kızlaarr peki göbüşleri çıkmaya bşlayan kimleer??
hadi yaa maaşallahhh maşallahh senin bebişş uzuunn olacakk:))ben ben yine ben önden önden gidiyoruz.......
doktorda bi kadın bana 4 aylık galiba dedi....utandım
bende bağırsak sorunu var oyüzden gazla birleşnce karnım belli resmen ama saklıyorum
hadi yaa maaşallahhh maşallahh senin bebişş uzuunn olacakk:))
yok yawww
gaz gaz nezaman geçicek bilmiyorum.....
ama alt karın bölgem günden güne şişiyor.....
benim çıkmadı, hatta aynı kilodayım hala... kıyafetlerimi çook rahat giyinebiliyorum. aynı şirkette genel müdür asistanımız var benden 2,5 hafta büyük onun karnı 6 aylık gibi, kendimi kötü hissediyorum yanında,
benım göbüşte çıktı bi görün hayatımda ilk defa bu kadar göbeğim var normalde karnım sırtıma yapışık gezerdim düşünün yani e böle olunca herkes kocaman olmuş diyor bende pantolonların düğmelerini kapatamıyom uzuuunn kazaklar altta fermuar açıkkızlaarr peki göbüşleri çıkmaya bşlayan kimleer??
gözün aydın ozaman :) bende iyiyim tatlım napim sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ikili test için..Ben sabahtan beri burdayı canım herkesin haberi var. Ben iyiyim bebişim de iyi. minnak ama tam bir bebiş kendileri herlşeyi var çok şükür. ense kalinligimiz da gayet iyi sadece kan sonuçlarımızı bekliyoruz. 5martta tekrar randevu var onda da cinsiyeti sölerim heralde dedi doktorummm.Sen nasılsın?
bugün hastanede izliyorum hamişleri hangisi gibi olurum acaba diyee:)) inşallah şötle güsel göbüşlü olurusss:))
gözün aydın ozaman :) bende iyiyim tatlım napim sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ikili test için..
herkesin farklıymış canım senin de erken daha bi anda çıkıyormuşş öyle diyorlar..bi sabah bi kalkacağızz aaa göbüüşşş
bişey diyimde gülün bunda 5-6 ay önce bi tanıdığım bana KEMİK ÜSTÜNE DERİ KAPLAMA diyodu şimdi görünce beni şoka girdi bu ne evrim geçirmişsin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?