2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah hamileliktendir :86: inşallah benimde kanamam olmazda bende bırakırım hapı.. bende de acayip şişlik yaptı eşim bile diyo karnın şişti diye bende o bebek değil göbek diyom
Çok çok geçmiş olsun yat uzan kalkma hiç dikkat et ikinize :)
Bende iyiyim çok şükür yarın kalp sesi için gideceğiz Hayırlısı :)

bende kısmetse c.tesi günü gidicem doktora kalbini duymaya inşallah hayırlısı ile burdaki herkez bebişinin kalbini sorunsuz duyar

Amin inşallah :) Allahım sağlıklarıyla geldikleri günü görmeyi nasip etsin

Kızlar doktorlarınız ilişki için bişi dedilermi ??

bişey demedi ama bizim normal önceden haftada 2-3 kez olurdu şimdi 1-2 keze düştü.
Eğer kanama vs olayınız yoksa bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. Erkeklerinizi ihmal etmeyin bence kızlar, şimdi bebiş heyecanı falan tamam ama sonrasında uzaklaşırlar sizden haberiniz olsun

Benim en başta bi lekelenmem olmuştu doktor onda yasak demişti ama sonra progestanı flnda bıraktırdı bi rahatsızlığım olmayınca ama ilişkiylede ilgili bişi demedi tekrar bende hala yasaktır heralde gibi düşünüyorum cuma gidicem sorarım belki utanmazsam tabii

slm bende eylül annesi olacam ikinci kez
kızımda eylül doğumlu benide aranıza alırsanız sevinirim

slm bende eylül annesi olacam ikinci kez
kızımda eylül doğumlu benide aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldin canım.hayırlı olsun.sen bizden tcrübelisin ilk kızındaki cinsiyet belirtilerini anlatırmısın

meraba yeni geldim.bende hamişim. sat:18 aralık. yarın keseyi görmeye gideceğiz rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

kızlar üçüzlerden birisi gitti bugün kanamış... diğer iki taneden birisinin kalp atıını duyduk. maşallah kuzuma nasıl atıyor kalbi diğeri daha geriden geliyor, ne olacağı net değilmiş. bi tanesi büyüdükçe onuda kanatabilirmiş, düşük tehtidimiz var. 3 hafta daha yatıcaz. hakkımıza hayırlısı olsun...

geçmiş olsun. Allahtan hayırlısı, umudunu kesme.. Dua edicem..

göünaydın pembe Allah yardımcın olsun..

Canım benim,hem gözün aydın hem de geçmiş olsun..
Hepimiz için hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…