2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim kasık bölgemde ağrılar oluyo sancı şeklinde arada bir giriyo. adet sancısından braz daha kötü. böyle ağrılar çeken var mı?

Benim de geçen hafta oluyordu.
Özellikle çok yorulduğum,ayakta kaldığım zamanlar..
Dinlenince geçiyordu,ama artık olmuyor.
Genelde oluyor diye biliyorum ben.

arkadaşlar benim kasık bölgemde ağrılar oluyo sancı şeklinde arada bir giriyo. adet sancısından braz daha kötü. böyle ağrılar çeken var mı?

canim hosgeldin, takma kafana olur oyle agrilar yerlesiyo bebisin
bende de oluyo cok yoruldugum zamanlar, ama bende bel agrisi oluyo genelde tam ortasinda bide igne batar gibi oluyo kasik bolgeme.
normal yani :79:

evet canımişl.cok onemli biliyorumm ama ole rahatsızlasınca bıraktım bende.
okulda zor oluyor mu sana kac saat dersın var ?
benım 7 saat cok yoruluyorumm.

Ben bu yıl çalışmıyorum canım.
Neyse ki bu yönden çok rahatım.
Yoksa çok zorlanırdım eminim ufaklıklarla birlikte..

canim hosgeldin, takma kafana olur oyle agrilar yerlesiyo bebisin
bende de oluyo cok yoruldugum zamanlar, ama bende bel agrisi oluyo genelde tam ortasinda bide igne batar gibi oluyo kasik bolgeme.
normal yani :79:

kızlar progestan kullananlara sorum olacak bende aşırı heyecan sinir korku gibi şeyler yaptı kalbim herşeye panik gibi sanki sizdede oldumu içeriğinde baktım libidonun yükseldiğini yazmış yan etki olarak bide midemi bulandırdı bunu kullanan varsa ondanda midenizde şikayet olabilir öyle yazıyor zaten yatmadan önce için demiş eğer yan etki yapıyosa hadi birini içtik yatmadan diğerini nasıl yapıcaz bilemedim çok iştahsızım ben ya açlık hissi var ama yemek istemiyorum hiç sırf bebiş için atıştırıyorum

size ne dicem eşlerinizde sizinle birlikte iştahlanmaya başlarsa özellikle tatlıya düşkünlük erkek olucak demekmiş bende oldu bu eşimle tanıştığımızda tatlıyla arasının iyi olmadığını söylemişti sonra o aşermeye başladı

turşu olayı yani tuzlu yeme ödeminizi artırır kızlar ben çok aşırı yaşadım şişlikten öldüm resmen dikkat edin çok zor şimdiden önlem alın

tebrik ederim canım masallah Allah yardımcın olsun...inş cok rahat bir gebelik gecirir sagsali bebişlerini kucaklarsın.kendine cok dikkat et

canım 30kilo cok almıssın.korkuttun beni bende pkoluyum acaba bende alırmıyım okadar pkodan dolayı kilo almaya müsait bir yapımızda var zaten

aysegülcüm bende kullanıyorum progestan ama igne olarak herhangi bir yan etkisi olmadı bende

slm seval31.ben tüp bebekle hamile kaldım kullanılan ilaclar farklı olabilir ama 2ay öncesinden basladım folik asit kullanmaya halada kullanıyorum.ayrıca elevit,b12 hapı,progestan ignesi,balık yagı hapı,coraspin kullanıyorum

mrb kızlar

pembedana kızzz çok sevindimmmmmm maşallah nazar değmesin üçer üçer tam benlik!üçüne de kavuşursun inş.topiğin ilk çoğul gebesi sensin herhalde

ayşegül gözünaydın senin de canım.en kısa zamanda keseyi görürsün inş.

kızlar ben ölüyorum bitiyorum.her gece uykudan uyanıyorum kocişi de uyandırıyorum saatlerce kıvranıyorum yatakta bulantıdan.sabah kalkıyorum bir başlıyor bulantı inanın gün içinde 1 saat bulantısız ya geçiriyorum ya geçirmiyorum.hemşire arkadaşımı aradım gaviscon mu ne bir şurup varmış en hafifi buymuş ilaçlar arasından artık mecbure başlıycam ilaca dayanamıyorum bir de çalışıyorum çok fenayım anlıcağınız

Maşallahhhhh

Aş ermeyi çözemedim gitti
E ben hamile olmadan önce de ara ara canım bir şeyler isterdi
Şimdi de istiyor,normal yani

Arkadaşlar,
Kimisi aşermeyi mide bulantısı ve tiksinme olarak tanımlıyor. Kimisi de canının bişey çekmesi. Benim de canım normalde bişeyler çeker habire. Bunun dışında bir isteme olmuyordur sanırım. Ama hamile birinin canının bişey istemesi durumunda mutlaka alıyorlar, yazık hamile diye:)))) Hamileler de bunu biraz kullanıyor sanırım:)

Kızlar bir şey soracağım.
Şimdi biz 6.haftadayız ya,internette 7.hafta diye geçiyor.
Neye göre hesaplayacağız anlamadım ben:26:

Benimki 5+3 yani 6. hafta içindeyim. 6+0 ve 6+6 arası 7. hafta olarak geçiyor canım.

Bitki çayları için aktardan bitkiyi alıp kendiniz demleyin diyorlar canım...

Arkadaşlar henüz çok yeniyiz ama
karnınızın alt kısmında şişkinlik,sertlik falan hissediyor musunuz?
Bende henüz hiçbir şey yok..

Ben sadece çok su içtiğimde ve çok yediğimde karnım çatlıcak gibi oluyo, onun da bebekle ilgisi yok, tamamen benim oburluğumdan:)

Gözün aydın canım...

Ben de eylül annesi olacağım inşallah. sat 11.12.2011 henüz kese görülmedi tahmini doğum tarihi ise 17 eylül 53 kiloyum

Hoşgeldin aramıza:)))

ii aksamlar arkadaslar.
doktorum bana da folik asit verdi ama ben ılacı alınca kotu oldum.
midemde karnımda agrılar basladı.artık almıyorum

Folik asitler bazen bulantı yapabiliyor. Mesela ben folicplus kullanıyorum, sabahları bulantı yapıyor, hamile olmadan önce de o bulandırıyordu, ordan biliyorum.

ayyy ne güzel senin bebiş büyümüş ya bizde kalp atışlarını gördük ama duyamadık geçen hafta haftaya duymak için gidicez inşallah

Allah hepimizinkini tamamina erdirsin ins. saglicakla kucagimiza alalim.

ben de yarin doktoruma gidecegim hamilelik egitimi varmis.ogrendiklerimi buradan da aktaririm ekstra seyler olursa.....

Bende aynı senin gibiyim midem çok kötü ne yesem ne içsem anında bulantılarım başlıyor helede sabahları uyanınca çok fena oluyor gavisconu bende duymuştum ama bana mide yanmalarına iyi geliyor demişlerdi bulantıyamı iyi geliyormuş??

canim moralini bozma bazen cok gec gorunen keseler olabiliyormus.benim doktorum biz 5+4 te gittik goremeyebiliriz dedi
uzme tatli canini icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…