• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

yumoşlar toplandı beklemediyiz....
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sağlıklı embriyolar olsun...

pınar1202 canım yazıları şimdi okuyabildim. inşlh girdiğin bu yolda hayırlı haberlerle evine gelirsin. yumurtaların kaliteli olur ve sonucunda da bebişini kucağına alırsın. Bu sefer yüzün güler inşlh Rabbim yardım olur.
aminn Allah razı olsun dualarına amin diyorummmm

kızlar hepinize günaydın inşallah birsürü hamile haberi daha alırız bugun... transfer ve yum.top.yapılacak olan arkadas varsa bugun bol şanlar dili,yorum dualarım sizinleee..

ben hala adetimi bekliyorum bence estrofem kullandığım için o gecikme yaptııı..ama artık beni gerdi çünkü hayatımda ilk kez adet gecikmesi yasıyorum...
hayırlısı olsun carmen hormonlar yapabilir sanırım böle şeyler lütfen gerilme....

Cnm merhaba 2 gündür yatiyorduk :) sırtım düz yatmaktan acıdı ama minik tüplere kaçmasın diye dümdüz yattım :)

Bugün rapor almaya diye çıktık arabada baya bı sarsıldık umarım minigim iyidir be sımsıkı tutunmustur annesine

Transferden beri cok kasık ve bel ağrısı çektim umarım iyiye işarettir bugün transfer gunünü saymazsak 2. Gunümüz

Hayırlısı olur İnsallah arkadasım

Sen de durumlar nasıl :)
hadi hayırlısı olsun inşallah..sırtın ağrımış ama olsun değmiştir kuzucuğuna. lütfen içini ferah tut canım Rabbimin izni ile hiç bir şey olmaz...

evt canım döndü eve çok şükür iyiyim.... 8 tane yumoş toplandı, işallah sonu güzel olur hepimiz için ...
ayy hadi sağlıklı güzel embriyolar olsun sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah sana kuzummm

Cok gecmis olsun cnm yarısı bitti :) darisi pınar in basına
amin canım yarın sabahta benim:))

kyracım ilgin için tşkler canım benim sen başla biz de pınarla yiyeceğiz seni ne oldu ne bitti diye, :))) başlayınca çabuk gidiyor güzelim ya iş transfer sonrası 12 günü geçirmekte, işllah canım güzel embryolar olurlar kaliteli 1. sınıf :)))) hepizin olsun amaaaaaa
aynen öyle bir tedavisi başlasın kyrr bak o zaman sen...

haydi bakalım çatlasın yumoşlar gü<el gü<el pınarcım , ben atlattım çok şükür yarın işallah güzel g
zel sende atlatacaksın arkadaşım her şey allahın izniyle yolunda gidecek işallah arkadaşım ............
çok şkğr canım iyi olmana çok sevindimm darısı bana olsun inşallah...

İyiyiz cok şükür tatlım :) evde dinleniyoruz bir hafta rapor aldım ben transferin 9. Gunü ise başlamış olacağım İnsallah
Hala kasık bel ağrım var İnsallah tutunuyordur onun ağrısının diyorum :109:
sıkı sımsıkı tutunmuştur umarım kuzucuğun sana:))

herkese merhaba arkadaşlar bugün iğnelerimin 5.günü kan testi için gittim hast e2 testi eve geldkten sonra aradılar gonal f 150ıu vuruyordum her akşam aynı şekilde devam dedler sonucum iyi çıkmış yani dozu yükseltmediler yarında cetrodite iğnesinede başlıycam çarşamba usg de var sizce iyi mi gidiyo kızlar bilgi verirmisiniz dozun aynı gitmesi iyi bişey mi benim durumumu yaşayan oldumu acaba nasıl sonuçlandı?
gayet iyi durumun canım lütfen stres yapma olur mu?

hayırlı olsun canım benim inşallah çok güzel gelişirler bebişlerin , bide bişey sormak istiyorum eşin sperm verirken sende yanında giriyomusun yoksa tek başına girip bi kapa mı topluyo nasıl bir işlem yapılıyo sperm için?
hayır canım eşin spermiograma yalnız giriyor...

inşallah üçü de tutar canım ama bizim durumumuz farklı tabi.bire de razıyız:27:inşallah güzel haberler verirsin bize.unutma ama bizi haa yaz mutlaka haber alır almaz.....bol bol ananas ye suyunu iç :52:ilkinde o kadar çok yedim ki şimdi görünce kaçıyorumm:50::50::37:

tabıkı unutmam sonuc olumlu veya olumsuz ne olursa yazacagım senın ılkı tutmusmuydu

yok herhangi birşey söylemadi. yorulmamaya çalış kendinde olumsuz hissettiğin birşey olursa kanama yada şiddetli karın ağrısı gibi dr. git dedi. mide bulantısı ve kasıkta ağrı normalmiş yumurtalıklarımız normalden hala biraz büyük oldukları için. sane birşey söylediler mi ben hala folic asit kullanıyorum önceki tedavimde birde elevit kullanmıştım şimdi birşey demedi dr. sen ne kullanıyorsun?

myracım ben drun yüzünü göremedim ki:)telde konuştuk,folik asit ve aspirin içiyorum,bir de crinonine gel kullanıyorum bunların hepsi günde tek.Bana hiç bir şey demedi başka,3 hafta sonraya randevu al dedi o kadar.Ben de bu kasık ağrılarından muzdaripim ama senin yazdıklarınla içim rahatladı.Çok teşekkürler canım.:)

İyiyiz cok şükür tatlım :) evde dinleniyoruz bir hafta rapor aldım ben transferin 9. Gunü ise başlamış olacağım İnsallah
Hala kasık bel ağrım var İnsallah tutunuyordur onun ağrısının diyorum :109:

ohh ne güzel raporunu da almışsın güzel güzel dinler, işallah tutunma ağrıdır canım, halimize bak ağrılara bile seviniyoruz artık:), opu sonrası kasık ağrın oldu mu canım ben kasıklarım sancı yapıyo da:(

kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına

kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına

AYYY ÇOK SEVİNDİİMMMM.HAYIRLI OLSUN CANIMM...ŞÜKÜRLER OLSUN.DARISI BAŞIMIZA.7 TALİHLİ SENSİN...:emir_bebek::emir_bebek:

herkese merhaba arkadaşlar bugün iğnelerimin 5.günü kan testi için gittim hast e2 testi eve geldkten sonra aradılar gonal f 150ıu vuruyordum her akşam aynı şekilde devam dedler sonucum iyi çıkmış yani dozu yükseltmediler yarında cetrodite iğnesinede başlıycam çarşamba usg de var sizce iyi mi gidiyo kızlar bilgi verirmisiniz dozun aynı gitmesi iyi bişey mi benim durumumu yaşayan oldumu acaba nasıl sonuçlandı?

canım ben 150 ile başlamıştım tedavinin sonuna kadar 75 ile devam ettim, herşey yolunda merak etme stres ypma canım, kan değerlerine ve usg ye göre dozajı ayarlıyorlar hiç endişelnme

hayırlı olsun canım benim inşallah çok güzel gelişirler bebişlerin , bide bişey sormak istiyorum eşin sperm verirken sende yanında giriyomusun yoksa tek başına girip bi kapa mı topluyo nasıl bir işlem yapılıyo sperm için?

canım eşi tek baına alıyorlar, 2 saatte bekletiyorlar eşi, spermlerde bir problem olursa tekrar istemek için...

ayyyyyy ne güzel sevinçcim ya süper allah tamamına erdirsin işallah :)))))))) ben dekısmetse 9 yada 10. gün yaptırcam valaha 12 gün dayanamam ben :)))

canım Allah tamamını erdirsin. çok güzel yaaaa bize de dua et nolur. çok sevindik çooooooookkkkkkkkk,bizlere de umut oluyorsunuz böyle güzel haberlerle.

ahhh canlarım benım o bıze ınanılmaz gelen sey gercek oluyoo ALLAHIN ıznıyle. Mevlam sizede bu duyguyu tattrsn ıns bu arada kadıkoy şıfadan hamıle kalan 3 üncü kişiyimm bu topikte

ben 10 gündür ignelerimi vuruyodum arada kontrole çagırdı bugunde gittim 18 tane yumurta olmuş yarın yne gidicem perşembe toplarız dedi inş bi sorun olmaz..senin kaçıncı günde taransfer oldu?

benim 14 gün yumurtalar topalndı 19 gün tarnsferim oldu 11 yumurtam çıktı 6 sı döllendi 5.gün tek embriyo transfer edildi sanırım senin çocuğun var 2. çocuk için tedavin dimi

canım çook sevindim hayırlı olsun ALLAH eline amayı nasip etsin inş şimdi sıra bende inş bende güzel haberler veririm.

ohh ne güzel raporunu da almışsın güzel güzel dinler, işallah tutunma ağrıdır canım, halimize bak ağrılara bile seviniyoruz artık:), opu sonrası kasık ağrın oldu mu canım ben kasıklarım sancı yapıyo da:(

Cnm opu sonrası benim ağrımda hafif kanamam da oldu .ama transfer sonrası bu ağrılar arttı .umarim senin cok ağrın olmaz . Bir de transfer sonrası sikisiklik mahvetti beni sürgu istedim en son :(

Back