• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayalimmm çok sevindimm,değer benimki ile aynı,gözün aydnn:46:
Allah tamamına erdirsin keslerini görmeyi,kalp atışlarını duymayı ve kucağımıza almayı nasip etsin:):):)
sana doktorun özel bir şey söyledi mi?Benimki 11 kasımda kontrole çağırdı o kadar

Hayalimmm çok sevindimm,değer benimki ile aynı,gözün aydnn:46:
Allah tamamına erdirsin keslerini görmeyi,kalp atışlarını duymayı ve kucağımıza almayı nasip etsin:):):)
sana doktorun özel bir şey söyledi mi?Benimki 11 kasımda kontrole çağırdı o kadar
Kese ve kalp atışı için çağırdı değil mi? Hayırlısı ile gör, duy inşallah. Nasılsın?

pınar1202 canım yazıları şimdi okuyabildim. inşlh girdiğin bu yolda hayırlı haberlerle evine gelirsin. yumurtaların kaliteli olur ve sonucunda da bebişini kucağına alırsın. Bu sefer yüzün güler inşlh Rabbim yardım olur.

hayalimm tebrik ediyorum çok sevindim sağlıkla mutlulukla kucağına da alırsın inşallah
nec86 keseyi görmüşsün ne mutlu bende cuma günü gittim dr. bir türlü göremedi net görüntü alamıyorum belli belirsiz diyo kan tahlili yaptı 1657 gebelik varda bebek nerde bilmiyorum bide dr. şaşırtan bişi oldu 2 farklı yerdende görüntü alıyorum hangisi karar veremedim bazen yanıltıyo bizi böyle fln dedi ayy içimde neler oluyo acep? :26: haftaya cuma yine gidicem bakalım ne diycek.

myra merhaba kaç haftalık gebesin?Beni dr 7. haftada çağırdı da belki o yüzden net değildir görüntü,dmekki saklanıyor afacan:)

günaydın kızlar....
3 gündür giremiyordum nete .evime döndüm sonunda ve bugün 7.günüm işe başladım.

öncelikle tobee canım çok üzüldüm nekadar kendini yıpratma desekde anlayabiliyorum.benimde şimdiden gözyaşlarım kendiliğinden süzülüyor.inşallah tüm bu acılar geçecek diye umut ediyoruz...

nurten74 çok üzgünüm ama yapacak bişey yok işte malesef elimizden dua etmekden başka bişey gelmiyor kızlar.inşallah diğer denemelerde güzel haberler alırız.

hayalimmmmmm...canım senide duyunca kendi haberimi almış gibi çoooooooookkk sevindim.gözümiz aydın.darısı bizlere inşallahhh.:)

cuma günü test günüm çok sabırsızlanıyorummmmmmm grşrz kızlar..

Kese ve kalp atışı için çağırdı değil mi? Hayırlısı ile gör, duy inşallah. Nasılsın?

kyrcım iyiym sağol,teşekkürler,sen nasılsın?evet kalp atışı için dediler,tööbenin yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki,kendim yaşamış kadar oldum.Esasen pozitif sonuç aldım diye çok da relax sayılmam,çünkü bu sitede öyle hikayeler okudumki hiçbirşeyin garantisi olmadığını bir kez daha anladım,herşey Allahtan inşallah tamamına erdirir ve sizlere de nasip eder cnm:)

Ya ben bayramda uçak yolculuğu yapıcam,1 akşam mardinde kalıcaz,druma soramadım ama tecrübeniz var mı zararlı mıdır?Aslında çok fazla soru var aklımda ama drlar çok meşgul merkezdeki,maşallah imalathane gibi çalışıyorlar,telefonla ulaşmak zor oluyor.Ayrıca halen kasıklarımda hafif hafif sancılar var bir sağda bir solda oluyor,sanırım normaldir

ööle iste:)

hayalimmmmm çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin.darısı da bize inşallahh

nilgokcen merhaba,bugün senin test günündü değil mi?Hadi bakalım inşallah sevinçli,hayırlı jhaberlerle gelirsin:)

Elon yarın tıranfere gidicem galiba knt öyle konuşmuş tuk bugece hiç uyuyamadım çok tuhaf oldum dondurulmuşlarım çözülecek yarın sonra haber vericekler ama ben sabırsızlanıyorum 5saatli yol o yüzden sahtan gitcem aramalarını beklemiycem heycandan öle bilirim yumoşlarım çok üşüdüler biran önce alayım omları ısıtayım canım senin doktorun kimdi ben ilk aysun hanımdaydım şimdi selman beye geçtim senin bebiş nasıl allah hayırlısıyla kucana allmayı nasip etsin

kyrcım iyiym sağol,teşekkürler,sen nasılsın?evet kalp atışı için dediler,tööbenin yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki,kendim yaşamış kadar oldum.Esasen pozitif sonuç aldım diye çok da relax sayılmam,çünkü bu sitede öyle hikayeler okudumki hiçbirşeyin garantisi olmadığını bir kez daha anladım,herşey Allahtan inşallah tamamına erdirir ve sizlere de nasip eder cnm:)

Ya ben bayramda uçak yolculuğu yapıcam,1 akşam mardinde kalıcaz,druma soramadım ama tecrübeniz var mı zararlı mıdır?Aslında çok fazla soru var aklımda ama drlar çok meşgul merkezdeki,maşallah imalathane gibi çalışıyorlar,telefonla ulaşmak zor oluyor.Ayrıca halen kasıklarımda hafif hafif sancılar var bir sağda bir solda oluyor,sanırım normaldir

ööle iste:)
Ben de iyiyim cnm, bugün doktor randevum var bekliyorum merakla, ne diyecek diye. İçim biran önce başlamak istiyor, başlamak başarmanın yarısı sonuçta. Cnm haklısın heran herşey olabilir, ama bu da Allahtan. Sen içini ferah tut, bebeğin seninle sonuçta. İnşallah sonuna kadar da seninle olacak, sonra da kucağında. Uçak yolculuğun için ne desem bilmiyorum. Bilgim yok ama fikrimi sorarsan sen artık normal bir hamilesin. herhangi bir risk atlatmadıysan da uçağın sakıncası yoktur herhalde. Ama sen yine de araştır, çok meşgul de olsalar doktoruna sor bence.

toobecim gözlerim dolu dolu okudum yazını ama eminim biraz olsun rahatlatmıştır sei. dua etmekten başka elimizden hiçbir şey gelemiyor ne yazık ki..Allah sabır versin gerçekten.. inşallah bebişin kendiliğinden gelir süpriz yapar size.. en azından dondurulmuşların var cnm onlarla teselli olmaya çalış.. bir daha ki sefer üreci bu kadar zor yaşamayacaksın inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Cennet kokulularımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallahhh...

Elon yarın tıranfere gidicem galiba knt öyle konuşmuş tuk bugece hiç uyuyamadım çok tuhaf oldum dondurulmuşlarım çözülecek yarın sonra haber vericekler ama ben sabırsızlanıyorum 5saatli yol o yüzden sahtan gitcem aramalarını beklemiycem heycandan öle bilirim yumoşlarım çok üşüdüler biran önce alayım omları ısıtayım canım senin doktorun kimdi ben ilk aysun hanımdaydım şimdi selman beye geçtim senin bebiş nasıl allah hayırlısıyla kucana allmayı nasip etsin

abadicim merhaba canım,süper bir haber bu,bugün tekrar aryıp sorsana,uzun yoldan gelicem ona göre hazırlıklarımı yapayım diye?Beni de aysun hanım takip ediyor ama transferi selman bey yaptı,çok pozitif bir adam ve ben onun elinin uğurlu geldiğini düşünüyorum:)bu akşam rahat bi uyku çekmeye çalış canım biliyorum zor ama,yarın senin için yorucu olacak ve senin güce ihtiyacın var:)ben 11 kasımda gidicem tekrar belki o tarihte karşılaşırız:)şimdiden hayırlı uğırlu olsun canım,su gibi kolaylıkla olsun transferin ve 12 gün çook çabuk geçsin hayırlı güzel haberlerini alalım:)

myra merhaba kaç haftalık gebesin?Beni dr 7. haftada çağırdı da belki o yüzden net değildir görüntü,dmekki saklanıyor afacan:)

elon ben 5 hft.lık gebeyim. test günümde sonucu söylemek için aradığımda hemşireler bana haftaya gel dediler. dr. keseyi belli belirsiz görünce işte oda erken çağırmışız dedi zaten hemşireye bir bakış atıp :) ilk tedavimde not almıştım 6. hft. çağırmışlar mesela beni hem kese görünmüş hem kalp atımı duyulmuş şimdi böyle olunca başta biraz endişelenmiştim fakat sizlerin yorumlarını okudukça rahatladım umarım sağlıkla görürüz keselerimizi artık :49:

abadicim merhaba canım,süper bir haber bu,bugün tekrar aryıp sorsana,uzun yoldan gelicem ona göre hazırlıklarımı yapayım diye?Beni de aysun hanım takip ediyor ama transferi selman bey yaptı,çok pozitif bir adam ve ben onun elinin uğurlu geldiğini düşünüyorum:)bu akşam rahat bi uyku çekmeye çalış canım biliyorum zor ama,yarın senin için yorucu olacak ve senin güce ihtiyacın var:)ben 11 kasımda gidicem tekrar belki o tarihte karşılaşırız:)şimdiden hayırlı uğırlu olsun canım,su gibi kolaylıkla olsun transferin ve 12 gün çook çabuk geçsin hayırlı güzel haberlerini alalım:)

çok sagol canım aaa:5::5:bayanamıyorum aynı şeylari yaşmaktan korkuyorum yaa ben çok sulu oldum herşeyde aglıyorum yaa:5::5:

kızlar hepinize günaydın inşallah birsürü hamile haberi daha alırız bugun... transfer ve yum.top.yapılacak olan arkadas varsa bugun bol şanlar dili,yorum dualarım sizinleee..

ben hala adetimi bekliyorum bence estrofem kullandığım için o gecikme yaptııı..ama artık beni gerdi çünkü hayatımda ilk kez adet gecikmesi yasıyorum...

ööle iste:)[/QUOTE]

Öncelikle dr.na sormanı önermekle birlikte bir sakıncası olacağını düşünmüyorum çünkü yurt dışından gelen hastalar transfer sonrası yolculuk yapıyorlar son 2-3 ay sakıncalı diye biliyorum ben birde güvenlik kont. dikkat edersin x-ray den geçme canım. ayrıca kıskandım mardini ben çok severim ahh 1 günlüğüne de olsa bende gidebilsem keşke bir daha 4 yıl yaşadım ben orda doyamamışım demek. kızlar sizlerede tavsiye ederim mardini gidin gezin bir gün mutlaka ;)
kasık sancısı bende de var yumurtalıklarım hala büyükler biraz o yüzden normal dedi dr. sana şimdiden iyi gezmeler :3:

Nasılsın cnm? Nasıl gidiyor bebeğinle hayat?

Cnm merhaba 2 gündür yatiyorduk :) sırtım düz yatmaktan acıdı ama minik tüplere kaçmasın diye dümdüz yattım :)

Bugün rapor almaya diye çıktık arabada baya bı sarsıldık umarım minigim iyidir be sımsıkı tutunmustur annesine

Transferden beri cok kasık ve bel ağrısı çektim umarım iyiye işarettir bugün transfer gunünü saymazsak 2. Gunümüz

Hayırlısı olur İnsallah arkadasım

Sen de durumlar nasıl :)

Back