yok kullanmadım canım.gidecem doktora tekrar.belki ilacı degısır.
arkadaşlar benim kasık bölgemde ağrılar oluyo sancı şeklinde arada bir giriyo. adet sancısından braz daha kötü. böyle ağrılar çeken var mı?
arkadaşlar benim kasık bölgemde ağrılar oluyo sancı şeklinde arada bir giriyo. adet sancısından braz daha kötü. böyle ağrılar çeken var mı?
evet canımişl.cok onemli biliyorumm ama ole rahatsızlasınca bıraktım bende.Hımm tamam canım sen doktorunla görüş.
Sana uygun ilacı verir mutlaka..
evet canımişl.cok onemli biliyorumm ama ole rahatsızlasınca bıraktım bende.
okulda zor oluyor mu sana kac saat dersın var ?
benım 7 saat cok yoruluyorumm.
canim hosgeldin, takma kafana olur oyle agrilar yerlesiyo bebisin
bende de oluyo cok yoruldugum zamanlar, ama bende bel agrisi oluyo genelde tam ortasinda bide igne batar gibi oluyo kasik bolgeme.
normal yani :79:
esrant Benim de geçen hafta oluyordu. Özellikle çok yorulduğum .!.:Evet ben de okudum rahim içi genişlemeye mi çalışıyormuş ne yani bunun gibi bir sebepten ötürü ağrılar oluyormuş. ama bugün çok feci bir şekilde sancı girince korktum ama dediğiniz gibi yoruldum bugün biraz demek ki ondanmış. Teşekkürler iyi geceler......
kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.
canım bence dr.una sor ihmale gelmez aynı durum bendede oldu ilk gebeliğimde iğne verdi dr. ilaçta verdi dinlendim geçti
benim ilkindede bulantım hiç olmadı şimdide yok benim ilerleyen dönem tiksinmem oluyor kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum özellikle etten çok tiksinmiştim hiç unutmam ama çok iştahsızım ben ilk gebeliğimde 30 kilo aldım şimdi nolcak onu merak ediyorum dr.lar yine şişeceksin diyor pkoluyum ben pkoda beklenen bi durummuş bu kilo artışı aşırı ödemim vardı eşimin ayakkabıları bana oluyordu o derece düşünün onun içinde zor doğum yaptım ben aşermeye gelince şimdiye kadar hiç aşermedim olmaz gibi geliyor ama eşimi süründürmak adına aşerebilirim
kızlar progestan kullananlara sorum olacak bende aşırı heyecan sinir korku gibi şeyler yaptı kalbim herşeye panik gibi sanki sizdede oldumu içeriğinde baktım libidonun yükseldiğini yazmış yan etki olarak bide midemi bulandırdı bunu kullanan varsa ondanda midenizde şikayet olabilir öyle yazıyor zaten yatmadan önce için demiş eğer yan etki yapıyosa hadi birini içtik yatmadan diğerini nasıl yapıcaz bilemedim çok iştahsızım ben ya açlık hissi var ama yemek istemiyorum hiç sırf bebiş için atıştırıyorum
size ne dicem eşlerinizde sizinle birlikte iştahlanmaya başlarsa özellikle tatlıya düşkünlük erkek olucak demekmiş bende oldu bu eşimle tanıştığımızda tatlıyla arasının iyi olmadığını söylemişti sonra o aşermeye başladı
turşu olayı yani tuzlu yeme ödeminizi artırır kızlar ben çok aşırı yaşadım şişlikten öldüm resmen dikkat edin çok zor şimdiden önlem alın
selam arkadaşlar doktor size hangi ilaçlardan verdi?bana sadece folikasit verdi adı da FOLBİOL. elevit i duyuyordum daha önceleri hamile arkadaşlarımdan.acaba benim kullandığımda nasıl bir folikasit?kullanan var mı???
kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.
Aş ermeyi çözemedim gitti
E ben hamile olmadan önce de ara ara canım bir şeyler isterdi
Şimdi de istiyor,normal yani
Kızlar bir şey soracağım.
Şimdi biz 6.haftadayız ya,internette 7.hafta diye geçiyor.
Neye göre hesaplayacağız anlamadım ben:26:
maleseff salatalıktan ayrı kalamıyorum( onu istisna olarak kabul ettim..ekmekte yiyemediğimden o tok tutuyor..
ben meyve de yiyemiyorum yahu .. elma armut ayva sevmezdim ama şimdi portakalda yiyemiyorum..
ama günde bir kere sıkıyorum..
ben zaten hamilelikten önce tatlı yemezdim :)) sadece çikolata ve puding yerdim hemde çılgınca aşkla yerdimm.. onlar gitti hayatımdan..
lokumda en son 2 yıl önce yemiştim :)) ama şimdi dakikalarr geçmiyorr... ama az kaldı gelmesine......
ben bir de akşamları ıhlamur içiyorum.. tüm stresimi alıyor rahat uyuyorum..çarşamba sınavlarım başlıyor.. onlar uyutmuyor.. fakat ben bu sallama ıhlamurdan kullanıyorum.. zararlı mıdır.. kilo ile mi alsam ????
Arkadaşlar henüz çok yeniyiz ama
karnınızın alt kısmında şişkinlik,sertlik falan hissediyor musunuz?
Bende henüz hiçbir şey yok..
kızlar müjde dış gebelik değilmiş normal gebelikmiş cuma 213tü değerim bugün 1000 olmuş dr. normal gebelik dedi 1hafta sonra kesye bakıcaz dedi progestanla elevit yazdı çok mutluyum ya kesinleşti artık oh beeeee eylül anne adayıyım artık sizin gibi :))
Ben de eylül annesi olacağım inşallah. sat 11.12.2011 henüz kese görülmedi tahmini doğum tarihi ise 17 eylül 53 kiloyum
ii aksamlar arkadaslar.
doktorum bana da folik asit verdi ama ben ılacı alınca kotu oldum.
midemde karnımda agrılar basladı.artık almıyorum
evet aynen bende öyleyim haftada 1 olsa keşke şu kontroller
ayyy ne güzel senin bebiş büyümüş ya bizdekalp atışlarını gördük ama duyamadık geçen hafta haftaya duymak için gidicez inşallah
mrb kızlar
pembedana kızzz çok sevindimmmmmm maşallah nazar değmesin üçer üçer tam benlik!üçüne de kavuşursun inş.topiğin ilk çoğul gebesi sensin herhalde
ayşegül gözünaydın senin de canım.en kısa zamanda keseyi görürsün inş.
kızlar ben ölüyorum bitiyorum.her gece uykudan uyanıyorum kocişi de uyandırıyorum saatlerce kıvranıyorum yatakta bulantıdan.sabah kalkıyorum bir başlıyor bulantı inanın gün içinde 1 saat bulantısız ya geçiriyorum ya geçirmiyorum.hemşire arkadaşımı aradım gaviscon mu ne bir şurup varmış en hafifi buymuş ilaçlar arasından artık mecbure başlıycam ilaca dayanamıyorum bir de çalışıyorum çok fenayım anlıcağınız
Mutfağımda bir beyaz tahta var, her sabah oraya yazıyorum kaçıncı günde olduğumuzu. Ama geçmek bilmiyor
kafam şuan cok karışık .....
ilk gebelikte 12inci haftaya girmiştim ve boşgebelik nedeni ile sonlandırıldı.
inşallah görürüm keseyi nokta kadar birşey gördü ama kesemi onu bilemedi doktor yani emin degildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?