• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım o tamamen sendeki rahatsızlıkla alakalı bende mesela plikistik over var yani yumurtlama sorunu dr ilk önce aşılala önerdi ama malesef olmadı.şimdi ise tüp bebek deniyorum sebepsiz olupta tüp bebek deneyenlerde var.örneği eltim 2 aşılama yaptırdı 2 side olumsuz oldu ilk tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç aldı siperm azlığı rahimdeki sorunlar vb.

Cvpladığın için teşekkürler wish.. Bendede MCO var. Ve eşimde ileri hızlı sperm azlığı var.Şudurumda aşılamayı yaptırmadan tüp bebeğe geçmek mantıklımı sence?

Cvpladığın için teşekkürler wish.. Bendede MCO var. Ve eşimde ileri hızlı sperm azlığı var.Şudurumda aşılamayı yaptırmadan tüp bebeğe geçmek mantıklımı sence?

canım dr un onu daha iyi bilir ama bence aşılama zaman kaybı maddi olrakta öyle ama en güzelini yapıyorsun 1.5 yıllık evlisin en güzeli vakit geçirmemek benim 4 yıl biticek keşke daha önceden başlasydım diyorum.siperm azlığı varsa zaten direk tüp bebek öneriyorlar.hakkında hayırlısı olsun canım inş

canım dr un onu daha iyi bilir ama bence aşılama zaman kaybı maddi olrakta öyle ama en güzelini yapıyorsun 1.5 yıllık evlisin en güzeli vakit geçirmemek benim 4 yıl biticek keşke daha önceden başlasydım diyorum.siperm azlığı varsa zaten direk tüp bebek öneriyorlar.hakkında hayırlısı olsun canım inş

Tatlım benim doktorum yok.Geçen ay bıraktım.4 yıllık evliyim canım.1bucuk yıldır bebek için uğraşıyoruz..Nerede yaptırıcaksın sen? Fiyatı nedir?

Tatlım benim doktorum yok.Geçen ay bıraktım.4 yıllık evliyim canım.1bucuk yıldır bebek için uğraşıyoruz..Nerede yaptırıcaksın sen? Fiyatı nedir?

benim sonuç almama 3 gün kaldı inş hayırlı sonuç alırım.canım ilaçlara göre değişiyorum ben ist bahçeci fulya ya gidiyorum benim gittiğim klınıkte 4000tl tüp bebek ücreti artı ilaçlar ilaç 1,500 ta tutabilir 2000 de orası değişiyor

günaydın herkese geçmişi okuyamıyorum önemli bir şey varsa affola. hazırlandım evden çıkıyorum biraz sonra tüm metanetimi, tüm soğukkanlılığım kaldı bir yerlerde. gözlerim dolu dolu. Rabbim kaç defa yattım ben bu masaya kaç defa aldım olumsuzu bilmiyorum. aslında o kadar hazırdım ki her türlü sonuca, yoksa değilmiyim. neyse toparlayacağım kendimi sadece 5 dk ihtiyacım var. lütfen sizden istediğim benden eksik etmeyin dualarınızı Allah rızası için Rabbim hepimize ve banada bağışlasın bu sefer evladımı alayım onu kucağıma sağlıcakla. bu göz yaşları onun doğumunda akıtıığım sevinç göz yaşlarına dönüşsün dileğim bu...

günaydın herkese geçmişi okuyamıyorum önemli bir şey varsa affola. hazırlandım evden çıkıyorum biraz sonra tüm metanetimi, tüm soğukkanlılığım kaldı bir yerlerde. gözlerim dolu dolu. Rabbim kaç defa yattım ben bu masaya kaç defa aldım olumsuzu bilmiyorum. aslında o kadar hazırdım ki her türlü sonuca, yoksa değilmiyim. neyse toparlayacağım kendimi sadece 5 dk ihtiyacım var. lütfen sizden istediğim benden eksik etmeyin dualarınızı Allah rızası için Rabbim hepimize ve banada bağışlasın bu sefer evladımı alayım onu kucağıma sağlıcakla. bu göz yaşları onun doğumunda akıtıığım sevinç göz yaşlarına dönüşsün dileğim bu...

ALLAH yardimcin olsun Canim. Insalla en guzel haberlerle donersin ve artik goz yaslarin sadece mutluluktan akar.
Guzel haberlerini bekliyoruz.

pınar1202 Allahım sana yardımcı olsun inşlh bu sefer yüzün güler ve o güzel mutluluğu tatarsın

günaydın kızlarr....güzel haberleri okudum şimdi çoook sevindim canım sevinç85 hayırlı uğurlu olsun canım.allah tamamına erdirsinn.kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.senin testi erken yaptırdığını okuyuncaşimdi yerimde duramıyorum.test günüm cuma ama gidip hemen kan veresim geldiii:):)

Bugün kontrolüm vardı. Cnm doktorumla görüştüm, muayene oldum. 2.kutu d.k.h.'a devam ediyorum şuanda, bugün ilk lucrin iğnemi oldum.28 ekime kadar hapla lucrin beraber kullanacağım. 3 kasımda konrolüm var. Planladığımız gibi olursa herşey 20kasım gibi ben de gün saymaya başlamış olacağım. Çooook keyifli bir gündü kızlar, 3.tedavim ve ben ilk defa bu kadar keyifliyim. Sonucu ne olur bilmem ama huzurla başladım onu çok iyi biliyorum:))

Cnm doktorumla konuştuğumuz şeyleri paylaşayım sizlerle;
Dikkat etmem gereken birşey var mı? Ne yiyeyim, ya da ne yemeyeyim diye sordum; Şuana kadar yemediğin birşeyi yeme, bitkisel ya da kimyasal iyi olur diye düşünüp, beslenmende olmayan bir gıda tüketme bu sürede dedi. Her bünye alışık olmadığı her gıdaya aynı tepkiyi vermiyor dedi. Şuana kadar nasıl yaşıyorsan öyle devam et dedi.
Muayene sırasında merak ettiğim birşeyi sordum; Benim rahimim geriye dönük, bu yapısal bir özellikmiş, daha önce doktorum beni transferden sonra yüzüstü yatırdı 4 saat dedim. Güldü, biz seni üzmeyeceğiz dedi. İlk defa benim kafamda biri ile karşılaştım bu konu da oleyyyy dedim içimden:))
Bir de iğnelerimin dozunu düşük tutmayı talep etmiştim ilk görüşmemizde, onu hatırlattı bana, senin yumurtalıkların çok iyi durumda, çok uyarmadan, sağlıklı yumurtalar elde etmeye çalışacağız. Buna beraber karar verdik. Aslında bu benim isteğim, doktorum da onayladı.

Ben de durumlar bu kızlar, ucundan kıyısından ben de başlamış bulunuyorum, son olmasını ümit ettiğim tedavime....
Hepimiz için hayırlısını diliyor, Allaha dua ediyorum...

kyr çokkk süper haberler bunlar:)anladığım kadarıyla merkezini ve drunu değitirdin,doktorunla aynı frekansta olmak çok önemli bir avantaj,onun ilgisi rahatlığı yaklaşımı seni de rahatlatıp mutlu edecektir.Hadi bakalım hayırlı olsun,bol bebişle sonuçlansın inşallah:)

Aminnn, aminnn, aminnn, hepimiz için aminnn...

Ahhh cnm arkadaşımmmm HOŞBULDUM:))) Ben ilk 2 tedavimde doktordan yana çok üzüldüm. Sözüm ona profdu, sözüm ona çok ünlüydü. O kadar cnm yandı ki onun merkezinde 5 dondurulmuş embriyo mu bırakıp yeniden başladım. Bu başlangıç için çok düşündüm, çok kişi ile görüştüm. Tek bir şartım oldu, yoğun bir doktor istemiyorum, işi başından aşkın, bana 2 dakikasını ayıramayacak birini istemiyorum dedim. Tek bunu istedim, Allahım karşıma Ahmet Beyi çıkardı. Çok tatlı biri, sürekli gülümsüyor, ilgili, odasına girince ilk nasılsın diye soruyor? Moralin nasıl? Düşün daha tedaviye başlamadım, bugün 3 kez görüştüm hem de 1 saat. Ne sorsam sıkılmadan gülümseyerek anlatıyor. Çoook rahatım, onu gördükten, konuştuktan sonra bir söz verdim kendime, çok soru sormayacağım bu tedavide, aklıma bir sürü soru geliyor gün içinde, başlıyorum dua etmeye, Allahım önce sana, herkesten herşeyden çok sana güveniyor, sonra da doktoruma bırakıyorum diyorum ve sorular uçup gidiyor. Bugün ilk iğneyi yaparken de aynı şeyi yaptım. Sonucum olumsuz da olsa bu sefer kızacağım kimse olmayacak inşallah, Allahım senin taktirin demek çok rahatlatıyor insanı.
Sizlerin hamile haberlerinizi alırken ben de bebeğimi hazırlıyor olacağım içimde:))) Allahım hepimiz kavuştursun evlatlarına...

canım cook sevındım...rabbım yuzunu guldursun ınsallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

pınarcım Allah yardımcın olsun cnm....ınsallah o mıs kokulu yavrunu en yakın zamanda kucagına alırısn....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
kyrcımmm mesajını okuyunca ben bile çok güvendim doktoruna o sıcaklığı hissettim. gerçekten doktorlara güvenmek çok önemli.. ben çok çok güveniyordum . Önce Allaha sonra doktorlarımıza emanetiz.. inşallah bu tedavinde alırsın bebişini kucağına..

wish cnm her seferinde koyu olmuyor zaten aralıklı olarak gelsin yeter. sık tuvalet bence en baş belirtisi. inşallah pozitiftir canım inşallahhhh..

pınarcım sen ki bize her aşamamızda moral verdin motivasyonumuzu arttırdın lütfen sakin olmaya çalış canım inşallah bu son tedavin olur ilk bebişin için.. kardeş için yaparsan yapta :)) Rabbim kaliteli embriyolar oluştursun inşallah onlarda sağlıklı bebişini getirsin sana inşallahhhh..

MERHABALAR, hangi sebeple tüp bebek düşündüğünüzü öğrenebilirmiyim hanımlar? Bende 1 bucuk yıldır bebek için tedavi görüyordum.Malesef olumlu sonuc alamadık.Şimdi aşılama veya tüp bebek düşünüyoruz. Bu aşamada maddi ve manevi açıdan hangisi daha avantajlı?

mamay öncelikle hoşgeldinn.. inşallah ilk tedavinle alırsın bebeğini kucağına.. bizde yaklaşık 2 yıllık evliydik aşılama ya da tüp bebekte kararsızdık ama araşırdığııza ve doktorumuzun önerisine göre tüp bebek daha avantajlı gördük..biraz soruna da bağlı ama bizim sebepsiz olunca tüp bebek mantıklı geldi. aşılamada gebe kalma oranın zaten normal gebelikle çok yakın. ama tüp bebekte %50,60lara çıkıyor..

pınarcım hayırlı uğurlu olsun ve inşallah bu son olsun.Çabucak geçsin zaman,sen de buraya güzel haberlerini yaz.

Kolaylıklar diliyorum

nec86 günaydın canım,online göördüm seni,selam vermeden geçmek istemedim:)

pınarcım hayırlı uğurlu olsun ve inşallah bu son olsun.Çabucak geçsin zaman,sen de buraya güzel haberlerini yaz.

Kolaylıklar diliyorum

nec86 günaydın canım,online göördüm seni,selam vermeden geçmek istemedim:)

günaydın eloncum teşekkür ederimmmm.. nasılsın cnm?

Valla kasıklarım ve belim ağrıyor adet olucam gibi:18: gerçi tutanlarda da oluyormuş tabii,bilmiyorum hangisine yoracağımı:19: sende hiç ağrı filan yok mu? sende mi 29 ekimde alacaksın sonucunu??

bende hiç ağrı yok sanki hiç bişey yokmuş gibi sadece hergün progestan iğne oluyorum onlar kalçamda ağrı yapıyo o kadar evet benim de test günüm 29 ekim ama tatil olduğu için ben 28 ekimde yapıcam bakalım ne çıkacak

arkadaşlar günaydın,birşey sormak istiyorum,tüp bebek merkezi birsürü tahliller istedi ve benim anti rubella ıgg 71.6 çıktı normali (11 pozit.)arada bayağa fark var sizce bu nedemek bilen varmı

arkadaşlar günaydın,birşey sormak istiyorum,tüp bebek merkezi birsürü tahliller istedi ve benim anti rubella ıgg 71.6 çıktı normali (11 pozit.)arada bayağa fark var sizce bu nedemek bilen varmı

Bu hastalığa karşı bağışıklığın var demek,yani iyi bir şey

canım senin prof. erol tavmergergen mi? izmirin meşhur profu? eğer oysa söylediklerinde haklısın.... eşimin kuzenine hamileyken aşılama yaptı kızın bir tüpü alındı, neyse boşverelim şimdi ahmet bey irenbedeki değil mi, ben de irenbe dilek hanım ile görüşmüştüm ama ne bilyim samimi bulmadım ben yani hep diyoruz ya o güveni sağlamadı bende...ahmet beyi ben görüşmeye gittiğimde görmüştüm sempatik bir adamdı.:) doktorla iletişim önemli, o samimiyeti yakalamak önemli bende öyleyim doktorumlaçok şükür:)

hep diyoruz ya aslında kyracım önce allah sonra da doktorlarımız işallah bizi hayallerimize kavuşturacak, evt canım biz işallah sonuçlarımızı öğrendğimizde seninde aktif tedavi dönemin başlamış olacak , biz bayrama ( hep biz diyorum bu arada pınarla 1 gün var yaaramızda :)))) işallahsen de yeni yıla bbeğinle beraber gireceksin allahımın izniyle işallah
Evet cnm Erol TAVMERGEN eski doktorum, ben elimden geldiğince herkesi uyarıyorum. Bu sitede birsürü sayfada yazdım düşüncelerimi, kimsenin canı yanmasın, emekleri boşa gitmesin diye. Cnm inşallah çok güzel olacak herşey, inşallah hepberaber yürüdüğümüz bu yolda sonuna kadar gideceğiz. Bayram bebeklerinize, ben de 15 gün sonra katılayım bebeğimle:)
Ahhhh cnmmmm, haklısın zor metanetli olmak, olacak arkadaşım Allahın izni ile bu sefer bebeğin senin olacak. Bak bunca dua, dilek, istek kolların hasretle bebeğini saracak bu yaz. Sen gönlünü ferah tut, bugün de geçince bir transfer kalıyor, sonraaaa hep beraber geri sayacağız. Hayırlısı ile toplansın sağlıklı yumurtaların, embriyoların da olsun biran önce sonraaa gelsin bebişi annesine.... Dua ediyorum senin için...

kyr çokkk süper haberler bunlar:)anladığım kadarıyla merkezini ve drunu değitirdin,doktorunla aynı frekansta olmak çok önemli bir avantaj,onun ilgisi rahatlığı yaklaşımı seni de rahatlatıp mutlu edecektir.Hadi bakalım hayırlı olsun,bol bebişle sonuçlansın inşallah:)
Sağol cnm, sizlerin duaları önemli bizler için, annelik hissiniz tadıyorsunuz şuan, nazarlardan korusun Allahım bebeklerinizi, dualarınızı eksik etmeyin bizlerden, ve tabii dileyen herkesten

canım cook sevındım...rabbım yuzunu guldursun ınsallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aminnnn cnmmm hepimizin yüzü gülsün inşallah...

kyrcımmm mesajını okuyunca ben bile çok güvendim doktoruna o sıcaklığı hissettim. gerçekten doktorlara güvenmek çok önemli.. ben çok çok güveniyordum . Önce Allaha sonra doktorlarımıza emanetiz.. inşallah bu tedavinde alırsın bebişini kucağına..
Ayyy ne güzel sizlere aktarabildiğime göre içimdeki hisler yoğunmuş:))) Sağol cnm isteyen herkes alsın tez zamanda bebeğini kucağına...Sizler bizim için moralsiniz. Dualarınızı eksik etmeyin...

Back