2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

benim 14 gün yumurtalar topalndı 19 gün tarnsferim oldu 11 yumurtam çıktı 6 sı döllendi 5.gün tek embriyo transfer edildi sanırım senin çocuğun var 2. çocuk için tedavin dimi

evet canım bi oglum var 7 yaşında ikinci için ugraşıyoruz.bişey sorucam iki embriyo transferi konusunda dr görüştünmü ben bugun sordum kesinlikle olmuyucagını söylediler bi yerde okumuştum mustafa beyin iki tane uyguladıgını kafam karıştı..

Son düzenleme:
Sevinç85 , tebrik ederimmmmmmm :) Çok sevindim . Allah tamamına erdirsin ..

Cnm opu sonrası benim ağrımda hafif kanamam da oldu .ama transfer sonrası bu ağrılar arttı .umarim senin cok ağrın olmaz . Bir de transfer sonrası sikisiklik mahvetti beni sürgu istedim en son

işallah bebeişin tutunma ağrısır canım. benim de hafif kanama var, kasıklarımda regl ağrısı gibi.... geçer herhalde 1 2 iki güne, kendiene ve kuzucuğuna ii bak aliascım sevgiler,

bence aynı doz vermeleri iyi demekki yetiyo aldığın doz yumurtaların gelişmeseydi yükseltirlerdi
cnm benimde bugün kontrolüm vardı
bende aynı dozda devam edicem,cetrodite de verdi 3 gün kullanıcam hatta 1.vurup nasıl yapıcamı gösterdi hemşire
çok iyi gidiyo dedi çok şükür
carşamba kontrol var yine eğer yeterince büyürse cumartesiyi beklemeden cuma yaparız dedi opu yu

sevinçimmm çooook sevindim canımmm hayırlı olsun ne güzel erkenden çıkmış maşallah.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. hastaneyi aradın mı?? inan onlar en az bizim kadar heyecanlılar benim test günü kaç defa aradılar saolsunlar.. keseyi görmeye gittiğimizde birgül hanım bir sarıldı ki anlatamam.. hepsinin gözünün içi gülüyordu.. engin beyle telde konuşmuştum nasıl iyi geliyordu sesi. Allah onlardan bin kere razı olsun..

kızlar selam hamile arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza:)
ben genartta tedavi görüyorum bugün tedavimin 8.günü 14-15-16 mm aralıklarında toplam 10 yumurtam varmış ilk 4 gün 225 ünite kullandım daha sonra 3 gün ve bugünle 4 gün 275 ünite vuruldum iğnemi ve dünden itibaren cetrodite yide kullanıyorum sanırım cuma günü toplama işlemi olcak kızlar sizce gidişat nasıl bide yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyo?

loudy cnm toplanmış yumoşların benimde 8 taneydi inşallah kaliteleri de çook iyidir.. son adımı atmak üzeresin artık hadi hayırlısı canımmm

slm cnm seninle aynı başlamıştık:)
allahım hayırlısıyla opuyu da atlatmayı nasip etsin

cnm aramazmıyım yuksel hnmla görüstüm persembede gıdıcem test yapıcaklar yıne bakalım hayırlısı keseyı kac gun sonra gordunuz cnm. herkese cok tesekur ederım hepınız ne ıı sekersınız sevıyom sızıı

ecet canım hatırlıyorum inş.güzel sonuçlar alırız hepimiz senin nasıl durum?
ne zaman toplancak

bana da cetrodite verdi 1.bugun vurdular çarşamba tekrar kontrol 20 tane yumurta var dedi
inşallah sağlıklı yumurtalar çıkar.eğer yeterince büyürseler cumartesiyi beklemeden cuma yaparız toplmayı dediler
inşallah hayırlısı olur hepimiz için acayip heycan var bende sen ne durumdasın

10 ekimde 14. günümde test yapmıştım cnm 22sine randevu verdiler ama benim o gün seminerim çıktı 2 gün öne alıp 20sinde gittim çok şükür gördük kesemizi.. darısı sana inşallah.. sen nerdeydin cnm?? hangi şehirde?

bende aynı canım heycan umut korku hepsi bir arada valla umarım emeklerimiz boşa gitmez cümlemizin inş.Rabbım isteyen herkese versin yaa çok zormuş

Allah tamamına erdirsin İnsallah :) darisi basimiza

aminnnn canim
galiba ayni gun transferimiz oldu,nasilsin? neler hissediyorsun
bende hic bi degisiklik yok,sadece dun bi pembemsi koyu bi akinti geldi o kadar,baska gelmedi
onun disinda bazen unutuyorum bile transferim oldugunu o kadar rahatim yani
hakkimizda hayirlisi olsun

kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına

seni ve esini tebrik ederim cnm,saglicakla kucaginada alirsin insallah
simdiden gule gule buyutun

cnm ozaman stres yapmamaya çalış belkide bebeğin tutunmaya çalışıyor benim yaptığımı yapma ağlama sakin olmaya çalış kanaman çokmu cnm :44:inşaallah bebeğin seninledir cnm ve seninle kalır

insallah oyledir.
allah baska dert vermesin,olursa bas tacim,olmazsada beterin beteri vardir deyip yola devam ederiz

Kızlar ben çok gerildim yarin yumoşlarım çözdürçeklerdi bugün arayıp geldiye haber verceklerdi akşam üstü ben aradım haber vericez bediler ama aramadılar biletlerimizide aldık ama haber yok ne yapcam bilmiyorum çok morelim bozuk yaaa ağlıycam şimdiyaaaaa:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…