Tekrar slm kislarr
az once hastaneden geldik,2 tane donmus bebislerimi aldim geldik sicak yuvamiza
allahim hepimize saglikli,insanlari seven,vatanina milletine hayirli evlatlar nasip etsin
lutfen beni listede 4 kasim test gunu olarak degistirebilirmisiniz
4 kasim benim dogum gunum insallah kendime guzel bi hediye olur
hepinize sevgiler
benimde bugün yumurtalarım toplandı 6 tane daha önce 10 tane gözüküyo demişti doktor bu yüzden çok morelim bozuldu ben çok yumurtam olsunki döndurulmuş embriyom olsun istiyordum ama bu seferde yine az yumoş dondurmayı geçtim sayı az diye blasta bile gitmeyebilirler. birde benim bu sefer gittiğim doktor daha önce niye az yumurtan oluşmuş falan diye diğer doktoru beğenmiyodu anlayamıyorum yani bugün göremedim ama görünce hatırlatıcam bu sözlerini çok morelim bozuldu yani anlayacağınız. benim için dua edin kızlar hepsi döllensinde sağlıklı 6 embriyom oluşsun bari
Aaaaa süper, ikisini de verdiler mi... Hadi bakalım hayırlısı, ikizin de olabilir o zaman... Şimdiden nice nice yaşların olsun, eşinle, bebeklerinle inşallah...
amin inşallah su gibi akıp gitsin her şeey. sonu güzel olsun. cloudyle denk geldi gerçekten ama buluşacağız mutlaka hamile hamile tokuştururuz karnımızı artık:))Cnmmm benimmm gözünaydın, bak Allahım veriyor çözümü hemen. İnşallah herşey böyle tertemiz, sağlıkla geçecek çok değil 2 hafta sonra hepberaber halaya... Hep beraber demişken aferin size sarılın siz cloudlyle, haber vermeyin hiç bize:))) Artık doğuma çağırırsınız bizi de:)))
Şaka bir yana gözünaydın cnm, çok sevindim haberlerine. İnşallah hep böyle sürecek. Cloudly nasıl, onun ne zaman opu?
doğum günü hediyen göbüşünde ne güzel hayırlısı olsun sımsıkı tutunsunlar sana inşallah:))Tekrar slm kislarr
allahim hepimize saglikli,insanlari seven,vatanina milletine hayirli evlatlar nasip etsin
hepinize sevgiler
canım benim lütfen sayılara takılma 1 tane olsun kaliteli olsun önemli olan kalitesi inşallah herşey kalbine göre olur:))benimde bugün yumurtalarım toplandı 6 tane daha önce 10 tane gözüküyo demişti doktor bu yüzden çok morelim bozuldu ben çok yumurtam olsunki döndurulmuş embriyom olsun istiyordum ama bu seferde yine az yumoş dondurmayı geçtim sayı az diye blasta bile gitmeyebilirler. birde benim bu sefer gittiğim doktor daha önce niye az yumurtan oluşmuş falan diye diğer doktoru beğenmiyodu anlayamıyorum yani bugün göremedim ama görünce hatırlatıcam bu sözlerini çok morelim bozuldu yani anlayacağınız. benim için dua edin kızlar hepsi döllensinde sağlıklı 6 embriyom oluşsun bari
gönlüm çoştu yüzüm güldü bugün kü kontrolden sonra. o kadar heyecanlanıp mutlu oldum ki sevinçten hemşireye cloudye sarıldım:))
delimiyim sanırım evet. bu gün biraz daha kabullendim durumumu:))
yumurtalarım rahim duvarım çok iyi görünüyomuş.sanırım 10-15 civarı yumurta sayısı doktor net bir şey söylemedi. çok dşük dozlarda kullanmış olmama rağmen yinede çok olmuş yumurtam. geçen tedavidede bu doz kullanmıştım ama sayı daha azdı. yumurta toplamadan sonra sayı biraz fazla olduğu için nefes almada sıkıntı çekmemem için yarın akşamdan itibaren dostinex diye bi ilaç içecekmişim. aslında ben dostinexi daha önce prolaktinim biraz yükseek diye kullanmıştım bu konuyla alakasını bağdaştıramadım, ama sevinçten sormak aklıma gelmedi. neyse ben sayıya hiç takılmıyorum aslında kaliteli olsunlar başka bir şey istemiyorum. rahim duvarımda gayet iyiymiş ki aklıma takılan en önemli şeylerden bir tanesi buydu. neyse yarın akşam çatlatma iğnesi, salı yumurtalarım toplanıyo ki aklıma takılan bir önemli konuda buydu. Rabbim gerçekten veriyo bir çıkış yolu çok şükür.çünkü çrşmb günkü toplantım gerçekten çok önemliydi benim için.
inşallah sonu güzel bitsin dualarım kabul olsun hepimizin nazar boncuğu önce göbüşünde sonra kucaklarında olsun:))
amin minecim inşallah sonu güzel olsun hepimiz için:))tedavi surecin cok guzel ilerliyor,insallah sonucunda boyle olur canim
Kızlar bugün transfer olanlar var, opusu belli olanlar, ay beni de heyecan sardı. P.tesi akşamüstü doktorumla görüşeceğim, inşallah başlarız. Ben de şu oldu, bu oldu yazmak istiyorum. Çok özendim valla:))) Allahım hepimizin yanında, yolunda olsun.
slm cnm bozma moralini geriye 2tane kalsa bile donurulabiliyo benim bildiğim :44:moralimiz yüksek olsunki bebeklerimiz gelsin bizebenimde bugün yumurtalarım toplandı 6 tane daha önce 10 tane gözüküyo demişti doktor bu yüzden çok morelim bozuldu ben çok yumurtam olsunki döndurulmuş embriyom olsun istiyordum ama bu seferde yine az yumoş dondurmayı geçtim sayı az diye blasta bile gitmeyebilirler. birde benim bu sefer gittiğim doktor daha önce niye az yumurtan oluşmuş falan diye diğer doktoru beğenmiyodu anlayamıyorum yani bugün göremedim ama görünce hatırlatıcam bu sözlerini çok morelim bozuldu yani anlayacağınız. benim için dua edin kızlar hepsi döllensinde sağlıklı 6 embriyom oluşsun bari
Kızlar bugün transfer olanlar var, opusu belli olanlar, ay beni de heyecan sardı. P.tesi akşamüstü doktorumla görüşeceğim, inşallah başlarız. Ben de şu oldu, bu oldu yazmak istiyorum. Çok özendim valla:))) Allahım hepimizin yanında, yolunda olsun.
Sen sağol cnm, dedin ya ihmal etme bizi diye tüm gün görevimin başındaydım ben de:) Bugün ofisteydim, rahat rahat uğraştım listemizle.bu arada yeni liste çok güzel olmuş ellerine sağlık:))
Sağol cnm, bana daha çoook var önce sizlere sevineceğiz inşallahbekliyoruz guzel haberlerini cnm,
Siz merak edince başımın etini yemiş olmazsınız, beni merak eden, yalnız bırakmayan arkadaşlarım olursunuz. Ayrıca o günler gelsin hiç merakta bırakmam emin ol, zırt pırt yazarım herşeyi:)))ee sıra bizde o zaman biz seni merak edip başının etini yiyeceğiz:))
canım benim ben bizi ihmal ediyosun dediğimde aslında listeden değil senin sayfada olmayışından bahsetmiştim varsın liste olmayı versin sem burada ol yeterSen sağol cnm, dedin ya ihmal etme bizi diye tüm gün görevimin başındaydım ben de:) Bugün ofisteydim, rahat rahat uğraştım listemizle.
Göbek tokuşturma konusuna gelince, ayyy o göbekler bir şişsin söz sana tokuş tokuş:))) Ben kesin komik bir hamile olurum, epeyce zayıfım, arkadaşlarım leblebi yutmuş solucan olursun diye takılıyordu başlarda. Tabii kimse birşey bilmediği için şimdi pek konuyu açan yok:))
Sağol cnm, bana daha çoook var önce sizlere sevineceğiz inşallah
canım benim ben bizi ihmal ediyosun dediğimde aslında listeden değil senin sayfada olmayışından bahsetmiştim varsın liste olmayı versin sem burada ol yeter)
sen sevginle ısıtırsın onları duanada aminnn diyorum sizleri okuyunca beni heyecan basıyoTekrar slm kislarr
hepinize sevgiler
günler yaklaştıkça heyecan artıyo galiba bende arkadaşları okuyunca heyecanlandımKızlar bugün transfer olanlar var, opusu belli olanlar, ay beni de heyecan sardı. P.tesi akşamüstü doktorumla görüşeceğim, inşallah başlarız. Ben de şu oldu, bu oldu yazmak istiyorum. Çok özendim valla:))) Allahım hepimizin yanında, yolunda olsun.
Canım ,vajinal usg ile görebilmek için hcg 3000 üzeri,karından görebilmek için 6000 üzeri olması gerek diye biliyorum,benim hcg 3000 üzeri çıktıktan sonraki gün dr a çağırmışlardı beni keseyi görmek için,gönlünü ferah tut canım,hayırlı olsun:126:
Tekrar slm kislarr
hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?