valla ben şaşırıyorum...ne bulantı var ne bişi...sadece arkadaşların dediği gibi sabah çok acıkmış kalkıyorum :) midem kazınıyor...hemen bişiler yemem gerekiyor..sık acıkıyorum...biraz uyku hali var...o kadar...internette okuduğum yazılarda zaten 3.ayda kesiliyormuş bulantı...sonra mı başlıcak?hiç mi başlamıcak?bende anlamadım :) kişiye göre dğeişiyor sanırım...ama 7 değil 5 hf oldu sanırım benim bebiş...yarın kalbini duyucaz :)
Merhaba Arkadaşlar
Bende Sat 25 kasım
Allahın izniyle Eylül annesi olacağım :) Bizde yarın doktora gidip kalp atışlarını duyacağız inşallah
İsteyen herkesin kucağının dolması dileğiyle...
merhaba hanımlar..
bizde cmt gittik çok şükür kesemizi gördük dr.5+1 dedi..aslında son adetim 3 aralık hesaplamalarda farklı çıkıyo ama neye göre hesaplanıyo biliyomusunuz?birde ben folik asiti almayı unutuyorum bazen farkedince çift yutmanın zararı olur mu ki?
demek ki geç döllenme olmuş sende , normalde 6+2 filan olmalıydı. döllenme tarihine göre hesaplamalar yapılır hesaplama takvimleri normalde döllenmenin 14-16. günler olduğu varsayımından yola çıkarak hesaplama yaparlar, ama senin döllenmen 20-24. günlere kadar da olabilir orasını Yüce Yaradan bilir. doktor 5+1 dediyse seninki de muhtemelen o tarihlerde döllenmiştir..
folik asit hapını unutunca çift içmenin bi zararı da yok yararı da yok, çünkü vücuttaki folik asit fazlası idrar ile birlikte vücuttan atılır, az ise daha iyi olur içmiş olman. kaçlık içiyosun benim dediğim 5 grlık folbiol için ama 400 mcg lık tabletlerden ise 3 tane de 4 tane de içebilirsin.
Evet aslında bulantılar iyiye işaret derler ama hiç çekilmiyor ki
valla ben şaşırıyorum...ne bulantı var ne bişi...sadece arkadaşların dediği gibi sabah çok acıkmış kalkıyorum :) midem kazınıyor...hemen bişiler yemem gerekiyor..sık acıkıyorum...biraz uyku hali var...o kadar...internette okuduğum yazılarda zaten 3.ayda kesiliyormuş bulantı...sonra mı başlıcak?hiç mi başlamıcak?bende anlamadım :) kişiye göre dğeişiyor sanırım...ama 7 değil 5 hf oldu sanırım benim bebiş...yarın kalbini duyucaz :)
esrant listeye eklemek için sana özel mesaj attım bilgilerimi ama mesaj kutun dolmuş göndermiyo bi bak istersen..
yaa bende de bulantı yok..sabahları çok aç uyunıyorum içim kazınıyor resmen o zaman hafiften bi içim geçiyor bulnıyor gibi oluyor ama 3 -5 saniye sonra geçiyor,Özellikle karnım tokken hiç sıkıntı yok..bende de hiç olmadı blantı..etraftan bulantı bebeğin gelişimini gösterir iyi bişeymiş diye duyuyorum dahada tedirgin oluyorum :18:
yaa bende de bulantı yok..sabahları çok aç uyunıyorum içim kazınıyor resmen o zaman hafiften bi içim geçiyor bulnıyor gibi oluyor ama 3 -5 saniye sonra geçiyor,Özellikle karnım tokken hiç sıkıntı yok..
Umarım bi problem yoktur yaaa...Gerçi benim 2 arkadaşım hiç bulatı olmadan bir kere bile olmadan doğurdular...stres yapmayalım o yüzden...
Sürekli doluyor,boşaltıyorum ama gene de doluyor:)
Sildim canım mesajlarımı..
yaa bende de bulantı yok..sabahları çok aç uyunıyorum içim kazınıyor resmen o zaman hafiften bi içim geçiyor bulnıyor gibi oluyor ama 3 -5 saniye sonra geçiyor,Özellikle karnım tokken hiç sıkıntı yok..
Umarım bi problem yoktur yaaa...Gerçi benim 2 arkadaşım hiç bulatı olmadan bir kere bile olmadan doğurdular...stres yapmayalım o yüzden...
demekki eylül hamişleri çok:)yolladım canım bilgilerimi eklersen sevinirim..bide şu mesajlarınızın altındaki takvimi nasıl yaptınız?aradım ama bulamadım?
Anladın canım...bşy sorcam senin 5 haftalık ise erken değil mi kalp atışı için...bildiğim kadarıyla 6 yada 7.haftada duyuluyor...
yeni anne adayları varmış.hoşgeldiniz hanımlar:))
yeni anne adayları varmış.hoşgeldiniz hanımlar:))
esra hanım ben de bilgilerimi yolladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?