2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benim işallah yaklaşık 15 gün sonra Allahın izniyle halay çekeceğiz hep beraber :))))))))))) evet biz pınarla tanıştık bugün merkezde kan sonuçlarını beklerken güzel güzel dertleştik ben kendisi çok sevdim gerçekten buaradaki çok samimi içten hayat dolu, dertleşirken karşılıklı arada bir ağlamamız da süperdi yani :)))) sonra çok şükür muayenlerimiz iyi geçti benim pazartesi opu , pınarın da salı :)))) günler geçtikte heyecan da artıyor, muayeneler de iyi geçince yine sarıldık birbirimize :))))) moral depoladık birbirimize .....
ben de endometrizois olduğu için rezervimi sordum doktora, açık ameliyat geçirmeme ve hastalığıma rağmen doktor rezervimin iyi olduğunu söyledi. çok sevindim yaklaşık benim saydığım 4 ya da 5 tane yumoş ölçtü doktor, yumurta sayısını söylemedi, bana biraz az gibi geldi ama opu da belli olacak herhalde, gerçi önemli olan kaliteli olması diyoruz ya hep, işallah olanlarda iidir de önemli olan bu.....bu gece çatlatma iğnemi vuracağım ... şu an da ezan okunuyr szie yazarken kızlar, hepimiz için dua ediyorum, ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın işallah....

alias canım hoşgeldiniz keşke senin de telefonu alsaydık, kaçak falan pınarla çıkardık 3. kata seni ziyaret ederdik :) canım işallah bebeğin sana sımsıkı tutunur haydi bakalım hayırlısı işallah

toobe canım gerçekten çok üzüldüm, her şeyin hayırlısı , vardır canım bunda da bir hayır, lütfen kendni toparlayınca aramıza geri dön... kendine ok ama çok iyi bak olur mu canım

pınarcım dostinex i bana da verdiler :))) benim de mi yumoşum çok yoksa :)))))))) hemşire opu sonrası karnında şişlik yapmasın seni rahatlatsın diye verdik dedi.

hadi hayırlısı canım çok sevindi görüştünüze ne güzel keşke benimle aynı hastanede olan biride olsa bizde karşılaşsak negüzel olurdu ayyyy yyyaaa neyse hadi sayısını boşver 1 kaliteli yumuş olsun yeter Allah yardımcınız olsun

herkeze iyi aksamlar ,cikiyorum ben
bi sure belki giremem nete,yani 2-3 gun falan
esimden yasak var
gorusmek uzere,hersey gonlunuzce olsun aralik-kasim ayinin guzel anne adaylari
ama arasira durumumu guncellerim

Hayirli olsun arkadasım desene beraber gun sayacağız benim de bugün oldu transferim

Cloudly cnm cok sagol senin de birsey kalmamış artık :)Hayırlısı olsun

Keske gorusebilseydik kısmet değilmiş . İnsallah yuzyuze de tanisiriz cnm bnm

canım benim inan o elektrik samimiyet hep karşılıklıydı ben karşımda kendim gbii samimi birini görünce tutamadım kendimi:)) ağlamalarımızda başka bir boyutuydu olayın. bakışlarımızdan belki anlayabildik birbirimizi çünkü acımız ortak dualarımız aynı...

pınarcım dostinex i bana da verdiler :))) benim de mi yumoşum çok yoksa :)))))))) hemşire opu sonrası karnında şişlik yapmasın seni rahatlatsın diye verdik dedi.

bir de e2 yüksekmiş biraz ondan da vermişler
banada aynı şeyi söylediler hem e2 biraz yükselmiş hemde şişlik dolayısı ile dediler. geçen tedavide vermemişlerdi.neyse çok soru sormamak lazım vardır elbet bir bildikleri:))

bi hamiş kalalım en kısa zamanda inşallah:))

kızlar pzrts bizim evlilik yıl dönümümüz bu akşam yemeğe gidiyoruz aşkımla hepinizi çokkk öpüyorum:))
inşallah bi daha ki evlilik yıl dönümüne bebeğim kucağımda olur:))

Cnm naber? Bugün listeye bakınca napıyor acaba dedim içimden, önünde 1 hafta kadar bir süre var. Sen de güldür inşallah yüzümüzü. Sevgilerle...[/QUOTE]

Sağol canım teşekkür ediyorum,evet gün geçtikçe heyecanım artıyor, inşallah hepimizin yüzü güler canım ya..

iyi akşamlar arkadaşlar çok şükür bugun yine akşam oldu transferde 7.günüm bugun gün sayıyorum vakit geçmek bilmiyo.yarın eşimin doğum gunu diğer aşılamalarım nedense hep özel günlere denk geldi biri doğum günüme biride evlilik yıldönümüne denk geldi malesef onlar olumsuz oldu inş bu tedavim olumlu lur :) ayy kızlar bide bu gece çok güzel rüya gördüm dr gidiyorum tahlilde hamilesin diyorlar nasıl seviniyorum :))HAMİLEYİM HAMİLEYİMM diye bağırıyordum rüyamda inş tersi çıkmaz.

Toobe çok üzüldüm arkadaşım ..
Seni hiç bişey teselli etmez ama en azından 10 tane dondurulmuş embriyon var maşallah..
İnşallah o bebişlerinden birine hamile kalırsın ..
Rabb,m sabır versin ..

Kyr maşallah sana , ne güzel olmuş liste ..
Ellerine sağlık :)

işallah canım hepimiz için hayırlısı olsun. kımet canım ya aynı şehirdeyiz nasıl olsa tanışırız merak etme :))))))

bu arada canım sana kaç embryo yerleştirdiler, dondurdun mu embryo?

canım evet iyi oldu valaha pınarla görüşmemiz :) dimi ya lazım olan bir yumurta bir sperm :))))))))sağlam olsun benim olsun:)))))))

slm kızlar herkese merhaba 20 ekimde iğnelere başladım.Bu akşam 3.iğnemi yaptım gonal 150ml.Kyrcım benim bilgimi düzeltebilirmisin canım,yeni liste harika ellerine sağlık canım.Pazartesi kontrolum var salıdan itibaren sabah iğneleri de olucam. Allah'ım yardımcımız olsun. Toobe canım benim çok üzüldüm Allah dayanma gücü ve sabrı versin tatlım, ilk sonucun çok yüksekti onla bi alakas ı varmı acaba ?

slm herkese
bugün doktor kontrolüm vardı iğnemin 5. günüydü
yaklaşık 20 tane yumurta var dedi puregon a devam edicem bide climara bant verdi
puregon 300 al dedi hemşire ben 600 lük aldım
pazartesi tekrar kontrolüm var.en geç haftaya cumartesi yaparız opu yu dedi
ay bi heycan ve korku sardı benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…