• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

gidince verirler belki ilaçlarını ay ne güzel demek almaya gidiyosun bebiş yada bebişleri bu arada donmuş ları kullanan baya kişi var heralde bende kasımda alıcam bebişlerimi ay ne tuhaf değilmi canımızın bir parçası olucak bebek yada bebekler hastanede ilk evrelerindeler :2:

evet tek çare bu galiba eltim bu sefer bende geliyim çıkarttırmam seni diyo :1:

evet,evet teşkilat kuvetli gitmek lazım :52::52: olmadı yatar biz kalkmıyoz deriz:1::1::1:

evet,evet teşkilat kuvetli gitmek lazım :52::52: olmadı yatar biz kalkmıyoz deriz:1::1::1:

evet canım iki yumoşum var kısmet hemde donduralı 1 sene oldu nasip kısmet işte sanada iyi şanslar fazla kalmamış kasıma hayırlısı olsun cenabı hak bize yardım etsinde bizde evlat kokusu alalım inşalah

değerim 12ye düsmüs..
hissetmiştim zaten allahım sabır versin
beni listeden silebilirsiniz..

değerim 12ye düsmüs..
Cnmmm, geçmiş olsun. Allahım sabır versin.
İnan çok üzüldüm, ama Allahın takdiri, kelimeler kıfayetsiz kalıyor bu durumda.

Son düzenleme:
değerim 12ye düsmüs..

canım çok geçmiş olsun kısmetede bu varmış ne söylenir bilmiyorum allah sabir güç kuvet versin

of be güzelim...hakkında hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey yazamıyorum.
Çok üzüldüm ben de ya :((
Üzmemeye çalış canım kendini.Öpüyorum seni çok çok..

Biz iyiyiz cnm, sen nasılsın? Heyecan dorukta dimi sende:))) Allahım Mavi boncukları nasip etsin sana. Duayla bekliyoruz güzel haberini.

Sorma cnm ya benim hep hayalimde bu var, doğacak bebeğim ben onu koklayacağım, koklayacağım doyamayacağım. Amiiinnnn hepimize...

Hoşgeldiniz, ayyy bebeğin seninle, rabbim görsün sizi, duysun dualarını, hayırlısı ile nasip etsin kuzunu sana... Süper bir durum tadını çıkar, kuzun sende, tam da olması gereken yerde içinde... Keyif, keyif, keyif, veeeeee bol bol gül...

Cnm ben diğer sayfada gördüm transferinin olacağını, hakkında hayırlısı olsun, en güzel zamana 3gün kalmış. Eğer imkanın varsa hemen yola çıkmasan daha iyi olur sanki, en doğrunu sen bilirsin elbet ama riskli çok.

Cnm naber? Bugün listeye bakınca napıyor acaba dedim içimden, önünde 1 hafta kadar bir süre va:1:r. Sen de güldür inşallah yüzümüzü. Sevgilerle...

Sagol cnm bnm cok huzurlu geldim evime hayatımda ilk kez bebeğim bana bu kadar yakın Allahım ayırmasın bizleri. Uyumusuz bu saate kadar

Hoşgeldiniz annesi ve bebişi, artık siz de sabırla bekleyenler kafilesine katıldınız :21: hadi bakalım gazamız mübarek ola

Âmin denizcim ilk 3 gun icinde tutunacaksa tutunur annesine dediler.sali saat 10.00 a kadar dinlenmeyi düşünüyorum
Sonra biraz biraz normal hayata dönüş .Allahim hepimizin gobisini bebeklerle doldursun inşallah:16:

inşaallah pozitif sonucu alırsın 12.gün :16:

cnm en azından o gün geri dönme otelde kalırsan daha iyi olur gibi riske atma bence 5saat baya uzun gibi :34:ben hastaneye yakınım ama bende o gün hastanede kalmayı teklif ettim gerek yokmuş:47: 15dakkayla yarım saat yeterliymiş:47: yarım saat dolunca çıktık hastaneden yolda sıkışınca marketin lavabosuna girdim ne gerek var bunlara değilmi:44: bu sefer 1saat filan yatıcam yoksa hastaneyi ayağa kaldırırım bu sefer:1: okadar emek harcıyoruz kolay değil :23:

İnsallah tauna cim sadece kendime değil hepimize dua ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun

değerim 12ye düsmüs..
canım benim hayatta her şşey bizim için aslında sana teselli sözcükleri söylemek istemiyorum sadece acını yaşa ve sonra lütfen iyi ol olur mu?

merhaba kislarrr

sabah hastaneden sukur telefon geldi,donmus bebislerimi almaya gidecegim 2 saat sonra
icim icime sigmiyor,duramiyorum yerimde:52::52::52::18::18::18:

benim 2 tane 4.gun dondurulmus embriyom vardi,ve 2 tane transfer edilecekti,
1 mi,2 mi transfer edilecek bilmiyorum,telefonda sekreter bilmedigini soyledi meraktan olucem..)))

neyse birazdan ogrenecegim,bunada binlerce sukur:nazar::nazar::nazar::nazar:

kafama takilan bana hic ilac vermediler,transferden sonra kullanmam icin.
daha onceki tedavilerimde alltan fitil vermisti,

kizlar dualarinizi eksik etmeyin
canımhadi bakalım al dondurmalarını ısıt onları sevginle enerjinle inşallah herşey çok güzel olur sizin için..

Biz geldikkk :)
Cok şükür evimizdeyiz ...artık sabırla bekleme vakti.cok sagolun güzel dilekleriniz için :16:
ayy ne güzel hayırlısı olsun canım biz sabah clodyle görüştük bilseydik seninde orada olacağını tlf numaramı msj atardım sana kısmet olmadı. neyse inşallaah bebişlerimizle buluşuruz:))

slm kızlar benim salı günü tıransferim var ama onlar arıycaklar öyle gidicem yolum 5saat iki arac deyiştiriyorum hastaneyle konuştum oda üçreti versemde yatacak bi hasta olmadıgım için yardımcı olamıyorlar oyüzden galiba geri dönmem gerekiyo eeee neolucak sizce bi notel bulup kaç gün kalmalıyım neolur tecrübelerinizi konuşturun bn yzn:50::50::50:
canı benim en az 2 gün mutlaka başka bir yerde dinlen bence. evet kısmet ama yinede bu riski alma derim..

kızlar merhabalar,nasılsınız? umarım herşey yolundadır... yarın benim test günüm dua edin ne olur bana ben çok haycanlıyım....
pınarcımm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah yarın tatlım..

kyr pınar tuana ve diğer kızlar selam nasılsınız???
slm canım iyiyiz ne olsun tedavi süreci işte. sen nasılsın. neler yapıyosun?

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş bende şimdi lucrin kullanıyorum ilk tüp bebek denemem 24 yaşındayım erkek faktörü bizimki allah dileyen isteyen herkesin meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bol nazar boncuklu bir sayfa olucak allahın izniyle :16::16:

nihalcim hoş geldin inşallah ilk ve son denemen olsun kucağın bebiş dolsun:))
Slm bende tedaviye başladım allah hepimizn yardımcısı olsun
inşallah hayırlısı olsun canımm......

gönlüm çoştu yüzüm güldü bugün kü kontrolden sonra. o kadar heyecanlanıp mutlu oldum ki sevinçten hemşireye cloudye sarıldım:))
delimiyim sanırım evet. bu gün biraz daha kabullendim durumumu:))
yumurtalarım rahim duvarım çok iyi görünüyomuş.sanırım 10-15 civarı yumurta sayısı doktor net bir şey söylemedi. çok dşük dozlarda kullanmış olmama rağmen yinede çok olmuş yumurtam. geçen tedavidede bu doz kullanmıştım ama sayı daha azdı. yumurta toplamadan sonra sayı biraz fazla olduğu için nefes almada sıkıntı çekmemem için yarın akşamdan itibaren dostinex diye bi ilaç içecekmişim. aslında ben dostinexi daha önce prolaktinim biraz yükseek diye kullanmıştım bu konuyla alakasını bağdaştıramadım, ama sevinçten sormak aklıma gelmedi. neyse ben sayıya hiç takılmıyorum aslında kaliteli olsunlar başka bir şey istemiyorum. rahim duvarımda gayet iyiymiş ki aklıma takılan en önemli şeylerden bir tanesi buydu. neyse yarın akşam çatlatma iğnesi, salı yumurtalarım toplanıyo ki aklıma takılan bir önemli konuda buydu. Rabbim gerçekten veriyo bir çıkış yolu çok şükür.çünkü çrşmb günkü toplantım gerçekten çok önemliydi benim için.
inşallah sonu güzel bitsin dualarım kabul olsun hepimizin nazar boncuğu önce göbüşünde sonra kucaklarında olsun:))

:1::1::1::1:

evet canım iki yumoşum var kısmet hemde donduralı 1 sene oldu nasip kısmet işte sanada iyi şanslar fazla kalmamış kasıma hayırlısı olsun cenabı hak bize yardım etsinde bizde evlat kokusu alalım inşalah
aminnn inşaallah bizde gezdirelim bebişlerimizi parklarda düşünsene daha görmeden çok seviyoruz onlarııı ah bi gelseler :16:

değerim 12ye düsmüs..
cnm çoook üzgünüm sevinip üzülmek daha kötüdür bilirim ağla cnm boşalt içini sadece bugün sonra kendini hazır hissettiğinde tekrar dene cnm biizimkiler nazlı çıktı baya :25:ama gelicekler ben inanıyorum :34:

İnsallah tauna cim sadece kendime değil hepimize dua ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun
amiiinn cnm burdan doğum tarihlerininde paylaşırız bigün inşaallah

gönlüm çoştu yüzüm güldü bugün kü kontrolden sonra. o kadar heyecanlanıp mutlu oldum ki sevinçten hemşireye cloudye sarıldım:))
yumurtalarım rahim duvarım çok iyi görünüyomuş.sanırım 10-15 civarı yumurta sayısı doktor net bir şey söylemedi. çok dşük dozlarda kullanmış olmama rağmen yinede çok olmuş yumurtam. geçen tedavidede bu doz kullanmıştım ama sayı daha azdı. yumurta toplamadan sonra sayı biraz fazla olduğu için nefes almada sıkıntı çekmemem için yarın akşamdan itibaren dostinex diye bi ilaç içecekmişim. aslında ben dostinexi daha önce prolaktinim biraz yükseek diye kullanmıştım bu konuyla alakasını bağdaştıramadım, ama sevinçten sormak aklıma gelmedi. neyse ben sayıya hiç takılmıyorum aslında kaliteli olsunlar başka bir şey istemiyorum. rahim duvarımda gayet iyiymiş ki aklıma takılan en önemli şeylerden bir tanesi buydu. neyse yarın akşam çatlatma iğnesi, salı yumurtalarım toplanıyo ki aklıma takılan bir önemli konuda buydu. Rabbim gerçekten veriyo bir çıkış yolu çok şükür.çünkü çrşmb günkü toplantım gerçekten çok önemliydi benim için.
inşallah sonu güzel bitsin dualarım kabul olsun hepimizin nazar boncuğu önce göbüşünde sonra kucaklarında olsun:))
inşaallah hep böyle mutlu olursun cnm ne güzel herşey yolunda devam ediyo innşaallah böylede devam eder sonrada bebeğin sımsıkı tutunur sana :16:inşaallah

benimde bugün yumurtalarım toplandı 6 tane daha önce 10 tane gözüküyo demişti doktor bu yüzden çok morelim bozuldu ben çok yumurtam olsunki döndurulmuş embriyom olsun istiyordum ama bu seferde yine az yumoş dondurmayı geçtim sayı az diye blasta bile gitmeyebilirler. birde benim bu sefer gittiğim doktor daha önce niye az yumurtan oluşmuş falan diye diğer doktoru beğenmiyodu anlayamıyorum yani bugün göremedim ama görünce hatırlatıcam bu sözlerini çok morelim bozuldu yani anlayacağınız. benim için dua edin kızlar hepsi döllensinde sağlıklı 6 embriyom oluşsun bari

Cnmmm benimmm gözünaydın, bak Allahım veriyor çözümü hemen. İnşallah herşey böyle tertemiz, sağlıkla geçecek çok değil 2 hafta sonra hepberaber halaya... Hep beraber demişken aferin size sarılın siz cloudlyle, haber vermeyin hiç bize:))) Artık doğuma çağırırsınız bizi de:)))

Şaka bir yana gözünaydın cnm, çok sevindim haberlerine. İnşallah hep böyle sürecek. Cloudly nasıl, onun ne zaman opu?

:nazar:TÜP BEBEKLE HAMİLE KALANLAR ANNELERİMİZ:nazar:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 60"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 150"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 150"]K. DENEME[/TD]
[TD="width: 200"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]sinem25[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]:nazar:HAMİLE:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nec86[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymutu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]myra[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elon[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Beylikdüzü Medicana[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:MEVLAM BEBEKLERİNİZİ KORUSUN.SAĞLIKLA, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH :nazar::nazar::nazar:

:nazar:SONUÇ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]suaenvar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasha[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurten74[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ankada T.B.[/TD]
[TD]22ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]23ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[TD]24ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci fulya[/TD]
[TD]27ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[TD]28ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DenizCeren01[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Gürgan Clinic[/TD]
[TD]29ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mine1987[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]31ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aygun_akcan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]2kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AliasBlue[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]3kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minecan77[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Hollandada[/TD]
[TD]4kasım test[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:MEVLAM BEBEKLERİNİZİ SİZLERE BAĞIŞLASIN.DUAYLA BEKLİYORUZ GÜZEL HABERLERİNİZİ :nazar::nazar::nazar:

:nazar:TEDAVİ AŞAMASINDA OLAN ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]beren2010[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]17ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilaha[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perla1[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abadi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]B.düzü Medicana[/TD]
[TD]26ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizden77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrln[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oznur65[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cloudly[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]25ekim opu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar1202[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]26ekim opu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlic[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Has.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ege Üni.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylinnim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bonbonsekerim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Akay T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren_Berat[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbeydam[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haziran15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]staylan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Hisar İnt. Hos.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baby2007[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bursa T.B.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilgemmm[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]ZekaiTahirBudak[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nihall[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CARMENNN[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erk+kdn[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Başkent Has.[/TD]
[TD]17ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deren6[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ada Tıp Has.[/TD]
[TD]18ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:HAYIRLI GEÇECEK BİR TEDAVİNİN ARDINDAN GELECEK SAĞLIKLI BEBEKLERİNİZ İÇİN SABIR DİLİYORUZ SİZLERE :nazar::nazar::nazar:

:nazar:TEDAVİYİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazi Üni.T.B.[/TD]
[TD]28ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]31ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulyabe[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gren82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]enteresann[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voyag[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kdn+erk.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kyr[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]İrenbe T.B.[/TD]
[TD]d.k.h. kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Malatya Doğu Fertil[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuana0225[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Medikalpark[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:nazar::nazar::nazar:BEKLEMEK ZOR MEVLA ZORU KOLAY KILSIN, GÖNLÜNÜZÜN MURADINA ERDİRSİN :nazar::nazar::nazar:

:nazar:BİR DAHAKİ TEDAVİ İLE BEBEKLERİNE KAVUŞACAK ANNE ADAYLARIMIZ:nazar:
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet_baby[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pepero[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Genart[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut11[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Florance N.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar72[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Kadıköy[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kederci[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]kdn+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ankara Tıp[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bahar247[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Brüksel T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharkus[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Smyrna T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazieurofertil[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar:HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK, BU SON ÜZÜNTÜLER OLSUN.
ALLAH BİR SONRAKİ TEDAVİLERİNİZDE EVLATLARINIZI NASİP ETSİN SİZLERE
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
merhaba kislarrr

sabah hastaneden sukur telefon geldi,donmus bebislerimi almaya gidecegim 2 saat sonra
icim icime sigmiyor,duramiyorum yerimde:52::52::52::18::18::18:

benim 2 tane 4.gun dondurulmus embriyom vardi,ve 2 tane transfer edilecekti,
1 mi,2 mi transfer edilecek bilmiyorum,telefonda sekreter bilmedigini soyledi meraktan olucem..)))

neyse birazdan ogrenecegim,bunada binlerce sukur:nazar::nazar::nazar::nazar:

kafama takilan bana hic ilac vermediler,transferden sonra kullanmam icin.
daha onceki tedavilerimde alltan fitil vermisti,

kizlar dualarinizi eksik etmeyin

Tekrar slm kislarr:16::16::16:

az once hastaneden geldik,2 tane donmus bebislerimi aldim geldik sicak yuvamiza:46:

allahim hepimize saglikli,insanlari seven,vatanina milletine hayirli evlatlar nasip etsin:nazar:

lutfen beni listede 4 kasim test gunu olarak degistirebilirmisiniz
4 kasim benim dogum gunum insallah kendime guzel bi hediye olur:1:

hepinize sevgiler:3:

benimde bugün yumurtalarım toplandı 6 tane daha önce 10 tane gözüküyo demişti doktor bu yüzden çok morelim bozuldu ben çok yumurtam olsunki döndurulmuş embriyom olsun istiyordum ama bu seferde yine az yumoş dondurmayı geçtim sayı az diye blasta bile gitmeyebilirler. birde benim bu sefer gittiğim doktor daha önce niye az yumurtan oluşmuş falan diye diğer doktoru beğenmiyodu anlayamıyorum yani bugün göremedim ama görünce hatırlatıcam bu sözlerini çok morelim bozuldu yani anlayacağınız. benim için dua edin kızlar hepsi döllensinde sağlıklı 6 embriyom oluşsun bari
Cnm güzel güzel embriyoların olsun, içlerinden en şanslısı da biricik evladın olsun. Sen takma kafanı sayılara, moralin, psikolojin çok önemli. Allahım istesin yeterki 1 emriyo yeter bebeğin için.

Back