kızlarrrrrrrr hamileyim galiba sonucum 220 :)
canım senin adına çok sevindim rabim kucana sağlıkla almanı nesip etsin eeee darısı bizlere olur inşllah bende heycanlıyım 10gün nasıl geçicek bilmiyorum allah herkese versin cocuk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy hadi gözümüz aydınnnn çoookkk sevindimm canımmm Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhh çokk sevindimmm
çok sevindim hayırlı oğurlu olsun inşallah kocağına almayı rabbim nasip etsnkızlarrrrrrrr hamileyim galiba sonucum 220 :)
oyy ne güzel hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına...çok sevindim hayırlı olsun umarım kucağına da alırsın darısı bizim başımıza benm 7.günde 54 çıktı yarın 12,gün umarım pozitif olur
oyy ne güzel hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına...
tabiiki tatlım yani çookkkkkk aksi bir durum yoksa sen kesinlikle hamilesin. değerin eğer 7. gün 54 ise 10. gün 108 12. gün 216 civarlarında olmalı. genellikle 12. gün düşük seyrederse beta hcg o zaman ilaçların etkisi ile olduğu söylenilebilinir. yine söylüyorum çokkk aksi bir durum olmadığı müddetçe sn hamilesin canım Allahın izni ile. lütfen kendini strese sokmamaya çalış olur mu. ve belirtilere hiç takılma öyle bir şey yok. 2-3 haftalık hamilelikte hiç bir belirti olmaz....sizce pozitifmidir ama hiç bir belirti yok ilaçların etkisiyle olmuş olabilirmi..öle diyolar çünkü..cevap verirseniz sevinirim
hoş geldin ymd hayırlısı olsun inşallah hakkında ayın 3 de sonuç alacak 2 arkadaşımız var sen onlardan önce müjdeli haberleri vereceksin bize arkasındanda diğer arkadaşlar inşallah:))Merhaba arkadaşlar
Benim de Cuma günü transferim yapıldı. 2 Kasım'da sonucu alacağım. Umarım hepimiz hayırlısıyla anne olabiliriz.
tabiiki tatlım yani çookkkkkk aksi bir durum yoksa sen kesinlikle hamilesin. değerin eğer 7. gün 54 ise 10. gün 108 12. gün 216 civarlarında olmalı. genellikle 12. gün düşük seyrederse beta hcg o zaman ilaçların etkisi ile olduğu söylenilebilinir. yine söylüyorum çokkk aksi bir durum olmadığı müddetçe sn hamilesin canım Allahın izni ile. lütfen kendini strese sokmamaya çalış olur mu. ve belirtilere hiç takılma öyle bir şey yok. 2-3 haftalık hamilelikte hiç bir belirti olmaz....
çok teşekkürler yarın hayırlı haberleri veririm inşallah..biraz içim rahatladı...bugün idrarda negatif çıtı(
bebeğim yok canım ama olumsuz 4 tüp bebek denemem var maalesef şuanda da tedavideyim salı günü yumurtalar toplanacak inşallah bu tedavide olur bebeğim. içinin rahatlamasına sevindim lütfen pozitif düşünmeye çalış. dediğim gibi eğer değerin düşmüş ise yarın zaten üzüleceksin biz ne dersek diyelim. o nedenle lütfen şimdi bebeğinin keyfini çıkar:)pınarcım sen bu konuda bayağı bilgilisin anladığım kadarıyla senn bebeiş var mı..rabbim herkese hayırlısını varsin..allah herkese anne olma duygusunu yaşatsın inşallah..
bebeğim yok canım ama olumsuz 4 tüp bebek denemem var maalesef şuanda da tedavideyim salı günü yumurtalar toplanacak inşallah bu tedavide olur bebeğim. içinin rahatlamasına sevindim lütfen pozitif düşünmeye çalış. dediğim gibi eğer değerin düşmüş ise yarın zaten üzüleceksin biz ne dersek diyelim. o nedenle lütfen şimdi bebeğinin keyfini çıkar:)
evet meryem bende pişman oldum aslında test yaptığıma çünkü ister istemez umutlanıyosun..ama inşallah yarın olumlu olu.herkes bebişine sahip olur..umutsuz idrara çok fazla takılma.ben de test günümün sabahı idrar testi yapmıştım ve 2.çizgi çok silikti ve moralim altüst olmuştu ve o anki moral ve pozitif düşünce çok önemli keşke hiç test yapmasaydım diyorum...sonuçta değerim düşükte olsa pozitif çıktı fakat kimyasal gebelikmiş.bir anlık psikolojik çöküntü değerlerini değiştiriyor böyle yapma lütfen..
amin canım bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah zor anne olamamak. ben izmirde özel ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorumtabiki herşey allahtan .rabbim inşallah bu sefer sana annelik duygusunu tattırır..nerde tedavi oluyosun...ben medical park bahçelievler dr.latif bey de tedavi oldum..
cnm benım coook sagol. hayırlısı bundan sonra ınsallah :) sen de mınıgıne soz dınleyıp ıyı baktın ve cok sukur senınle. darısı hepımızın basına
rapor alıyorum haftaya full evdeyım. bır sonrak pzt baslarım ıse tekrar artık.
cnm bırsey sorsam bnm yumurta toplamadan berı hafıf bı kanamam var. cok az korkutmamıstı ama crinone jelı bugun hazneye sıktım ve o da hafıf kan olmus.. senın de olmusmuydu kanaman? bu sekılde transfere gıtmek zarar verır mı acaba?
herkese selam 2.tüp bebek denemem ve yarın beta hcg için hastaneye gidiyorum,aklımdan hiç çıkmıyor sonucu ne olcak üzüleceğimmi yine yaa....
nec naber tatlım gördün mü bebeğini:))canım cumadan bu yana illk defa giriyorum inşallah geç kalmamışımdır. bende olmamıştı cnm ama yumurtalar ttoplandıkan sonra olabilir hafif kanamalar diye okumuştum seninki öyledir inş. ciddi birşey yoktur..
hoş geldin ymd hayırlısı olsun inşallah hakkında ayın 3 de sonuç alacak 2 arkadaşımız var sen onlardan önce müjdeli haberleri vereceksin bize arkasındanda diğer arkadaşlar inşallah:))