Günaydın canım iyi misin?
Sagol canım inşallah senin de yi gecer tum kontrollerin.Sana da günaydın.
hep öyle yapıyoruz ki zaten
kendimi zavallı gibi hissediyorum...kötüysen de işe gitmek zorundayız.
hamileliğimi evde geçirmeyi o kadar isterdim ki...
günaydın güzel anneler ve melekleri...az önce annelik akademisi sayfasına girdim ve ücretsiz, sadece kargo ücreti ödemesi ile hamileyim kitabını için üye oldum.umarım güzel bir kitaptır ve sizlere de tavsiye ediyorumm
günaydın hanımlar. bugün vakit geçmez artık bana 15:30 da randevumuz var. bakalım 3 haftada benim bebiş neler yapmış. bugün babamızda bize eşlik edicek. yoğun çalıştığından gelemiyordu.aslında onun derdi acaba bi yerlerde pipi görürmüyümdaha 8 haftalık ne pipisi diyorum yoook benim oğlum gösterir diyo
bende aldım o kitabı geçen hafta cuma verdim siparişi hala gelmedi.
İyiyim maşallah,cess sen nasılsın?
Benim kitabım geldi ama son sayfalarına bakmak gibi bir yanlış yaptım ve doğumu gösteren fotolar vardı bayılıcam sandım. Ben çok korkuyorum yaaa
iyiyim canım bugun moralim falan pek yerinde maşallah. dün turşu gibiydim halbuki. Cok cabuk degisiyor modum, şimdi iyi olmanın keyfine varmaya çalışıyorum, şarkı söletiyo bana çaycı abla:) vardar ovası vardar ocası diye. vardar plaza diye klasor gordum demin dolapta sarkisi agzima pelesenk oldu :)
Hiiiiiiiic korkma, herkes dogurmus da bir sen mi doguramican Simenia'cim. oyle ya da boyle dogucak o bebe icinde kalmicak ya. korkuyorum diye sartlandirma kendini, motive et cook guzel dogurcam diye.
peki davetiyeleri nerden temin edebililiriz????20. Uluslararası İstanbul
Anne bebek çocuk ürünleri fuarı
17-20 Şubat 2011
Hall 9-10-11
ziyaret saatleri : 10.00 - 19.30
benim elimde davetiye var, hatta 4 tane fazla davetiyem var ama kime nasıl ulaştırayım ki?
geçen sene de gitmiştim bir sürü bakım ürünü toplamıştım, daha çok anne sağlığı için gerekli olanlardan
özelikle chicco deli gibi promosyon dağıtıyor bol bol göğüs pedi, çatlak kremi toplayın gitsin :)
fikir edinmek adına güzel ama genelde toptancıya yönelik sadece bebe odası, arabası, puseti, oto koltuğu vb. ürünler parekende satılıyor
herkeslere tüm minişlere günaydınlar...nasılsınız?
mymel geçmişi okuyamadım ne dedi dr.un?yolunda di mi her şey?
benim cumartesi günkü randevum dr.olmadığı için iptal oldu..yarın akşama aldım randevuyu, çatlıcaktım zaten meraktan..nası sevindim anlatamam..
umarım bebişlerin doğumuna yakın elimize ulaşmaz
ay evet yaa, gerçi araştırıyorum bakıyorum ikinci doğumumda olacağı için tecrübeliyim ama, yineden farklı birşeyler arıyor insan.
İnşallah çook iyidir bebişin, iyi olmuş randevunun erkene gelmesi. hergün gitse gore insan bıkmaz yani.
cok sevindim senin adına canım bir polikistik overli olarak.Allah bebişini korusun.ben 3sene yumurtlama tedavisi gördüm sonuc alamadım bir sene ara verdim tüp denedim ondada hamile kaldıma ama 2aylık düştü.sen neler yaptın nasıl hamile kaldın gerci yine tüp deniycem ama inş normal yolla olursa diye soruyorum ne kullandın:26:
teşekkür ederim allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. ben bakırköyde cemil bey var prof. ona gittim. muhteşem bi doktor. kesinlikle tavsiye ederim. femara ile glucophage verdi. glucohage ı günde 1 tane alıyordum femarayı da adetin 3.-7. arası günde iki defa alıyordum. tedavide 2. ay hamile kaldım. ablama gittiği bütün doktorlar sen tüp bebekle hamile kalabilirsin demişlerdi o da benden sonra cemil beye gitti ve o da şimdi hamile))
Ben de isterdim. Ama şöyle bir durum da var ki bırakma şansım olmasına rağman bırakamıyorum ben. Bir inşaat firmasına ve mimarlık pozisyonuna göre çok iyi bir konumdayım galiba bunu kaybetmek istemiyorum. oysa ki başka anlaşmazlıklar var şirkette yok degil, ayrilmama sebep olabilecek anlaşmazlıklar ama yine de bırakayım işi de evimde gecireyim hamileligimi diyemiyorum. Bu da bana acayip hissettiriyor, rahatsız ooluyorum kendimden.
dün benimde midem bulanıyordu. birazz ekmek içi yedim bastırdı. birde leblebi ye der yaşlılar. çalışan annelerin ortak isteği emin ol bu. bol bol uyumak. düşünüyorumda ewdede kalsan sıkıntıdan patlarsın.
Aynen canım dün bayılacak gibi oldum.Daraldım tansiyonum düştü, halsizlik falan offf aslında hamile bayanlara haftada 2 gün falan izin verilse ne güzel olurdu şöle 3 gün çalışırdık off yaaa
herkeslere tüm minişlere günaydınlar...nasılsınız?
mymel geçmişi okuyamadım ne dedi dr.un?yolunda di mi her şey?
benim cumartesi günkü randevum dr.olmadığı için iptal oldu..yarın akşama aldım randevuyu, çatlıcaktım zaten meraktan..nası sevindim anlatamam..
Bence hepsini zaman geçirmek için yapıyoruz aslında. Sizleri bilmiyorum ama benim için zaman hiiiiiiiiiiiiiiiç geçmek bilmiyor sizin icin de oyledir de mi. uanlız deigilim de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?