olsun....
aminn inşallah canım..oyy kuzum benim çok şükürrr ne mutlu sana hayırlısı ile bide sımsıkı tutunsunlar oldu bitti inşallah:
çok şükür arkadaşım , işallah rabbimin izniyle senden de güzel haberler alacağız, haydi bakalım :)))
Allah hepimizden razı olsun siz olmasaydınız bu kadar keyifli olmazdı bu tedavi iyi ki varsınız iyi ki tanıdık birbirimizi. inşallah bu dostluklar nazar boncuklarımızla taçlansın inşallah:))işallah arkadaşım, ben de çok inanıyorum sen bu kez başaracaksın vallaha bak içime öyle doğuyor, sen hepimizden o kadar çok dua alıyorsun ki, hissediyorum ben, sayende hepimiz moral depoluyoruz forumda, ümitsizliğe kapıldığımız an yeniden yeşeriyor umutlarımız allah senden binkere razı olsun canım arkadaşım
karmen hiç bilgim yok açıkçası istersen doktorunla konuş en doğru bilgiyi sanırım o verecektir sana lütfen sakin olmaya çalış...adetim 2 gün geçikti....5-6 gündür ara ara leke gibi bişe geliyor gerisi yokk..test yapıyorum neg.çıkıyor sanırım delirmek üzereyimm..
sadece estrofem içiyorum o gecikme yapar mı???.
saol pınar hoşbuldum dr bana 5kutu ganol f yazmış ama 3kutu kullanılacak diyor çizelgede neden 2kutu fazla yazdı acaba siz kaç kutu kullandınız ve kaç liraya aldınız 2500 tuttu ilaçlar bana biraz fazla tuttu gibi geldi henüz almadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?