• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bide bişi sorucam aranızda yaşayan var mı bilmiyorum. Geçen gece yattım sırtüstü bi süre sonra içimde kanat çırpması gibi,seyirme gibi bişi hissettim aralıklarla.Herhalde gaz yüzünden oluyo dedim kendi kendime ama sonra anneme anlattım bebişi hissetmişsin bende başlarda öyle hissediyodum sonra tekmeleriniz geldi dedi bunu hisseden oldu mu hiç?

kızlar bide bişi sorucam aranızda yaşayan var mı bilmiyorum. Geçen gece yattım sırtüstü bi süre sonra içimde kanat çırpması gibi,seyirme gibi bişi hissettim aralıklarla.Herhalde gaz yüzünden oluyo dedim kendi kendime ama sonra anneme anlattım bebişi hissetmişsin bende başlarda öyle hissediyodum sonra tekmeleriniz geldi dedi bunu hisseden oldu mu hiç?

bence bebek içn çok erken çünkü doktorum bana normalde 16. haftada hissedilir ama sen zayıfsın 14'te hissetmeye baslarsin dediydi.

Süperr ne güzel hissetmişsin :34: ben daha hissetmedim ama annemde tam senin anlattığın gibi olduğunu söylemişti :emir_bebek:

bende oluyo ara ara...

kızlar ya sızede doktorunuz salam sucuk yemeyin dedımı bana dedı ama yemekteyızı ızlerken acayıp sucuk cektı canım

ve ben kendımı bıldım bıleı et ve et urunlerını agzıma sokmamıştım
çok enteresan:56:

kızlar ya sızede doktorunuz salam sucuk yemeyin dedımı bana dedı ama yemekteyızı ızlerken acayıp sucuk cektı canım

Benim de canım inanılmaz pastırma çekmişti :77: dayanamadım yedim ya :56:

cok iyi pismisse az az tuketebilirsin ama yememek daha iyi tabi de, ben de dayanamayıp 2-3 parça yiyorum sucuk. ben de gizli gizli izliyorum su an ofiste yemekteyizi :) online tv'de :)

çok canın çektiyse nefsini köreltmek için ye canım ama suda pişir ve çok iyi pişir bende öle çok sevmem ama yasak diye canım salam çekior böle bir baton salamı ısıra ısıra yiyebilirim

birde sucuğu böle domatesli bibeli pişirsem yesem diye cnm çekior ama 3.5 haftadır pişmiş bişi yiyemiorumbnm öle aklımdan geçior sadece ve ilginçtir evlendim evleneli nerdeyse 3 sene olcak hiç sucuğu böle pişirmek aklıma gelmemişti bekarken yapardım

bana doktorum salam sosis yemememi soyledi ama sucukla ilgili birsey soylemedi... zaten benim doktorum nerdeyse herseyi serbest birakiyor... acaba kim dogru soylyor diye

valla bilemiyorum ki bide bazılarında da yine böyle sırtüstü yatınca kasıkta pıtpıt atma oluyomuş o da erkek bebeklerde olurmuş benim en yakın arkadaşım yaşadı hamileliğin başında ayrıca annem de abime hamileyken oluyormuş bende kasıkta bişi yok ama içimde pırpır yaptı.Bende çok zayıfım ondan mı hissettim acaba bilemiyorum

cok iyi pismisse az az tuketebilirsin ama yememek daha iyi tabi de, ben de dayanamayıp 2-3 parça yiyorum sucuk. ben de gizli gizli izliyorum su an ofiste yemekteyizi :) online tv'de :)

ay pişirip yicem valla belki et yiyebilirim artık bölelikle eşime söledim şaşırdı şaka yapıyosun diye
ben zorlasalar bile böle zeytın kadar et yıyorum oda gözumden yaşlar gele gele
teyzemde yemezdi hamileyken deli gibi köfte yıyınce şok olmuştuk

bende hiçbirini yemedim hamile kaldığımdan beri.Aslında çok severim ama yemiyorum. Çok canınız çekince azcık yenmeli bence öbür türlü daha fena.

çiğ yememen gerekiyor, iyice pişir yiyebilirsin.:56:

birde bilenler bilir ikeanın ucuz sosislisi vardır yaaa ondan çok istiorum yaaaa ölüorum onu yemek içinnnn hardalıda ketçap mayonezle sıkıyım üstüneee offff ölorummm resmeennnn

kız sus anlatma öyle canımız çekicek :52:
ayyy doğruu sizde hamileydiniz dimiiiii:60::60: ayy pardon valla kaptırıorum kendimiii açımda yemeklerde tiksindim bişi yiyemiorummm hatta akşam 8e kadar içeçek bişi bile yok boğazımda kurudu mutfaktan tiksindiğim için mutfağa giremiorumdaaa eşimde içecek bişiler koymayı unutmuş salonaa

mağduruuuummm mağğduruummmm mağdurumdaaa mağduruummmm:37:

ben de salam sosis sucak yemiyorum....geçen kahvaltıda öyle istiyorum ki anlatamam.eşime yaptım sadece yumurtasından bi kaç kez otlandım...gönlüm geçti...kokusu yetti yaniiii

Back