• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

[QUOTE
bişey sorcam ben puregon 900 ünite almiştım ama içinde daha fazla ilaç varmış bunu bilmiyodum
dün akşam içini acıp yenisini takacaktım ama bitmemiş 6 gün 150 doz vurdum ama zorlandı biraz enjekte ederken
600 lük daha aldım ondada 600 den fazla varmış acaba diyorum ben mi yanlış anladım ?:18:[/QUOTE]bbeydam cnm puregon 300de400 oluyo benimkini hemşire artanları birleştirmişti bana öyle kullanmıştı artanları:1:

Son düzenleme:
kızlar sonucumu 2 bucukta olcam.dualarınızı bekliyorum.daha önce öss ye girdim ki hayatımı etkileyen sınav,kaç senedir kpss ye giriyorrum.hepsi hayatımı etkileyen sınavlar... onlar da daha rahattım.bu çok değişik bişey kızlar ya.çok heycanlıyım.inanın şu satırları yazarken alim ayağım tutmuyo.zangır zangır titiriyorum.allahım topicdeki tüm arkadaşlarıma.tüm çocuk hasreti çekenlere ve bana ve tüm isteyenlere katından tertemiz bir soy armağan et.şüphesiz ki sen duaları işitensin....tüm evler çocuk sesleriyle dolsun...

hayalimmm nerdesin senin sonucunu öğrenmek için girdim nete vallaha, hadi güzelhebrler ver bize nolurrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar sonucumu 2 bucukta olcam.dualarınızı bekliyorum.daha önce öss ye girdim ki hayatımı etkileyen sınav,kaç senedir kpss ye giriyorrum.hepsi hayatımı etkileyen sınavlar... onlar da daha rahattım.bu çok değişik bişey kızlar ya.çok heycanlıyım.inanın şu satırları yazarken alim ayağım tutmuyo.zangır zangır titiriyorum.allahım topicdeki tüm arkadaşlarıma.tüm çocuk hasreti çekenlere ve bana ve tüm isteyenlere katından tertemiz bir soy armağan et.şüphesiz ki sen duaları işitensin....tüm evler çocuk sesleriyle dolsun...

canım benim ben bile test aşamasını düşününce şimdiden karnıma ağrılar giriyor, daha opu bile olmadı düşün artık :) heyecanlı olman normal, kolay değil ki tatlım.... işallah rabbim sesimizi duyacak , haydi bakalım 14:30 da bekliyoruz sonucunu pc başında....

[QUOTE
bişey sorcam ben puregon 900 ünite almiştım ama içinde daha fazla ilaç varmış bunu bilmiyodum
dün akşam içini acıp yenisini takacaktım ama bitmemiş 6 gün 150 doz vurdum ama zorlandı biraz enjekte ederken
600 lük daha aldım ondada 600 den fazla varmış acaba diyorum ben mi yanlış anladım ?:18:
bbeydam cnm puregon 300de400 oluyo benimkini hemşire artanları birleştirmişti bana öyle kullanmıştı artanları:1:[/QUOTE]

ben gonal f kullandım canım biraz fazla çıkıyrmuş iğnelerde, ben de kalan iğneyi kullanmştım canım hemşire kullanabilirsin demişti bana da

aminn canım hadi güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle:))

hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıklı embriyolar olup sıkı sıkı tutunsunlar sana:))

pınarcım
inşallah canım saol
yarın yine kontrlüm var hayırlısı olsun hepimiz için

600 lük daha aldım ondada 600 den fazla varmış acaba diyorum ben mi yanlış anladım ?:18:[/QUOTE]

canım bi tereddüdüt varsa hemşiremi ara o hatayı ben yapmıştım sonra dozu yükseltip bikerede vurmuşlardı için hrahatlasın bisor bence hayırlısıyla yomişlerin büyüsün

Hayalimmm hadi inşallah bize 2.5'ta güzel haberler verirsin ..
Dualarımdasın..

merhaba arkadaşlar

uzun süredir sayfanızı takip ediyorum,ben de 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım 1.si olmadı 2.si çok düşük değerlerde pozitif çıktı ama malum kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi merkez araştırması yapıyorum 3.denemeye başlamak için bakalım hayırlısı 3.ve de sonuncu olur ve bizim de rabbim bu duyguları yaşamamızı nasip eder...

merhaba arkadaşlar

uzun süredir sayfanızı takip ediyorum,ben de 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım 1.si olmadı 2.si çok düşük değerlerde pozitif çıktı ama malum kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi merkez araştırması yapıyorum 3.denemeye başlamak için bakalım hayırlısı 3.ve de sonuncu olur ve bizim de rabbim bu duyguları yaşamamızı nasip eder...

geçmiş olsun canım inşalah bu son denemen olur evladını salıklı kucagına alırsın hastanelerle ilgili çok fazla bi bilgim yok ana bizim listede herkez farklı hastane Allah yardımcın olsun canım iyi şanslar

merhaba arkadaşlar

merhaba meryem ho geldim sende üzücü şeyler yaşamışsın neyse bunla gelmiş geçmiş olsun dilerim tedaviye gerek kalmadan kendgelsin meleğin...

Teşekkür ederim arkadaşlar ,
Rab'bim ne takdir etmişse onu yaşıyoruz beterinden saklasın Mevlam...Kaderimize evlat yazmışsa Rab'bim bunun için çabalayacak güç ve istek versin yazmamışsa eğer bunu kabullenecek dayanma gücü versin.

Gözün aydın hayaliiimmmm
galibası fazla hamilesin değerin de çok iyi maşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Back