• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kardeşimin eşi ile dr gıtmıstık hamileyken bitürlü göstermiyodu paşa kendini,
kardeşim ve eşi işitme engelli dr sağolsun ultrason chazının sesini snuna kadar acıyodu onlarda dokunup kalbini dinliyodu bide erkek olduğunu görünce böle işret parmağının ilk boğumu vardırya öyle göstermişti erkek diye hepimiz kopmuştuk gülmekten pipi var diye :9:

Kivicim şimdi tüm bu olasılıkları bir araya getirip bi tahminde bulunacaksın di mi? :)) Sanırım sen daha sonra katılmıştın aramıza, o yüzden bu muhabbetlere yetişememişsin. Merak ediyorsan ve eğlence olsun diye bakıyorsan yüzük yöntemi, rus takvimi, çin takvimi, kesedeki konum, kesenin şekli ve biyoritm gibi yöntemler var. Kese yuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek. Kesede bebek sağda görünüyorsa kız, soldaysa erkek. Yüzük nasıldı hatırlayamadım, ileri geri ve dönme hareketleri vardı, ama hangisi hangisiydi unuttum. Bi de rüyalarda gördüğün şeylere göre de tahmin ediyolar.
Bunlar eğlenceli oluyo ama kaptırmayasın kendini:)))

yok yok kaptırmam , tamamen eylence amaçlı yapıyoruz, sonuçta can taşıyoruz,
ama kese konusunda bir yanlışlık var sanırım, kadınlar klübünün geçmiş yzaılarını takip ederdim, kese sağda ise erkek, solda ise kız biliyorum ben. kendimi kaptırmadan eyleniyorum, devam edelim....:1:

Erkekkkkkkk:)

bence kızzzz....

Kızlar beni eklememişsiniz listeye :59: Beni de ekler misiniz? Bilgilerim Yaş: 26 Kilo:54 SAT: 11 Aralık tahmini cinsiyet: kız :77:

ben yumurtlama gününde yumurtlama testi ile belirleyip hamile kaldım, ayrıca klomen kullandım ve bebişim sağa doğru.
bu durumda bende erkek diyebilirmiyim acaba, tabi tahmini...

nasip, :emir_bebek: hayırlısı olur inşallah.[/QUOTE]

Yumurtlama gününden öncesinde uzunca bi süre ilişki olmadıysa olabilir bence. Ama eğer 2-3 gün öncesinde de ilişki varsa kızlar pusuya yatmış olabilir:)) Ama sağda olması kıza işaretmiş, kafam karıştı....:44:

Bu konuda adım çıkmadan biraz açıklama yapayım size, araştırdıklarımdan bildiğim kadarıyla. Şİmdi şöyle oluyomuş: spermlerin cinsiyeti belli biliyorsunuz. Bunlar babadan çıkınca son sürat ilerliyorlar, bu da malumunuz:) Bu ilerleme sırasında erkek spermler çok hızlı ve çok hareketli, yumurtaya kızlardan önce ulaşıyorlar. Ama bu hızın da bir bedeli var:) Ulaştıklarında dölleyecek bir yumurta yoksa hemen ölüveriyorlar, e o kadar hızlı koşarsan yığılıp kalırsın:))) Kızlar ise, ohhhh aheste aheste, salına salına gidiyorlar. Döllenecek yumurta yok mu? Ohh şöyle oturup bi keyif çatıyolar, dinleniyolar, bekliyolar. Yani erkek spermler hızlı yaşayıp genç ölürken kızlar 2-3 gün canlı kalabiliyorlar.

Mesela yorgun adamın kızı olur diye bi laf var. Bence yorgun adam haftada bir ancak takat bulup da ilişkiye girdiği için kızı oluyo:1::1::1:

Bi de ben bizim akrabalara bakıyorum. Halalar amcalar falan. Kimin 2 oğlu varsa torunu oğlan, kimin 2 kızı varsa tounu kız oluyo. Benim de bir ablam var, kızı oldu, bende de kural bozulmıcak gibi:))) Ya kadın zaten iki kız yetiştirmiş büyütmüş, torunu da oğlan ver di mi, yok o da kız oluyo:))))

ben yumurtlama gününde yumurtlama testi ile belirleyip hamile kaldım, ayrıca klomen kullandım ve bebişim sağa doğru.
bu durumda bende erkek diyebilirmiyim acaba, tabi tahmini...

nasip, :emir_bebek: hayırlısı olur inşallah.

Yumurtlama gününden öncesinde uzunca bi süre ilişki olmadıysa olabilir bence. Ama eğer 2-3 gün öncesinde de ilişki varsa kızlar pusuya yatmış olabilir:)) Ama sağda olması kıza işaretmiş, kafam karıştı....:44:

Bu konuda adım çıkmadan biraz açıklama yapayım size, araştırdıklarımdan bildiğim kadarıyla. Şİmdi şöyle oluyomuş: spermlerin cinsiyeti belli biliyorsunuz. Bunlar babadan çıkınca son sürat ilerliyorlar, bu da malumunuz:) Bu ilerleme sırasında erkek spermler çok hızlı ve çok hareketli, yumurtaya kızlardan önce ulaşıyorlar. Ama bu hızın da bir bedeli var:) Ulaştıklarında dölleyecek bir yumurta yoksa hemen ölüveriyorlar, e o kadar hızlı koşarsan yığılıp kalırsın:))) Kızlar ise, ohhhh aheste aheste, salına salına gidiyorlar. Döllenecek yumurta yok mu? Ohh şöyle oturup bi keyif çatıyolar, dinleniyolar, bekliyolar. Yani erkek spermler hızlı yaşayıp genç ölürken kızlar 2-3 gün canlı kalabiliyorlar.

Mesela yorgun adamın kızı olur diye bi laf var. Bence yorgun adam haftada bir ancak takat bulup da ilişkiye girdiği için kızı oluyo:1::1::1:

Bi de ben bizim akrabalara bakıyorum. Halalar amcalar falan. Kimin 2 oğlu varsa torunu oğlan, kimin 2 kızı varsa tounu kız oluyo. Benim de bir ablam var, kızı oldu, bende de kural bozulmıcak gibi:))) Ya kadın zaten iki kız yetiştirmiş büyütmüş, torunu da oğlan ver di mi, yok o da kız oluyo:))))
[/QUOTE]

ayy çok tatlısın belizberkin, güldürdün beni

tabiki bu kadar planı yapıpta kızı olanlarda var, benim amacım kız erkek değildi,
bir kızım var 9 yaşında, ikinci bebek olmuyordu, tedavi oldum, aylarca bekledim, klomen ile yumurtalarım büyütüldü ve doktor ilaç bitince gün aşırı ilişki dedi, ama ben zaten yumurtlama testie kullanıyordum, ilacın bittiği akşam tesadüftürki test çift çizgi gösterdi, o akşam ertsi akşam ve diğer akşam olmak üzere 3 gün birliktelik oldu, ve zaten geç döllenmede olduğu için kalmışım,

çok yazdım galiba..:34:

Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
Kızlar önerdiğiniz sayfada hoş bir çizelge var, bebeği gösteriyor ama hangi linki kopyalayacağımı bilemedim. Hata veriyor. Deneyip de yapabilen var mı?

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=BB&year=2011&month=9&day=10&babycount=1"%20type="application/x-shockwave-flash"%20wmode="transparent"%20width="120"%20height="180"></embed> bunu kopyalayıp bi açın bakın, böyle bişey yapıyo...

Son düzenleme:
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
Kızlar önerdiğiniz sayfada hoş bir çizelge var, bebeği gösteriyor ama hangi linki kopyalayacağımı bilemedim. Hata veriyor. Deneyip de yapabilen var mı?

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=BB&year=2011&month=9&day=10&babycount=1"%20type="application/x-shockwave-flash"%20wmode="transparent"%20width="120"%20height="180"></embed> bunu kopyalayıp bi açın bakın, böyle bişey yapıyo...

sağ click yapıp kopyalayın diyo ama olmuyo bende denedim sonra size yazdım ama

hanımlar alakasız birşey soracağım ama, siz yeni gelen mesajları nasıl görüyorsunuz, yoksa benim gibi arada bir F5 tuşuna basıp yenile mi diyorsunuz?:26:

hanımlar alakasız birşey soracağım ama, siz yeni gelen mesajları nasıl görüyorsunuz, yoksa benim gibi arada bir F5 tuşuna basıp yenile mi diyorsunuz?:26:

bende sürekli yeniliyorum kivim!! bu arada nickin çok fena evde kivi yok canım çekti :((

Bu arada Esrantcım dün akşam tişörtler geldi:)))) Çok güzeller, penyesi de kaliteli. Ben normalde M giyiyorum, L aldım çünkü bazen omuzlar dar gelebiliyor. Ona rağmen sanki yine de azıcık dar omuzlar.

Ve eşim de beğendi:))

Süperr:8:
Güle güle kullan canım:54:

Kızlar beni eklememişsiniz listeye :59: Beni de ekler misiniz? Bilgilerim Yaş: 26 Kilo:54 SAT: 11 Aralık tahmini cinsiyet: kız :77:

Şimdi ekliyorum canım:34:

esrantcım

bende kalp atışlarını dinledim allahın izni ile bide benimde içimden ERKEK geçiyor bakalım neyimiz olacak.

Tamam canım,senin de bilgilerini ekliyorum şimdi:34:

slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi :((( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı başka bebişler nasip etsin inşallah.. hayırlısı buymuş.. Allah sabır versin..

Back