2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bbende öyle çok kilo almısım gibi hissediyorum.ama benim iştahım acayip acıldı habire yiyorum.migde bulantımda yok ya ohhhh yi babam yiiiiii

bbende öyle çok kilo almısım gibi hissediyorum.ama benim iştahım acayip acıldı habire yiyorum.migde bulantımda yok ya ohhhh yi babam yiiiiii

Benim mide bulantım çok fazla ama yinede yiyorum yiyip geri çıkarıyorum ama dur durak bilmiyorum şimdiden böyleyse sonrası nasıl olur kimbilir

acayip halsizlik acıkma boğazımda yanma ve miğde bulantısı var bende.. progesteran kullanıyorum onun etkisimi yoksa hamileliktenmi bulanıyor anlamadım sizler ne durumdasınız?

Merhaba Lightlife hoşgeldin :) Nasılsın? Bebiş nasıl?

hoşbuldum çiğdem sende hoşgeldin valla pek iyi sayılmam geçen çarşamba kanamam geldi doktor kese iyi dedi progestan verdi ama şimdi de sürekli yatar durumdayım :) Allah yardımcımız olsun sen nasılsın?

acayip halsizlik acıkma boğazımda yanma ve miğde bulantısı var bende.. progesteran kullanıyorum onun etkisimi yoksa hamileliktenmi bulanıyor anlamadım sizler ne durumdasınız?

Progesteron nasıl etki yapar bilmiyorum ama
belirtilerin yabancı değil canım.
Hemen hemen hepimiz yaşıyoruz..

ben kullanıyorum vajinadan ama 120 grlıktan hiç bi etikisi yok bana

benim miğdem bulanıyor ama yerken içerken değil sonrasında ve öncesinde :86: ama çok acıkıyorum ama miğdem bulanıyor çok karışığım

slm kızlar baya kaynatmışsınız benim 5. hafta bitiyor nerdeyse ben ilk çarşamba yada perşembe görücem bebişi sabırsızlanıyorum ama git gel olmasın diye bekliyorum o kadar benim bulantım hala yok progestona alıştım etki yapmıyor artık kasıklarımda da ağrı yok yaw seninle aynı durumdayım canım kendimi zapdetmeye çalışıyorum bulantı olmayınca iştah malum açık oluyor hamile değilmiyim acaba diyorum yeni düşük yaptım ya bide yine düşcek haberim olmadan diye korkuyorum allahtan kanama falan yok oğlumda en azından kasığım ağrırdı azda olsa bunda yok bişey noluyoz diyosun tabi ister istemez kilom aynı ama dikkat ediyorum resmen diyebilirim yoksa ilk aylardan başlıyor artış bende oğlumda 30 kilo aldım düşünün artık 50 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma girdim bir balondum resmen

günde kaç kere alıyosun ben 3 kere hap olarak alıyorum 100 mg dan.. belki ben mg olarak daha fazla alıyorumdur bilemedim valla :26:

Bende senin gibi kullanıyordum günde 3 kere 100 mg.inanılmaz şişlik yapıyordu bende karnım 7-8 aylık hamileymişim gibi şişmişti yeni bıraktım doktor bırakabilirsin dedi şikayetlerimde 2-3 gün sonra geçti ama bulantı yapmadı bende daha dorusu bulantım vardı bıraktım halada var gittikçede arttı seninkide hamilelikle alakalı olabilir yani..

hoşbuldum çiğdem sende hoşgeldin valla pek iyi sayılmam geçen çarşamba kanamam geldi doktor kese iyi dedi progestan verdi ama şimdi de sürekli yatar durumdayım :) Allah yardımcımız olsun sen nasılsın?

Çok çok geçmiş olsun yat uzan kalkma hiç dikkat et ikinize :)
Bende iyiyim çok şükür yarın kalp sesi için gideceğiz Hayırlısı :)

günde kaç kere alıyosun ben 3 kere hap olarak alıyorum 100 mg dan.. belki ben mg olarak daha fazla alıyorumdur bilemedim valla :26:

canim sabahları bir defa yapıyorum.zaten benimki tüp gibi vajinadan kutunun üstünde crinone yazıyo.90mg progesterone diye yazıyo.sanırım sennikiyle benimki farklı:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…