kızlar sonucumu 2 bucukta olcam.dualarınızı bekliyorum.daha önce öss ye girdim ki hayatımı etkileyen sınav,kaç senedir kpss ye giriyorrum.hepsi hayatımı etkileyen sınavlar... onlar da daha rahattım.bu çok değişik bişey kızlar ya.çok heycanlıyım.inanın şu satırları yazarken alim ayağım tutmuyo.zangır zangır titiriyorum.allahım topicdeki tüm arkadaşlarıma.tüm çocuk hasreti çekenlere ve bana ve tüm isteyenlere katından tertemiz bir soy armağan et.şüphesiz ki sen duaları işitensin....tüm evler çocuk sesleriyle dolsun...
hayalimmm nerdesin senin sonucunu öğrenmek için girdim nete vallaha, hadi güzelhebrler ver bize nolurrrrrrrrrrrrrrrr
bbeydam cnm puregon 300de400 oluyo benimkini hemşire artanları birleştirmişti bana öyle kullanmıştı artanları[QUOTE
bişey sorcam ben puregon 900 ünite almiştım ama içinde daha fazla ilaç varmış bunu bilmiyodum
dün akşam içini acıp yenisini takacaktım ama bitmemiş 6 gün 150 doz vurdum ama zorlandı biraz enjekte ederken
600 lük daha aldım ondada 600 den fazla varmış acaba diyorum ben mi yanlış anladım ?:18:
kızlar sonucumu 2 bucukta olcam.dualarınızı bekliyorum.daha önce öss ye girdim ki hayatımı etkileyen sınav,kaç senedir kpss ye giriyorrum.hepsi hayatımı etkileyen sınavlar... onlar da daha rahattım.bu çok değişik bişey kızlar ya.çok heycanlıyım.inanın şu satırları yazarken alim ayağım tutmuyo.zangır zangır titiriyorum.allahım topicdeki tüm arkadaşlarıma.tüm çocuk hasreti çekenlere ve bana ve tüm isteyenlere katından tertemiz bir soy armağan et.şüphesiz ki sen duaları işitensin....tüm evler çocuk sesleriyle dolsun...
hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıklı embriyolar olup sıkı sıkı tutunsunlar sana:))
merhaba arkadaşlar
uzun süredir sayfanızı takip ediyorum,ben de 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım 1.si olmadı 2.si çok düşük değerlerde pozitif çıktı ama malum kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi merkez araştırması yapıyorum 3.denemeye başlamak için bakalım hayırlısı 3.ve de sonuncu olur ve bizim de rabbim bu duyguları yaşamamızı nasip eder...
merhaba arkadaşlar
uzun süredir sayfanızı takip ediyorum,ben de 2 defa tüp bebek denemesi yaşadım 1.si olmadı 2.si çok düşük değerlerde pozitif çıktı ama malum kimyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi merkez araştırması yapıyorum 3.denemeye başlamak için bakalım hayırlısı 3.ve de sonuncu olur ve bizim de rabbim bu duyguları yaşamamızı nasip eder...
kızlarrrrrrrr hamileyim galiba sonucum 220 :)
tebrikler cnm ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerekızlarrrrrrrr hamileyim galiba sonucum 220 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?