2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kyracım ilgin için tşkler canım benim sen başla biz de pınarla yiyeceğiz seni ne oldu ne bitti diye, :))) başlayınca çabuk gidiyor güzelim ya iş transfer sonrası 12 günü geçirmekte, işllah canım güzel embryolar olurlar kaliteli 1. sınıf :)))) hepizin olsun amaaaaaa

ya arkadaşlar benım transferın 6. gunu sımdı ıdrar testı yaptım negatıf cıktı ya acaba dogrumu tutmadımı yoksa sımdı bellı olmaz mı lutfen bı yardımcı olun lutfn cok moralım bozuldu ya

Hadi geçmiş olsun, yumoşların hoşgelmişler, evet canım şu 12 gün beklemek bambaşka birşey,ya başka zaman zaman su gibi akıp geçiyor,şimdi yok geçmiyor bir türlü( bu arada benim şafak 5):126:

canım inan zaman insana ilaç gibi geliyor ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra hayat bitti sandım ama annelik, bebek kokusu öyle güçlü duygular ki ben doğum esnasında acı çekerken bile 5 defa da olsa yine doğururum diye düşünüyordum. Allah bize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin yeterki bak 2. ye hamileyim ama bu yeni bir başlangıç diyorum acaba bu bebeğimide kaybedermiyim diye hiç geçirmedim içimden sende zamanı geldiğinde iyi olucaksın ve güle oynaya tekrar gidiceksin tedaviye umarım 2.de sende kavuşursun bebeğine kendine iyi davran. haa birde insan kendi üzüntüsünden eşinin nekadar üzülüp yıprandığını fark edemiyor ama onlarda bizim hissettiğimiz acıyı hissediyorlar birde bizleri üzgün görmek iki katı acı demek onlar için unutma...

ya arkadaşlar benım transferın 6. gunu sımdı ıdrar testı yaptım negatıf cıktı ya acaba dogrumu tutmadımı yoksa sımdı bellı olmaz mı lutfen bı yardımcı olun lutfn cok moralım bozuldu ya
tatlım idrar testlerine güven olmaz bekle test tarihini ve kanda yaptır...boşuna canını sıkma şimdiden..

Daha çoook erken canım yaa, belki kanda bile çıkmaz daha sen bir de kalkmış idrar testi yapmışsın,salı mı olmuştu transferin?bak benim de ptesi oldu ama ben test filan yapmadım daha

Son düzenleme:
kızlar çatlatma iğnemi yaptımmm inşallah çıktığım bu yolu bebeğim kucağımda bitiririmmm

haydi bakalım çatlasın yumoşlar gü<el gü<el pınarcım , ben atlattım çok şükür yarın işallah güzel g
zel sende atlatacaksın arkadaşım her şey allahın izniyle yolunda gidecek işallah arkadaşım ............

Hadi geçmiş olsun, yumoşların hoşgelmişler, evet canım şu 12 gün beklemek bambaşka birşey,ya başka zaman zaman su gibi akıp geçiyor,şimdi yok geçmiyor bir türlü( bu arada benim şafak 5):126:

olsun tatlım bak 5 gün kalmış yolun yarısını tamamlamışsın haydi işallah iii sonuçlar yaz bize:)))))))

Daha çoook erken canım yuaa, belki kanda bile çıkmaz daha sen bir de kalkmış idrar testi yapmışsın,salı mı olmuştu transferin?bak benim de ptesi oldu ama ben test filan yapmadım daha

carsamba sabahı oldu benım ıkıncı denemem ılkı tutmamıstı sımdı de 3 ebrıyo transferı yapıldı ama doktorum bıraz yavas gelısıyorlar demıstı oyuzden hem korkuyorum hem merak edıyorum hıc bır belırtım de yok bazıları ıdrar testın de cıkıyo demıstı oyuzden yaptım ama negatıf cıktı benım test gunum 1 kasım sızlerde belırtı varmı hıc

tubacım idrar testlerine güvenme, ve negatif çıktı diye de sakın moralini bozmaaaaa acil topla kendini ltfennnnnnnn

evet canım yolun yarısına geldik, yarın da pınarın günü hayırlısıyla sen napıyosun annecik, nasıl gidiyor tatlım

İyiyiz cok şükür tatlım :) evde dinleniyoruz bir hafta rapor aldım ben transferin 9. Gunü ise başlamış olacağım İnsallah
Hala kasık bel ağrım var İnsallah tutunuyordur onun ağrısının diyorum :109:

Canım transfer günü sayılmıyor zaten, yani senin daha 5. günün,belki daha yeni tutundular hatta hala tutunmaya çalışıyorlar,çoook erken tatlım...

Canım transfer günü sayılmıyor zaten, yani senin daha 5. günün,belki daha yeni tutundular hatta hala tutunmaya çalışıyorlar,çoook erken tatlım...

ınsalah dedıgın gıbıdır ınsallah tutunmaya calısıyorlardır dılerım rabbım hepımızın yuzunu guldurur hepınızın sevınclı haberlerını burdan takıp edıcem ve ınsallah kendı mutlu haberımıde burdan paylasırım moralımı duzelttın cok saol

normal hamileliklerde bile iki aya kadar çıkmayabiliyor idrar testinde.o hormonun idrara geçmesi zaman alıyor.sakın üzme kendini...inşallah hamilesindir...ama 8.günde felan kan testi yaptırırsan çıkar.ben de yaptırmıştım hastanede ağlama krizine girmeyeyim önce kendim öğreneyim diye.çok da iyi yapmışım.bu arada negatifti.hastaneye gittiğimde de 3 gün sonra atlatmıştım bile o üzüntüyü.sonraki tedavimi konuşmaya gitmiştim resmen.sakın umutsuzluğa kapılma.herşeyin hayırlısını versin rabbim...

herkese merhaba arkadaşlar bugün iğnelerimin 5.günü kan testi için gittim hast e2 testi eve geldkten sonra aradılar gonal f 150ıu vuruyordum her akşam aynı şekilde devam dedler sonucum iyi çıkmış yani dozu yükseltmediler yarında cetrodite iğnesinede başlıycam çarşamba usg de var sizce iyi mi gidiyo kızlar bilgi verirmisiniz dozun aynı gitmesi iyi bişey mi benim durumumu yaşayan oldumu acaba nasıl sonuçlandı?

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz benim yarin transferim galiba doktorla öyle konuşmuştuk salı çözdürüz demişti yolum çok uzak onlar beni aramadan ben gidicem yarin çözdürceklerine göre tıransferde olurdimi bana yazar mısınız 3günü orda kalmay düşünüyorum yolum uzak diye neler yapmalıyım tecrübelerinizi yazarmısınız çok korkuyorum tutmıycak diye başka enbiroyum yok neler yemeliyim neler yapmalıyım lütfeeeennnnnnnn :18::18::18::18::18::18::18:

cok saol canım rahatlattınız benı vallahı benımde ıkıncı denemem ılkınde bende hastanede aglama krızlerıne gırmıstım oyuzden bende son gunler kan testı yaptırmayı dusunuyorum bana bu sefer 3 transfer yapıldı ınsallah bırı tutar

bence öncelikle sakin ol ve hastaneyi arayıp teyit ettir.çözxündürüp herşey yolunda giderse transfer yapıyorlar.ama yolun uzaksa eğer erken çağırabilirler.yemene içmene birşey diyemeyeceğim ama ananas iyi geliyormuş...hemen hastaneyi ara ve sor bence canım

Son düzenleme:
evt canım döndü eve çok şükür iyiyim.... 8 tane yumoş toplandı, işallah sonu güzel olur hepimiz için ...

hayırlı olsun canım benim inşallah çok güzel gelişirler bebişlerin , bide bişey sormak istiyorum eşin sperm verirken sende yanında giriyomusun yoksa tek başına girip bi kapa mı topluyo nasıl bir işlem yapılıyo sperm için?

inşallah üçü de tutar canım ama bizim durumumuz farklı tabi.bire de razıyızinşallah güzel haberler verirsin bize.unutma ama bizi haa yaz mutlaka haber alır almaz.....bol bol ananas ye suyunu iç ilkinde o kadar çok yedim ki şimdi görünce kaçıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…