hoşbulduk canım.ay burda muhabbet koyuymuş.ne çabuk ilerliyo sayfalar.eylül anneleri neşeliler ne güzel
kızlar üçüzlerden birisi gitti bugün kanamış... diğer iki taneden birisinin kalp atıını duyduk. maşallah kuzuma nasıl atıyor kalbi diğeri daha geriden geliyor, ne olacağı net değilmiş. bi tanesi büyüdükçe onuda kanatabilirmiş, düşük tehtidimiz var. 3 hafta daha yatıcaz. hakkımıza hayırlısı olsun...
. meraba yeni geldim.bende hamişim. sat:18 aralık. yarın keseyi görmeye gideceğiz rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.[/QUOTE
amin inş.isteyen herkese versin.yeni heyecan ilk bebek heralde:))
evet ilk bebeğim olacak inşallah
kızlar üçüzlerden birisi gitti bugün kanamış... diğer iki taneden birisinin kalp atıını duyduk. maşallah kuzuma nasıl atıyor kalbi diğeri daha geriden geliyor, ne olacağı net değilmiş. bi tanesi büyüdükçe onuda kanatabilirmiş, düşük tehtidimiz var. 3 hafta daha yatıcaz. hakkımıza hayırlısı olsun...
Arkadaşım çok üzüldüm.Allah diğerlerine sağlık versin.
Rabbim meleklerimizi korusun...
kızlar 3 gündür takip ediyorum kendimi. sabaha karşı wc ye kalkınca, dayanamıyorum sanki tansiyonum düşüyo. hemen dönüyorum yatağa... hele bugün m,idem bile bulandı. kocişi kaldırdım kalk krem peynir sür bana bi dilim getir dedim. tuzlu bastırsın diye ama çok zor olduuuu yatışması midemin. vallahi mide bulantısı ve kusmadan korkuyorum bennnn
çok geçmiş olsun pemdedana yeni gördüm yazılanları..Allah ım diğer meleklerini bağışlasın inşallah..
Benim dr.um tansiyonun bu dönemde değişken olduğunu evde yalnızken kesinlikle banyo yapmamamı tansiyonun düşüp bayılabileceğimi söylemişti..sende dikkat etmelisin imkanın varsa bol bol dinlen..
sağol tatlım,sanırım gece bir öğün daha yemem lazım...yatmadan öncee..açlıktan oluyo benimkiii sanırsam ay ne olucam bu gidişle ben, çıtıpıtı bişeydim,tam dana olma yolundayımmm
güldürdün beni danacık
bizde çok kullanırız dana kelimesini ama sen olsan olsan sevimli bir pembe dana olursun yine:)
hem hazır hamile kalmışız kaçar mı bu fırsat yiyebildiğimiz kadar yiycezzz tabi
boyum azcık uzun olsa kaldıracak kiloyu diyeceğim ama...
1.60 işte!!! 6 ay önce 56 kilo ile hamile kaldım. doğumdan sonraa bile 59dum. ben veremicemde bu kilolarıııııı, tek korkum o.
kızlar 3 gündür takip ediyorum kendimi. sabaha karşı wc ye kalkınca, dayanamıyorum sanki tansiyonum düşüyo. hemen dönüyorum yatağa... hele bugün m,idem bile bulandı. kocişi kaldırdım kalk krem peynir sür bana bi dilim getir dedim. tuzlu bastırsın diye ama çok zor olduuuu yatışması midemin. vallahi mide bulantısı ve kusmadan korkuyorum bennnn
meraba arkadaşlar bugün bebeğimin kalp atışını dinlemeye gidicez hem heyecanlıyım hem de korkuyoruminşallah bebişimin kalp atışını duyarız..ayrıca yumartalığımda 3cm kist varmış doktorum keseyi görmek için gitttiğimde söyledi umarım bir sorun olmaz
benimde kistim varmış dedigin gibi keseyi gördügünde söylemişti doktor çok üstünde durmadı zararı varmı tedavi gerektirecekmi vs senin doktor bişey söylemedimi peki
Merhabalar bende yeni geldim aranıza henüz 3,5 haftalık hamileyim ama Eylül'de doğum olacak allahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?