Bugün kontrolüm vardı. Cnm doktorumla görüştüm, muayene oldum. 2.kutu d.k.h.'a devam ediyorum şuanda, bugün ilk lucrin iğnemi oldum.28 ekime kadar hapla lucrin beraber kullanacağım. 3 kasımda konrolüm var. Planladığımız gibi olursa herşey 20kasım gibi ben de gün saymaya başlamış olacağım. Çooook keyifli bir gündü kızlar, 3.tedavim ve ben ilk defa bu kadar keyifliyim. Sonucu ne olur bilmem ama huzurla başladım onu çok iyi biliyorum:))
Cnm doktorumla konuştuğumuz şeyleri paylaşayım sizlerle;
Dikkat etmem gereken birşey var mı? Ne yiyeyim, ya da ne yemeyeyim diye sordum; Şuana kadar yemediğin birşeyi yeme, bitkisel ya da kimyasal iyi olur diye düşünüp, beslenmende olmayan bir gıda tüketme bu sürede dedi. Her bünye alışık olmadığı her gıdaya aynı tepkiyi vermiyor dedi. Şuana kadar nasıl yaşıyorsan öyle devam et dedi.
Muayene sırasında merak ettiğim birşeyi sordum; Benim rahimim geriye dönük, bu yapısal bir özellikmiş, daha önce doktorum beni transferden sonra yüzüstü yatırdı 4 saat dedim. Güldü, biz seni üzmeyeceğiz dedi. İlk defa benim kafamda biri ile karşılaştım bu konu da oleyyyy dedim içimden:))
Bir de iğnelerimin dozunu düşük tutmayı talep etmiştim ilk görüşmemizde, onu hatırlattı bana, senin yumurtalıkların çok iyi durumda, çok uyarmadan, sağlıklı yumurtalar elde etmeye çalışacağız. Buna beraber karar verdik. Aslında bu benim isteğim, doktorum da onayladı.
Ben de durumlar bu kızlar, ucundan kıyısından ben de başlamış bulunuyorum, son olmasını ümit ettiğim tedavime....
Hepimiz için hayırlısını diliyor, Allaha dua ediyorum...