Cnmmm benimmm gözünaydın, bak Allahım veriyor çözümü hemen. İnşallah herşey böyle tertemiz, sağlıkla geçecek çok değil 2 hafta sonra hepberaber halaya... Hep beraber demişken aferin size sarılın siz cloudlyle, haber vermeyin hiç bize:))) Artık doğuma çağırırsınız bizi de:)))
Şaka bir yana gözünaydın cnm, çok sevindim haberlerine. İnşallah hep böyle sürecek. Cloudly nasıl, onun ne zaman opu?
canım benim işallah yaklaşık 15 gün sonra Allahın izniyle halay çekeceğiz hep beraber :))))))))))) evet biz pınarla tanıştık bugün merkezde kan sonuçlarını beklerken güzel güzel dertleştik ben kendisi çok sevdim gerçekten buaradaki çok samimi içten hayat dolu, dertleşirken karşılıklı arada bir ağlamamız da süperdi yani :)))) sonra çok şükür muayenlerimiz iyi geçti benim pazartesi opu , pınarın da salı :)))) günler geçtikte heyecan da artıyor, muayeneler de iyi geçince yine sarıldık birbirimize :))))) moral depoladık birbirimize .....
ben de endometrizois olduğu için rezervimi sordum doktora, açık ameliyat geçirmeme ve hastalığıma rağmen doktor rezervimin iyi olduğunu söyledi. çok sevindim yaklaşık benim saydığım 4 ya da 5 tane yumoş ölçtü doktor, yumurta sayısını söylemedi, bana biraz az gibi geldi ama opu da belli olacak herhalde, gerçi önemli olan kaliteli olması diyoruz ya hep, işallah olanlarda iidir de önemli olan bu.....bu gece çatlatma iğnemi vuracağım ... şu an da ezan okunuyr szie yazarken kızlar, hepimiz için dua ediyorum, ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın işallah....