hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sağlıklı embriyolar olsun...yumoşlar toplandı beklemediyiz....
aminn Allah razı olsun dualarına amin diyorummmmpınar1202 canım yazıları şimdi okuyabildim. inşlh girdiğin bu yolda hayırlı haberlerle evine gelirsin. yumurtaların kaliteli olur ve sonucunda da bebişini kucağına alırsın. Bu sefer yüzün güler inşlh Rabbim yardım olur.
hayırlısı olsun carmen hormonlar yapabilir sanırım böle şeyler lütfen gerilme....kızlar hepinize günaydın inşallah birsürü hamile haberi daha alırız bugun... transfer ve yum.top.yapılacak olan arkadas varsa bugun bol şanlar dili,yorum dualarım sizinleee..
ben hala adetimi bekliyorum bence estrofem kullandığım için o gecikme yaptııı..ama artık beni gerdi çünkü hayatımda ilk kez adet gecikmesi yasıyorum...
hadi hayırlısı olsun inşallah..sırtın ağrımış ama olsun değmiştir kuzucuğuna. lütfen içini ferah tut canım Rabbimin izni ile hiç bir şey olmaz...Cnm merhaba 2 gündür yatiyorduk :) sırtım düz yatmaktan acıdı ama minik tüplere kaçmasın diye dümdüz yattım :)
Bugün rapor almaya diye çıktık arabada baya bı sarsıldık umarım minigim iyidir be sımsıkı tutunmustur annesine
Transferden beri cok kasık ve bel ağrısı çektim umarım iyiye işarettir bugün transfer gunünü saymazsak 2. Gunümüz
Hayırlısı olur İnsallah arkadasım
Sen de durumlar nasıl :)
ayy hadi sağlıklı güzel embriyolar olsun sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah sana kuzummmevt canım döndü eve çok şükür iyiyim.... 8 tane yumoş toplandı, işallah sonu güzel olur hepimiz için ...
amin canım yarın sabahta benim:))Cok gecmis olsun cnm yarısı bitti :) darisi pınar in basına
aynen öyle bir tedavisi başlasın kyrr bak o zaman sen...kyracım ilgin için tşkler canım benim sen başla biz de pınarla yiyeceğiz seni ne oldu ne bitti diye, :))) başlayınca çabuk gidiyor güzelim ya iş transfer sonrası 12 günü geçirmekte, işllah canım güzel embryolar olurlar kaliteli 1. sınıf :)))) hepizin olsun amaaaaaa
çok şkğr canım iyi olmana çok sevindimm darısı bana olsun inşallah...haydi bakalım çatlasın yumoşlar gü<el gü<el pınarcım , ben atlattım çok şükür yarın işallah güzel g
zel sende atlatacaksın arkadaşım her şey allahın izniyle yolunda gidecek işallah arkadaşım ............
sıkı sımsıkı tutunmuştur umarım kuzucuğun sana:))
İyiyiz cok şükür tatlım :) evde dinleniyoruz bir hafta rapor aldım ben transferin 9. Gunü ise başlamış olacağım İnsallah
Hala kasık bel ağrım var İnsallah tutunuyordur onun ağrısının diyorum :109:
gayet iyi durumun canım lütfen stres yapma olur mu?herkese merhaba arkadaşlar bugün iğnelerimin 5.günü kan testi için gittim hast e2 testi eve geldkten sonra aradılar gonal f 150ıu vuruyordum her akşam aynı şekilde devam dedler sonucum iyi çıkmış yani dozu yükseltmediler yarında cetrodite iğnesinede başlıycam çarşamba usg de var sizce iyi mi gidiyo kızlar bilgi verirmisiniz dozun aynı gitmesi iyi bişey mi benim durumumu yaşayan oldumu acaba nasıl sonuçlandı?
hayır canım eşin spermiograma yalnız giriyor...hayırlı olsun canım benim inşallah çok güzel gelişirler bebişlerin , bide bişey sormak istiyorum eşin sperm verirken sende yanında giriyomusun yoksa tek başına girip bi kapa mı topluyo nasıl bir işlem yapılıyo sperm için?
pınarcım yumoşlar toplanmış geçmiş olsun canım ,kaç yumoş toplandı transfer günü bellimi
Hadi geçmiş olsun, yumoşların hoşgelmişler, evet canım şu 12 gün beklemek bambaşka birşey,ya başka zaman zaman su gibi akıp geçiyor,şimdi yok geçmiyor bir türlü( bu arada benim şafak 5):126:
inşallah üçü de tutar canım ama bizim durumumuz farklı tabi.bire de razıyızinşallah güzel haberler verirsin bize.unutma ama bizi haa yaz mutlaka haber alır almaz.....bol bol ananas ye suyunu iç ilkinde o kadar çok yedim ki şimdi görünce kaçıyorumm
yok herhangi birşey söylemadi. yorulmamaya çalış kendinde olumsuz hissettiğin birşey olursa kanama yada şiddetli karın ağrısı gibi dr. git dedi. mide bulantısı ve kasıkta ağrı normalmiş yumurtalıklarımız normalden hala biraz büyük oldukları için. sane birşey söylediler mi ben hala folic asit kullanıyorum önceki tedavimde birde elevit kullanmıştım şimdi birşey demedi dr. sen ne kullanıyorsun?
İyiyiz cok şükür tatlım :) evde dinleniyoruz bir hafta rapor aldım ben transferin 9. Gunü ise başlamış olacağım İnsallah
Hala kasık bel ağrım var İnsallah tutunuyordur onun ağrısının diyorum :109:
tabıkı unutmam sonuc olumlu veya olumsuz ne olursa yazacagım senın ılkı tutmusmuydu
kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına
herkese merhaba arkadaşlar bugün iğnelerimin 5.günü kan testi için gittim hast e2 testi eve geldkten sonra aradılar gonal f 150ıu vuruyordum her akşam aynı şekilde devam dedler sonucum iyi çıkmış yani dozu yükseltmediler yarında cetrodite iğnesinede başlıycam çarşamba usg de var sizce iyi mi gidiyo kızlar bilgi verirmisiniz dozun aynı gitmesi iyi bişey mi benim durumumu yaşayan oldumu acaba nasıl sonuçlandı?
hayırlı olsun canım benim inşallah çok güzel gelişirler bebişlerin , bide bişey sormak istiyorum eşin sperm verirken sende yanında giriyomusun yoksa tek başına girip bi kapa mı topluyo nasıl bir işlem yapılıyo sperm için?
kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına
ne güzel hayırlısı olsun çok tebrik ederimm...kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına
ben 10 gündür ignelerimi vuruyodum arada kontrole çagırdı bugunde gittim 18 tane yumurta olmuş yarın yne gidicem perşembe toplarız dedi inş bi sorun olmaz..senin kaçıncı günde taransfer oldu?
ohh ne güzel raporunu da almışsın güzel güzel dinler, işallah tutunma ağrıdır canım, halimize bak ağrılara bile seviniyoruz artık:), opu sonrası kasık ağrın oldu mu canım ben kasıklarım sancı yapıyo da
cnm çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere inşkızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?