2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Aaaaa süper, ikisini de verdiler mi... Hadi bakalım hayırlısı, ikizin de olabilir o zaman... Şimdiden nice nice yaşların olsun, eşinle, bebeklerinle inşallah...

Kızlar bugün transfer olanlar var, opusu belli olanlar, ay beni de heyecan sardı. P.tesi akşamüstü doktorumla görüşeceğim, inşallah başlarız. Ben de şu oldu, bu oldu yazmak istiyorum. Çok özendim valla:))) Allahım hepimizin yanında, yolunda olsun.

canim sayilara asla takilma ,benim 25 tane toplanmisti daha onceki tedavimde, elene elene 3 tanesi kalmisti
lutfen moralini bozma positif olan sana lazim olan 1 embriyo kaliteli,saglikli olsun senin olsun dimi ama

Aaaaa süper, ikisini de verdiler mi... Hadi bakalım hayırlısı, ikizin de olabilir o zaman... Şimdiden nice nice yaşların olsun, eşinle, bebeklerinle inşallah...

tesk,ederim guzelim
evet ikisinide verdiler,halen soktayim ya,1 embriyo kanunu var ya olmaz saniyordum ama yaptilar sukur
isteyen herkeze icinde banada versin rabbim

amin inşallah su gibi akıp gitsin her şeey. sonu güzel olsun. cloudyle denk geldi gerçekten ama buluşacağız mutlaka hamile hamile tokuştururuz karnımızı artık:))
:))
cloudyninde çok güzel geçti muaynesi onunda pzrts toplanacak yumişleri inşallah:))

doğum günü hediyen göbüşünde ne güzel hayırlısı olsun sımsıkı tutunsunlar sana inşallah:))

canım benim lütfen sayılara takılma 1 tane olsun kaliteli olsun önemli olan kalitesi inşallah herşey kalbine göre olur:))

tedavi surecin cok guzel ilerliyor, insallah sonucunda boyle olur canim

bekliyoruz guzel haberlerini cnm,

slm cnm bozma moralini geriye 2tane kalsa bile donurulabiliyo benim bildiğim :44:moralimiz yüksek olsunki bebeklerimiz gelsin bize inşaallah hepsi sağlıkla döllenir sonrada sımsıkı tutunur sana inşaallah

ee sıra bizde o zaman biz seni merak edip başının etini yiyeceğiz:))

herkeze iyi aksamlar ,cikiyorum ben
bi sure belki giremem nete,yani 2-3 gun falan
esimden yasak var
gorusmek uzere,hersey gonlunuzce olsun aralik-kasim ayinin guzel anne adaylari
ama arasira durumumu guncellerim

bu arada yeni liste çok güzel olmuş ellerine sağlık:))
Sen sağol cnm, dedin ya ihmal etme bizi diye tüm gün görevimin başındaydım ben de:) Bugün ofisteydim, rahat rahat uğraştım listemizle.
Göbek tokuşturma konusuna gelince, ayyy o göbekler bir şişsin söz sana tokuş tokuş:))) Ben kesin komik bir hamile olurum, epeyce zayıfım, arkadaşlarım leblebi yutmuş solucan olursun diye takılıyordu başlarda. Tabii kimse birşey bilmediği için şimdi pek konuyu açan yok:))

bekliyoruz guzel haberlerini cnm,
Sağol cnm, bana daha çoook var önce sizlere sevineceğiz inşallah

ee sıra bizde o zaman biz seni merak edip başının etini yiyeceğiz:))
Siz merak edince başımın etini yemiş olmazsınız, beni merak eden, yalnız bırakmayan arkadaşlarım olursunuz. Ayrıca o günler gelsin hiç merakta bırakmam emin ol, zırt pırt yazarım herşeyi:)))

canım benim ben bizi ihmal ediyosun dediğimde aslında listeden değil senin sayfada olmayışından bahsetmiştim varsın liste olmayı versin sem burada ol yeter)

canım benim ben bizi ihmal ediyosun dediğimde aslında listeden değil senin sayfada olmayışından bahsetmiştim varsın liste olmayı versin sem burada ol yeter)

Ben de olayım, listede olsun:)) Sağol cnm çok incesin. Demin düşündüm de gerçekten henüz tedavisi başlamamış biri olarak ne çok konuşuyorum ben. Valla kusuruma bakmayın. Ben az biraz susayım artık:)))

Bu kız kaçar, herkesi öper. Yarın malum pazar giremeyebilirim nete. Hafta başı güzelliklerle buluşmak üzere...

sen sevginle ısıtırsın onları duanada aminnn diyorum sizleri okuyunca beni heyecan basıyo ay hep güzel pozitif haberler alalım hepimiz inşaallah

günler yaklaştıkça heyecan artıyo galiba bende arkadaşları okuyunca heyecanlandıminşaallah senin tedavinde sorunsuz devam eder veeee güzel sonuçlanır inşaallah bu arada liste çook güzel olmuş

ay bunu bilmiyordum saol mutlu ettin beni valla sevinçten bağıra çağıra eşime anlattım yazdıklarını öyle cevap yazıyorum rahatlattın bizi

hadi hayırlısı tatlım yumoşlarına iyi bak sık sık tutunsunlar inşalah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…