Aminnn, aminnn, aminnn, hepimiz için aminnn...
Ahhh cnm arkadaşımmmm HOŞBULDUM:))) Ben ilk 2 tedavimde doktordan yana çok üzüldüm. Sözüm ona profdu, sözüm ona çok ünlüydü. O kadar cnm yandı ki onun merkezinde 5 dondurulmuş embriyo mu bırakıp yeniden başladım. Bu başlangıç için çok düşündüm, çok kişi ile görüştüm. Tek bir şartım oldu, yoğun bir doktor istemiyorum, işi başından aşkın, bana 2 dakikasını ayıramayacak birini istemiyorum dedim. Tek bunu istedim, Allahım karşıma Ahmet Beyi çıkardı. Çok tatlı biri, sürekli gülümsüyor, ilgili, odasına girince ilk nasılsın diye soruyor? Moralin nasıl? Düşün daha tedaviye başlamadım, bugün 3 kez görüştüm hem de 1 saat. Ne sorsam sıkılmadan gülümseyerek anlatıyor. Çoook rahatım, onu gördükten, konuştuktan sonra bir söz verdim kendime, çok soru sormayacağım bu tedavide, aklıma bir sürü soru geliyor gün içinde, başlıyorum dua etmeye, Allahım önce sana, herkesten herşeyden çok sana güveniyor, sonra da doktoruma bırakıyorum diyorum ve sorular uçup gidiyor. Bugün ilk iğneyi yaparken de aynı şeyi yaptım. Sonucum olumsuz da olsa bu sefer kızacağım kimse olmayacak inşallah, Allahım senin taktirin demek çok rahatlatıyor insanı.
Sizlerin hamile haberlerinizi alırken ben de bebeğimi hazırlıyor olacağım içimde:))) Allahım hepimiz kavuştursun evlatlarına...