kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına
tebrik ederim canım allah kucagına aldıgın günleride göstersin inş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr bugun 9uncu günüm test yaptrdım ve 131 cıktı yanı hamıleyım hala ınanamıyorum Allah tamıma erdirir inş herkese nasip etsin darısı sıiz cicişlerin başına
benim 14 gün yumurtalar topalndı 19 gün tarnsferim oldu 11 yumurtam çıktı 6 sı döllendi 5.gün tek embriyo transfer edildi sanırım senin çocuğun var 2. çocuk için tedavin dimi
Cnm opu sonrası benim ağrımda hafif kanamam da oldu .ama transfer sonrası bu ağrılar arttı .umarim senin cok ağrın olmaz . Bir de transfer sonrası sikisiklik mahvetti beni sürgu istedim en son
SEVİN85 CANIM TEBRİK EDERİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DARISI BAŞIMIZAtebrik ederim canım çok sevindim
allahım tamamına erdirsin
herkese merhaba arkadaşlar bugün iğnelerimin 5.günü kan testi için gittim hast e2 testi eve geldkten sonra aradılar gonal f 150ıu vuruyordum her akşam aynı şekilde devam dedler sonucum iyi çıkmış yani dozu yükseltmediler yarında cetrodite iğnesinede başlıycam çarşamba usg de var sizce iyi mi gidiyo kızlar bilgi verirmisiniz dozun aynı gitmesi iyi bişey mi benim durumumu yaşayan oldumu acaba nasıl sonuçlandı?
kızlar selam hamile arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza:)
ben genartta tedavi görüyorum bugün tedavimin 8.günü 14-15-16 mm aralıklarında toplam 10 yumurtam varmış ilk 4 gün 225 ünite kullandım daha sonra 3 gün ve bugünle 4 gün 275 ünite vuruldum iğnemi ve dünden itibaren cetrodite yide kullanıyorum sanırım cuma günü toplama işlemi olcak kızlar sizce gidişat nasıl bide yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyo?
slm cnm seninle aynı başlamıştık:)
allahım hayırlısıyla opuyu da atlatmayı nasip etsin
sevinçimmm çooook sevindim canımmm hayırlı olsun ne güzel erkenden çıkmış maşallah.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. hastaneyi aradın mı?? inan onlar en az bizim kadar heyecanlılar benim test günü kaç defa aradılar saolsunlar.. keseyi görmeye gittiğimizde birgül hanım bir sarıldı ki anlatamam.. hepsinin gözünün içi gülüyordu.. engin beyle telde konuşmuştum nasıl iyi geliyordu sesi. Allah onlardan bin kere razı olsun..
ecet canım hatırlıyorum inş.güzel sonuçlar alırız hepimiz senin nasıl durum?
ne zaman toplancak
cnm aramazmıyım yuksel hnmla görüstüm persembede gıdıcem test yapıcaklar yıne bakalım hayırlısı keseyı kac gun sonra gordunuz cnm. herkese cok tesekur ederım hepınız ne ıı sekersınız sevıyom sızıı
bende aynı canım heycan umut korku hepsi bir arada valla umarım emeklerimiz boşa gitmez cümlemizin inş.Rabbım isteyen herkese versin yaa çok zormuşbana da cetrodite verdi 1.bugun vurdular çarşamba tekrar kontrol 20 tane yumurta var dedi
inşallah sağlıklı yumurtalar çıkar.eğer yeterince büyürseler cumartesiyi beklemeden cuma yaparız toplmayı dediler
inşallah hayırlısı olur hepimiz için acayip heycan var bende sen ne durumdasın
Allah tamamına erdirsin İnsallah :) darisi basimiza
cnm ozaman stres yapmamaya çalış belkide bebeğin tutunmaya çalışıyor benim yaptığımı yapma ağlama sakin olmaya çalış kanaman çokmu cnm :44:inşaallah bebeğin seninledir cnm ve seninle kalır