2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm Allah herseyin sabrini veriyor bir tek ölüme care yok bu nedenle acini sonuna kadar yasa ama sonra 2.tedavi için ilkinden daha bı hevesle duş yollara Allahım hepimizin yardımcısı olsun ...

Kizlar 2.denemem olmasina ragmen yazdiklarinizi okuyunca heyecan basiyor beni:)
Insallah bizim tedavilerimizde boyle guzel gecer,transfer gunlerini goruruz.
Ben bu aksam 4. Lucrini vurulacam daha:)

haklısın kyrcım,zaten sakınan göze çöp batar,eşim de fazla titizlenmemiz taraftarı değil:)
sana katılıyorum başlamak hatta niyet etmek yapmanın yarısıdır:)İnşallah herşey yolundadır,bugün doktorundan güzel havadislerle dönersin ve tedavin de çook güzel,başarılı,bol bebişli sonuçlanır:)artık ikiz üçüz ne olursa:)

canım olumsuz düşünmemeye çalış aslında bende musatafa beyi istedim ama prof olduğu için vazgeçtim çünkü onlar sürekli seminer yurtdışı gezdikleri için pek muayenelerde olamıyorlar önceki tedavimdede benim aşılama için teksen çamlıbele gitmiştim ama herseferinde başkabir dr girdi ama sonuşta nasip kısmet içi olucağı varsa oluyo sen hangi aşamadasın şuan

cloudly, bugün yumoşların toplanacaktı sanırım, nasılsın canım, döndün mü evine???

myracım sen biraz hakkatten hemşire kurbanı olmuşsun,boşuna seni endişelendirmişler:)peki doktorun sana şuna dikkat et,bunu yap,şu şöyle vs dedi mi?

canım bende kasımda dondurulmuşlar ile başlıcam listeye benide eklermisin. Allahım bu listedeki ve bütün evlat istyenlere hayırlı sağlıklı evlat verri inşlh.

myracım sen biraz hakkatten hemşire kurbanı olmuşsun,boşuna seni endişelendirmişler:)peki doktorun sana şuna dikkat et,bunu yap,şu şöyle vs dedi mi?

yok herhangi birşey söylemadi. yorulmamaya çalış kendinde olumsuz hissettiğin birşey olursa kanama yada şiddetli karın ağrısı gibi dr. git dedi. mide bulantısı ve kasıkta ağrı normalmiş yumurtalıklarımız normalden hala biraz büyük oldukları için. sane birşey söylediler mi ben hala folic asit kullanıyorum önceki tedavimde birde elevit kullanmıştım şimdi birşey demedi dr. sen ne kullanıyorsun?

ben 10 gündür ignelerimi vuruyodum arada kontrole çagırdı bugunde gittim 18 tane yumurta olmuş yarın yne gidicem perşembe toplarız dedi inş bi sorun olmaz..senin kaçıncı günde taransfer oldu?

kızlar selammmm, opudan geldim eve çok şükür iyiyim şimdi .. 8 tane yavrucağımı bıraktım hastanede :)))) opu da kolay geçti çok şükür.... bakalım transfer tarihi için arayacaklar ..... allah hepimizin yardımcısı olsun , emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah

canım bende kasımda dondurulmuşlar ile başlıcam listeye benide eklermisin. Allahım bu listedeki ve bütün evlat istyenlere hayırlı sağlıklı evlat verri inşlh.
Tabii eklerim, seve seve bilgilerini de yazar mısın? Disardayim cloudly merak ettim ona bakmak için girdim telden. Bilgisayara geçince ekleyeyim.
Aminnn aminnn Allahım hepimizin evlatlarını nasip etsin. Rahat olman çok güzel, hep böyle sursun, rahat rahat da dünyaya gelsin inşallah bebeğin.
Cnm gelmiş gecmis olsun,son bir hamle kaldı, ondan sonrası önce Allaha sonra sana emanet olacak kuzun. Ayyyy çok güzel, maşallah 8 yumurta olmuş, hepsi de embriyo olsun, sonra da gelsin bebisin.

herşey yolunda gitmiş ne güzel çok sevindim senin adına :) şimdi dinlenme zamanı şu 2-3 gün keyfini çıkart hımm şöyle düz bir hesp yaparsak yaklaşık 15 günün kaldı teste

Cok gecmis olsun cnm yarısı bitti :) darisi pınar in basına

nurtencim inan çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilemiyorum vardır bunda da bir hayır arkadaşım ....... işallah tedavilere gerek kalmadan gelir sana kuzun.....

toobe canım yaşadıklarında gerçekten çok haklısın, benim de ilk denemem olacak, bazen 3. y da 4. kez deneyen arkadaşlara nasıl deneyebiliyorlar diye ben de soruyorum kendime. ama zaman dedikleri kavram var ya tatlım, inan bana herşeyin ilacı,acıları unutturmasa da hafifletiyor, işallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir kuzucuğun sana. rabbim en yakın zamanda dileğine kavuştursun işallah seni

kyr canım sana zahmet hazır listede düzeltme yapıcakken benimkinide düzeltirmisin ben gata'da tedavi gördüm

herşey yolunda gitmiş ne güzel çok sevindim senin adına :) şimdi dinlenme zamanı şu 2-3 gün keyfini çıkart hımm şöyle düz bir hesp yaparsak yaklaşık 15 günün kaldı teste

evet canım ya, düşündükçe karnım ağrıyo gerçekten çok heyecanlı, allahım hepizinin sonu ii olur işallah

kry canım tşk. 29 yaşındayım 2. tüp bebek denedik geçen ay malesef negatif ile sonuçlandı.11 tane dondurulmuşlarım var. Nasip olursa kasım ayı dondurulmuş ile deniycez inşllah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…