2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

benim de pazartesi 5.günüm canım bakalım benim kaç yumurta gözükecek bugün 3.iğnemi yaptım sen gonal f kullanmıyomusun?

bugün 3.günüm iğne yapalı öyle çok çok belirti yok vücudumda sadece iğne yaptıktan sonra 1 saat kadar iğne yapılan yerde sinek ısırığı gibi acı oluyo sonra geçiyo ondan başka herhangi bir belirti yok böyle mi olması lazım kızlar sizlerde başka türlü etki gören oldu mu acaba?

hayalimm yarın test günün haa haydi bakalım canım dularımız seninle iyihaberler yaz bize işallah bebeiğin seninledir canım. bol şanslar :)))

evet canım öyle oldu bende de, 6. günden sonra karnım biraz şişti, yumoşlar büyüdüğü içinmiş, hala da şiş biraz, başka etki olmadı canım ben de

kızlar pzrts bizim evlilik yıl dönümümüz bu akşam yemeğe gidiyoruz aşkımla hepinizi çokkk öpüyorum:))
inşallah bi daha ki evlilik yıl dönümüne bebeğim kucağımda olur:))

canım tekrar tebrikler işallah en güzel evlilik yıl dönümü hediyeni ve bayram hediyeni beraber alırsın

Hayirli olsun arkadasım desene beraber gun sayacağız benim de bugün oldu transferim

Merhaba, herkese iyi pazarlarr
Benimde dün oldu transferim. 3 Kasım büyük gün :))
Çarşambaya kadar yatmayı düşünüyorum, çok yatmakta iyi değil diyorlar. Su filan almaya kalkıyorum ayağa ama hemen suçlu hissedip yatıyorum geri.
Su strese olmasa :))

evetttttt kızlar çatlatma iğnemi yaptım az önce, hayd bakalım tam olarak olgunlaşsın yumoşlar, :)))

hadi hayırlı olsun inşallah sağlıklı gzel güzel embriyolar olsun:))
canım tekrar tebrikler işallah en güzel evlilik yıl dönümü hediyeni ve bayram hediyeni beraber alırsın

hayırlısı olsun canım lütfen stres olma olurmu yatsanda yatmasanda o tutacaksa tutuyo dinlenmekle en iyisini yapmışsın. arada bir kalkman önemli ki rahim kanlansın şimdiden hayırlı olsun inşallah:))

hayır olsun inşallah. çok güzel bir rüya. dilerim bu doğum gününde en büyük hediyeyi ver eşine:))

benim de pazartesi 5.günüm canım bakalım benim kaç yumurta gözükecek bugün 3.iğnemi yaptım sen gonal f kullanmıyomusun?

slm cnım ben puregon la başladım yine puregon verdi
inşallah seninde yumurtaların iyi gelişir sayısı değil kaliteli olması önemliymiş
ben femara da kullandım sana vermedimi doktorun?

hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıklı embriyolar olup sıkı sıkı tutunsunlar sana:))[/QUOTE]

pınarcım
inşallah canım saol
yarın yine kontrlüm var hayırlısı olsun hepimiz için

bişey sorcam ben puregon 900 ünite almiştım ama içinde daha fazla ilaç varmış bunu bilmiyodum
dün akşam içini acıp yenisini takacaktım ama bitmemiş 6 gün 150 doz vurdum ama zorlandı biraz enjekte ederken
600 lük daha aldım ondada 600 den fazla varmış acaba diyorum ben mi yanlış anladım ?:18:

Son düzenleme:
Cnm güzel güzel embriyoların olsun, içlerinden en şanslısı da biricik evladın olsun. Sen takma kafanı sayılara, moralin, psikolojin çok önemli. Allahım istesin yeterki 1 emriyo yeter bebeğin için.
inşalllah canım Allah 'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
canim sayilara asla takilma ,benim 25 tane toplanmisti daha onceki tedavimde, elene elene 3 tanesi kalmisti
lutfen moralini bozma positif olan sana lazim olan 1 embriyo kaliteli,saglikli olsun senin olsun dimi ama
öyle tabi benimde ilk 2 tedavimde ikinci kalite 1 ebriyo kalmıştı ondan bu sefer çok olsun istedim derken telefonum çaldı 3 embriyo döllenmiş
[canım benim lütfen sayılara takılma 1 tane olsun kaliteli olsun önemli olan kalitesi inşallah herşey kalbine göre olur:))[/QUOTE]

slm cnm bozma moralini geriye 2tane kalsa bile donurulabiliyo benim bildiğim :44:moralimiz yüksek olsunki bebeklerimiz gelsin bize inşaallah hepsi sağlıkla döllenir sonrada sımsıkı tutunur sana inşaallah
3 tanesi döllenmiş eğer kaliteli olursa 2 transfer olacak bu sefer.

puregon 300 ün içinde 430 var mesela gonal f 450 kullandım ben bu sefer ondada 600 vardı

Bende sali ya kadar yatacağım perla cim.Sonrası da evde raporlu olup ufak tefek isleri yapacagım.3 Kasım i bekleyen 3 kisi olduk şimdiden

cnm ınsallah bebeısın senledır nasıl varmı bı degısıklık sende

Tünaydın kızlar ..
Maşallah opu'ya kadar gelen arkadaşlarımız var , bizde hayırlısı ile görürüz inşallah o günleri..
Lucrinin 3. günündeyim daha ben :)

OPU yolcuları kalmasın
Cloudly ve pınar1202 hayırlı olsun yumoşlarınız
pınar1202 kutlarım canım,nice yıldönümlerine,senin de dediğin gibi bebeğinizle/bebeklerinizle:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…