2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay niye kendini kötü hissediyorsun daha güzel işte.benimde göbüş vardı biraaz da büyüdü.akşamları bebiş belli ediyor dar kıyafetlerde.şimdiden böyleyse oooo. bide çatlak için doktor krem önerdi mi ??

o zaman kaç kiloydun şimdi kaç kilosun?

47-48 filan şimdi 52-53 yüzüm alır benim kiloyu 4-5 kılo bıle acayıp değiştiriyo beni
30 yaşındayım en fazla kılom 58 dı babannemın vefatından sonra bır anla 44-45 edustum bı dahada alamadım çok fazla işte en fazla 47-48 dım

HAMIŞLER BİZLER VE BEBİŞLER İÇİN İSTANBULDA BI FUAR VAR 17-20 ŞUBATTA İSTANBUL FUAR MERKEZI 9-10-11 HALL 20.Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı.BEN GİDİCEM.SİZDE KAÇIRAYIN DERIMMMM.

bebeğimi riske atmammak için.
risk yok ama ne olur ne olmaz diye...

bakalım eşim sağlıkocağı dedi ama.ne yapıcaz bilmiyorum

mymel bende hergün iğne yapıyorum ama sürekli sağlık ocağıyla uğraşmak zor zaten deri altına yapılan bir iğne ve çok ince kendinde rahatlıkla yapabilirsin benim abim doktor yengem hemşire olduğu halde kendim yapıyorum

HAMIŞLER BİZLER VE BEBİŞLER İÇİN İSTANBULDA BI FUAR VAR 17-20 ŞUBATTA İSTANBUL FUAR MERKEZI 9-10-11 HALL 20.Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı.BEN GİDİCEM.SİZDE KAÇIRAYIN DERIMMMM.

giriş ücretlimi peki?? ben yıllar öncesinde gitmiştim hem ücretliydi hem de toptncılar için bişiler vardı beğenmemiştim

önermedi, sormadımda daha çıkmadı göbeğim diye, 26 şubatta gideceğim o zaman sorarım,
badem yağı kılları beslediği için kıllandırı diyorlar en iyisi kakao yağıymış,
araştıracağım bende.

süpersin bunu bekliyordum bende,

evet gerçekten zayıfmışsın,
aynı yaştayız ama, ben 59 kiloyum.
şimdi bebişle alırsın inşallah.

yaaa
ne güzel
acımıyor dimi...hergün aynı saatte mi yapıyorsun yoksa değişiyor mu?

süper baktım şidi 18-21 yazıyo onlıne bılet yokmuş ama orada alınacak mecburen
cumartesı kontrolden sonra gıderız bız inş
neler vardır kimbilir

evet gerçekten zayıfmışsın,
aynı yaştayız ama, ben 59 kiloyum.
şimdi bebişle alırsın inşallah.

inş çalışırken herkese normal beden üniforma geliyodu benim üniformam dikiliyodu çuvaal gıbı oluyodu 36 beden bıle
ama baya çatlak var popomda çünkü 1 ay gıbı kısa bı surede vermiştim okadar kıloyu azıcık yanaklarım dolsa yeter

herkese slmmmm.persenbe bebişimin kalbini dinlemeye gitcez.umarım kendisinide görürüz.o güzel kalp sesinidee.simdiden çok korkuyorummm:

dr kontrole ilk gitmemde kan ve idrar tahlili almıştı idrar tahlilimin sonucunda 7-8 lokosit yazıyordu dr idrar yollarında enfeksiyon var dedi ve suya katılıp içilen bir ilaç vermişti ikinci kontrolüm martın 3 ünde içim içimi yiyor acaba bu enfeksiyonun bebeğe bir zararı varmıdır diye sizin bilginiz varmı kızlar bu konuda

canım bendede vardı banada 5 tane hap verdı ılk basta içmek istemedim ama ilerlerse daha zor olur dedı dr sonra içtim 5 tane bişey olmaz merak etme kullan ılaçlarını kı çoğalmasın

hergün aynı saatte yapıyorum çünkü ilaçların kanı sulandırma etkisi 24 saat ben iğnenin yanında bide bebe aspirini kullanıyorum gerçi onun etkisi daha uzunmuş

ben hem iğne.hem elevit corasprin progestan hepsini kullanacam...

doktorum öyle söyledi....

canım bendede vardı banada 5 tane hap verdı ılk basta içmek istemedim ama ilerlerse daha zor olur dedı dr sonra içtim 5 tane bişey olmaz merak etme kullan ılaçlarını kı çoğalmasın

toz ilaç tek kullanımlıktı gece yatarken içtim ama kasıklarımda hala ağrı var galiba geçmedi

Monurol verdi heralde sana.. Bana da vermisti ama sen neden ilaci kullandıktan sonra tekrar idrar testi yaptırmadın ki, yaptırman gerekirdi gecmismi gecmemismi diye. yoksa nerden bilceksin gecip gecmedigini. ben kullandim ve 2 gun sonra test yaptırdım iyileşmişti. bol bol su ve kusburnu daicmen gerekiyor bu arada. doktorunu ara bence test istesin senden takrar.

herkese slmmmm.persenbe bebişimin kalbini dinlemeye gitcez.umarım kendisinide görürüz.o güzel kalp sesinidee.simdiden çok korkuyorummm:

canı içini ferah tut,iyi şeyler düşünki iyi olsun inşallah bebeşini görüp kalp atışlarınıda dinlersin çok güzel bi duygu rahat ol sen :86:

toz ilaç tek kullanımlıktı gece yatarken içtim ama kasıklarımda hala ağrı var galiba geçmedi

valla bende içtim sonra ondan 7. haftada 2 gun hastanede kaldım ben 5 serum yedım bu arada yıne yapıldı tahlıllerım o tozdan 1 kere yıne verdı dr tamamen temizlenmemiş demişti ama benım olur arada böle o yuzden belkı yoğun gecırdım geçer arkadasım kasık agrısı gebelıkten dolayıda olur malum rahım buyuyo normal herşey dr una guven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…