amniyon sıvısı mıo ne demek :44:
Nasıl yani? bebegin bir kesenin içerisinde, o kesenin ici de amniyon sıvısı doluu. Gerçektn bilmiyomusun şaka mı yapıyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hanı duyuyoruzya 41. hafta hala domadı falan dıye işte bu ılerı gerı durumundan ama bız sat a gore solemelıymısız drum oyle dedı sen bununla kafanı karıstırma sat neyse onu bıl yeter dedı
benım dr ck seker ya dedımkı endıselenıyorum bısey olursa dıye dıyokı keyfını cıkar gerıne gerıne gez soyle o tur durumları bıze bırak bızım ısımız sen dusunme dedı ben bı bebeğimi kaybettığım için kıymetlımız bu bebek merak etme herşey yolunda dıyo
Nasıl yani? bebegin bir kesenin içerisinde, o kesenin ici de amniyon sıvısı doluu. Gerçektn bilmiyomusun şaka mı yapıyosun?
iyi de sata göre ise bnm ikili testim çok gecikecek yaa off sinirlerim bozuluor bu konudada
bnmkide dediki hamileiğin son zamanlarında gelenlerde sata bakıoruz ama seni başından beri takip ediorum geç döllenme oyüzden bilioruz bebeğinin ne kadarlık olduğunu demişti neredeyse 2 haftaya yakın geriden gelior dedi
şimdi hangisi doğru of yaa senin dr un bayada iyi bir dr mesela kafam iyice karıştı
Cidden çok ucuzmuş,ben 150-300 tl arasıdır diye düşünüyordum.
Hatta acaba rakam çıkarmı diyordum.
esrant gerçekten uygunmuş..
hangi ildesin acaba?
sat a göre herşey baz alınır diye biliyorum bende ama benim geç yumurtlama olduğu için 2 hafta geç duyduk kalp atışını..
doktorumda ona göre ileri aldı beklenen doğum tarihini.. e zaten sezeryan olcağı için kafadan 2 haftada önce.. oyüzden kafam karışıyor benim..
esrant gerçekten uygunmuş..
hangi ildesin acaba?
sat a göre herşey baz alınır diye biliyorum bende ama benim geç yumurtlama olduğu için 2 hafta geç duyduk kalp atışını..
doktorumda ona göre ileri aldı beklenen doğum tarihini.. e zaten sezeryan olcağı için kafadan 2 haftada önce.. oyüzden kafam karışıyor benim..
yok valla bilmiyorum yani adını bilmiyordum :44:
Benim doktorumda sağolsun bu konularda hiç bilgilendirmiyo değiştiricem diyorum manisada bildiğim başka iyi doktor yokBence bi doktorun asli görevi bu olmalı. Her konuda uzman yetiştirir gibi bilgi vermeli bir anne başka ne istesin?
iyi de sata göre ise bnm ikili testim çok gecikecek yaa off sinirlerim bozuluor bu konudada
bnmkide dediki hamileiğin son zamanlarında gelenlerde sata bakıoruz ama seni başından beri takip ediorum geç döllenme oyüzden bilioruz bebeğinin ne kadarlık olduğunu demişti neredeyse 2 haftaya yakın geriden gelior dedi
şimdi hangisi doğru of yaa senin dr un bayada iyi bir dr mesela kafam iyice karıştı
Her birimiz bir doktor sectiysek. kendi sectigimiz doktorlara güvenmeli onların söledigine gore hareket etmeliyiz. Seninki gec dollenmeyse, bunu da doktorun takip ettiyse tabi ki sata gore degil doktoruna dedigi gibi 2 hafta gece gore konusmalisin bence.
ama işte sizleirnki böle diyincee kafam karışıor karıştı bilee
Amniyon sıvısı bebeğin içinde bulunduğu sıvı canım
Biz de en az 150 diye gittik ama bu rakamla karşılaştık
Ben Antalyadayım canım.
Aslında gittiğim hastane özel,hatta geçen ay rutin testlere 150 tl verdim.
Ama 2'li taramada yalnızca kan veriliyor ya,sanırım ondan bu kadar ucuz.
işte aynı durumdayız yaaaa offff bnmde kafam çok karışık mesela 3.ay biter bulanıtlarda biter demişlerdi ben sabah ölüorum sandım öğürmekten şuandada mide bulantısından yerimden kalkamıorum çok fenayım
kızlar el dobleri alacak olanınız varmı ben temin ettim dün akşam dinledim kalp sesini bebişimin telaşlı anne adaylarına birebir çokta pratik
Doktoruna danışmışmıydın? angel sounds mu adı, ha bir de fiyatı nekadardı? ha bir de nerden temin ettin.
BİTTİ![]()
:)öncelikle arkadaşımın çalıştıgı saglık ocagında fazla varmış o getirdi bende aile hekimliginde çalışıyorum bizde 12 hafta başka anne adaylarını rutin dinliyoruz bu cihazla çalıştıgım doktor sakıncası olmadıgını söyledi ama ben yinede kendi doktoruma danışıcam tabi kaç günde bir dinliyebilirim diye..dün çok heyecanlandım dayanamayıp dinledim....biti.. yok yok bitmedi markasını anımsıyamıyorum akşam bakar söylerim