• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende rutin testlerime 180 tl vermiştim.

benim rutinlere 250 dedi bizim hastahane sonra 200 e indi ben küçükköyde bir hastaneye gittim asya diye 68 e yaptırdım hepsini o hastaneye sordum 2 li testi 40 tl dedi ama bizim hastane pahalı dediğin gibi ama ikili testi mkendi hastahanemde yaptırcam büyük ihtimal, gittiğim hastaneye eşim pek beğenmedi de

Teşekkür ederim sabırlı cevapların için. Allah bebegine saglik versin.

amiin cümlesine iyşallah almayı düşünüyorsun dimi bu arada ces geçen haberlerde sonuna yetiştim erken yapılan cinsiyet testlerini bakanlık toplatıyormuş ucu ucuna yetiştin galiba

E ama biraz da kendimiz okumalıyız. Yani kimsenin doktoru da kalkıp amniyon sıvısını anlatmamıştır diye tahmin ediyorum. İnternette birçok bilgiye ulaşabiliyoruz, doktorlarımızın yeterli bilgi vermemesi ihtimaline karşın biraz da kendimiz okumalıyız de mi ama...

Ben kendim okuyup araştırıyorum. İki yeğeniminde hamilelik kontrolerine ve doğum sürecine bizzat şahit oldum. Bu konuda yeterince bilgi sahibiyim kendi adıma ama benim kasdettiğim doktorun ilgisi. Bence doktor bilgilendirmeli hiç değilse bilgi sahibi olup olmadığımızın farkında olmalı diye düşünüyorum.

Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılar :( Allah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum okurken içim cız etti...

Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılar :( Allah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.

Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda saglikli bir hamilelik yasarsin. Allah sabirlar ve sagliklar versin

amiin cümlesine iyşallah almayı düşünüyorsun dimi bu arada ces geçen haberlerde sonuna yetiştim erken yapılan cinsiyet testlerini bakanlık toplatıyormuş ucu ucuna yetiştin galiba

EVet ucuna yetişip almışım da haberim yok. Ama yapması bile pek zevkliydi testi. sabahın 6:30'unda esimle lavaboda, sidikle idrarla ugrasmak komikti. Hiiiic romantik degildi pek gulustuk:)

kızlar istanbulda avrupa yakasında ikili testleri yaptıranlar varmı bende hiç fiyat alamadım bu konuda bilgisi olan varmııı???

ben eski forumları okurken en uygun özel çapa hastanesinde 90 tl demişlerdi. ben de bağcılar medicine hastanesine gitmiştim 2li teste 97,5 istedi ben de uygundur diye yaptırdım.

canım, Allah sabır versin, olsun üzülme moralini yüksek tut, İnşallah birdahaki sefere olur. kendine iyi bak.

Canım benim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. :48:

bir kaç ay sonra sağlıklı bebeğin olur canım hiç merak etme

Canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun..
En kısa zamanda sağlıcakla bebişine tekrar kavuşman dileğiyle..:71:

özel hastanenin adını verebilirmisin canım yaaa.

Verebilirim tabii ki ama sanırm sen İstanbuldasın canım
Ben Antalya'dayım da..

ben eski forumları okurken en uygun özel çapa hastanesinde 90 tl demişlerdi. ben de bağcılar medicine hastanesine gitmiştim 2li teste 97,5 istedi ben de uygundur diye yaptırdım.

yaptırmış biri olarak bu fiyat kan testleri içinmi oluyor bi yeri aradım ben doplar yani ayrıntılı utrosonu burda yapmıyorlar falan dedi ikili test dedikleri sadece kan testimi bilgi verirmisin

çok geçmiş olsun canım yaaa. allah en kısa sürede tekrar nasip etesin inşallah

bir şey sormak istiyorum arnızda hala kasık ağrısı çeken var mı?
bebeğimizin rahimdekik yeri çok güzel maşallahı var aşağılarda değil ve doktoruma göre büyümeye bağlı rahim bağlarım gerildikçe ağrıması normal
ama sanki sadece benim ağrıyormuş gibi geliyor, maşallah hiç böyle sıkıntılarınız yok gibi.

ve yine endileşeliyim ki hala mymel'den ses seda yokk

benim oluyor, hatta geçen cumartesi gecesi ağlamaktan komaya girdim.. bizlerinden var bu tarz sorunları, doktor magnezium diasporal diye bir pastil verdi, onu kullandım, rahatım simdi..

EVet ucuna yetişip almışım da haberim yok. Ama yapması bile pek zevkliydi testi. sabahın 6:30'unda esimle lavaboda, sidikle idrarla ugrasmak komikti. Hiiiic romantik degildi pek gulustuk:)[/QUOTE]

ben hindi gibi düşüne durayım derken bakanlık toplama kararı aldı ne güzel anınız oldu bebişe anlatırsınız bak evladım biz neler neler yaptık diye Allah o günleri eşine ve sana yaşatsın iyşallah

benim oluyor, hatta geçen cumartesi gecesi ağlamaktan komaya girdim.. bizlerinden var bu tarz sorunları, doktor magnezium diasporal diye bir pastil verdi, onu kullandım, rahatım simdi..

Benim de baslarda olmustu ben de ictim magnezyum, vucuttaki hertürlü krampa iyigelirmis. Hamileligimizin sonlarina dogru zaten doktor veriyormus bu ilaci, kasilmalar icin zannedersem, daha rahat bir dogum olsun diye. Su anda piyasada yokmus gerci, hiçbiyerde bulunmuyomus.

çok üzüldüm, allah sabır versin arkadaşım.. sağlık sıhhatli ol, allah sana en kısa zamanda yine versin evlat, bizimkilernide korusun..
hiçbirimizin garantisi yok malesef :(

Benim de baslarda olmustu ben de ictim magnezyum, vucuttaki hertürlü krampa iyigelirmis. Hamileligimizin sonlarina dogru zaten doktor veriyormus bu ilaci, kasilmalar icin zannedersem, daha rahat bir dogum olsun diye. Su anda piyasada yokmus gerci, hiçbiyerde bulunmuyomus.

evet piyasada çok zor bulunuyor, eczacı bir arkadaşım zorla bir paket buldu.. firması el değiştirmiş, üretimi durdurulmuş ama muadili var dediler, bende elimdekini itina ile kullanıyorum :)

Back
X