• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:26:
yaptırmış biri olarak bu fiyat kan testleri içinmi oluyor bi yeri aradım ben doplar yani ayrıntılı utrosonu burda yapmıyorlar falan dedi ikili test dedikleri sadece kan testimi bilgi verirmisin

evet, sadece kan testi. yani önce doktor bebeğin ense kalınlığına bakıyor ama bunu normal ultrasonla yapıyo. daha sonra da kan testi istiyo.

Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılar :( Allah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.

canım geçmiş olsun rabbim sabrınıda versin inş
çok zor bende yaşadım ama takdir böyleymiş

Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılar :( Allah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.

Çok geçmiş olsun.Rabbim acılarını dindirsin ve en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kollarına almayı
nasip etsin

benim rutinlere 250 dedi bizim hastahane sonra 200 e indi ben küçükköyde bir hastaneye gittim asya diye 68 e yaptırdım hepsini o hastaneye sordum 2 li testi 40 tl dedi ama bizim hastane pahalı dediğin gibi ama ikili testi mkendi hastahanemde yaptırcam büyük ihtimal, gittiğim hastaneye eşim pek beğenmedi de

Bende kendi hastanemde yaptırırım herhalde.

EVet ucuna yetişip almışım da haberim yok. Ama yapması bile pek zevkliydi testi. sabahın 6:30'unda esimle lavaboda, sidikle idrarla ugrasmak komikti. Hiiiic romantik degildi pek gulustuk:)

Aaaa sen cinsiyet testimi yaptın.Kaçırmışım sonuç ne çıktı :52:

ben eski forumları okurken en uygun özel çapa hastanesinde 90 tl demişlerdi. ben de bağcılar medicine hastanesine gitmiştim 2li teste 97,5 istedi ben de uygundur diye yaptırdım.

O hastane bana yakın faka gitmiyorum.evime 5 dakika
Neden dersen ısınamadım

Merhaba Kızlar, Ankara da Olan arkadaşlar sizden ricam 2 li testi yaptırabileceğim tavsiye edeceğiniz bir hastane veya doktor varmı ? Birde Doğumu Zekai Tahir Devlet hastanesinde mi yoksa Fakülte hastanesinde yapmalıyım. Tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

kızlar istanbulda avrupa yakasında ikili testleri yaptıranlar varmı bende hiç fiyat alamadım bu konuda bilgisi olan varmııı???

ben medicanada yaptırdım.150 tuttu (180 dediler pazarlık yaptım:)) Ama benim ssk veya özel sigortam yok.ssklıya 70 gibi tutar.

çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin..İyi haberlerini bekliyoruz:58:

Canım inan çok üzüldüm. Rabbim sana hemencecik sağlıklı bir gebelik nasip eder ins.

benım en yakın arkadasımın görumcesı 6 ya hamıle erkek arıyolar neler cektı kadın bosanamıyoda böle zıhnıyettekı ınsanlar coookkk

benım en yakın arkadasımın görumcesı 6 ya hamıle erkek arıyolar neler cektı kadın bosanamıyoda böle zıhnıyettekı ınsanlar coookkk

ya bu zihniyet beni çok üzüor bnde daha yeni öğrendim bn doğduğumda izmire telgraf atmışlar kızmız melis elleirnizden öper diye rahmetli dedem yırtmış telgrafı dölsüz köpek demiş babama çok şaşırdım bunu duyunca çünkü beni bu dünyada en çok dedemin sevdiğine inanırdımhalada inanıorum

bnm babamda odtü mezunu yıllarca kızı olmasııyla övündü 8 sene önce 2. eşindn ikizleri oldu birkız bir erkek bariz bir ayrım yapıor erkeği daha çoks evior söleyince kızıor ama eminim buna geçen günde bana canın ne çekior dedi tatlıyı görmek bileistmieorum cnm yeşil zeytin sitior ekşi ekşi dedim babam böle yıkılmış bir sesle yanındakileree aaaa bu kız dedi şoka girdim çok kızdım kendi eğitimli ailemden bunu görüorum

ama eşimin ailesi normal insanlar yani öle lise üni mezunu deiller ama onlar kız olsun diye çıldırıorlar herşeyi kıza göre dşünüorlar dualar ediorlar onlarında ailesinde hiç kız yok belkide ondan ama olsun kız istemeleri hoşuma gidior

ya bu zihniyet beni çok üzüor bnde daha yeni öğrendim bn doğduğumda izmire telgraf atmışlar kızmız melis elleirnizden öper diye rahmetli dedem yırtmış telgrafı dölsüz köpek demiş babama çok şaşırdım bunu duyunca çünkü beni bu dünyada en çok dedemin sevdiğine inanırdımhalada inanıorum

bnm babamda odtü mezunu yıllarca kızı olmasııyla övündü 8 sene önce 2. eşindn ikizleri oldu birkız bir erkek bariz bir ayrım yapıor erkeği daha çoks evior söleyince kızıor ama eminim buna geçen günde bana canın ne çekior dedi tatlıyı görmek bileistmieorum cnm yeşil zeytin sitior ekşi ekşi dedim babam böle yıkılmış bir sesle yanındakileree aaaa bu kız dedi şoka girdim çok kızdım kendi eğitimli ailemden bunu görüorum

ama eşimin ailesi normal insanlar yani öle lise üni mezunu deiller ama onlar kız olsun diye çıldırıorlar herşeyi kıza göre dşünüorlar dualar ediorlar onlarında ailesinde hiç kız yok belkide ondan ama olsun kız istemeleri hoşuma gidior
benim eşimin ailelerinde hiç kız yok ve nedense hep erkek sahibi oldukları için öğünürler ve bu ilk torunları ısrarla erkek istiyolar. hatta kesin erkek diyolar. oğlumun oğlu deyip duruyolar. o kadar sinir oluyorum ki. ailenizde hiç kız yok bari bu kız olsun. bir de kayınvalidem böbürlenerek gelinler kaynanalarına çekerler ben hep erkek doğurdum sende doğuracaksın demez miii ölürmüüsn öldürürmüsün... ay yine çok sinirlendimmm.

benim ailemde de biz 4 kız 1 erkek kardeşiz ama ne annem ne de babam bi kere bile kız olsun erkek olsun demediler. ikisi de hayırlısı olsun diyo.

Son düzenleme:

bızımkılerde ne olursa olsun sağlıklı olsun dıyolar kardeşiminki erkek bazen takılıyolar öyle hadı bıde kız lazım dıye ama huyu guzel olsun sağlıklı olsun gerısı boş

ayyy yok kız halaya benzermiş ben hep dua edıyorum yuzu gozu kıme benzerse benzesın ama yuregı anneme benzesın dıye eşimde amın dıyo oda istemıyo kendı tarafına benzemesını:1:

Bu kız-erkek ayrımın hala olmasına çok kızıyorum gerçekten de..
Ama işte insanların zihniyetlerini değiştiremiyoruz ki..
Halbuki ne fark eder,sağlıklı olsun da kız ya da erkek..
Neyse ki ne ailemde,ne de eşimin ailesinde hiç böyle bir düşünce yok..

Annelerimiz ne olursa olsun sağlıklı olsun derler de. Babalarımız erkek olmazsa baya bi üzülür gibime geliyor. Ne biçim bir hastalık bu ya. Eşim kız olsun istiyor :34: :nazar:

Back
X