• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende kayınvalidelerin yazlığına gideyim diorum masraf çok olmasın diye ama mayo al orda hergün kardeşlere ana babaya para dök yine aynı hesap olcak birde ben balıktan korktuğum için denize giremezdim şimdi bebek için gireyim diordum (çok iyi yüzücüyümdür buarada ama havuz insanıyım) ama gittik diyelim bnm eşimin ailesi yadırgar hamile hamile denize girmemi birde ayol o göbek gibimi olur bnm göğüsler şimdiden kafam kadar oldu:60: sanırım kız olacak iyice duba gibi olcam olmadı beni denizin ortasına bağlasınlar insanlar stüme çıkar denize atlar çıkar güneşlenirrr:53:

ben de yüzmeden duramam...

haftasonları yazlığa gideyim diyorum...

annem şimdiden yüzemezsin diyor...mikrop kaparmışım üşürmüşüm hasta olurmuşum....

herkes yüzerken kıyıda neden oturayım ben....:41::41:

ben de yüzmeden duramam...

haftasonları yazlığa gideyim diyorum...

annem şimdiden yüzemezsin diyor...mikrop kaparmışım üşürmüşüm hasta olurmuşum....

herkes yüzerken kıyıda neden oturayım ben....:41::41:

hamileyken havuza girilmez. mikrop kapılır. ancak temizliğindne eminolduğunuz denize girilir deniz sürekli kendini temizler dalgalarla. temiz deniz diyorum çünkü bazen çöplerini denize atıyorlar ya. mesela mersine gidiyoruz biz. mersindede her yerde denize girilmez. bazen gemilerde atıklarını bırakıyor denize. sabah bi uyanıyoruz deniz pislik içinde

ay sen göreceksin o zaman bebişini tam olarak :nazar:

İnşallah gorücem canım, ikili testim de var yarın zaten. ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapilacak ultrasondan. inşşallah normal cikar. cok telasliyim.

deniz amaaaa yaa denizeee girrilirrrr

Denize girmekte bir sakinca yok, mumkunse yedek bir mayo lazim, mayoyu degistirerek usutmeyi engelleyebiliriz. ama havuz kesinlikle yasak. şahsi havuz varsa bilemem tabe:61:

hamileyken havuza girilmez. mikrop kapılır. ancak temizliğindne eminolduğunuz denize girilir deniz sürekli kendini temizler dalgalarla. temiz deniz diyorum çünkü bazen çöplerini denize atıyorlar ya. mesela mersine gidiyoruz biz. mersindede her yerde denize girilmez. bazen gemilerde atıklarını bırakıyor denize. sabah bi uyanıyoruz deniz pislik içinde

Evet malesef egede deyapıyorlar aynı pisligi. sintinelerini saliyor yatlar koy açıklarında, butun pislik de kıyıya vuruyor. ozellikle haftasonlari girilmez yane.

yüzdeki lekeler nezaman çıkıyor kızlar....

lekeler 6. aydan sonra başlar canım özellikle güneşte artar lekelerin kızla erkekle alakası yok tamamen yaz kış dönemiyle alakası var cildin pigmentleri hamilelikte hassaslaşıyor kendini koruyamıyor güneşten hemen etkileniyor yine tamamen hormonal bi durum yani benim oğlumdada çıktı hani güzellik katardı noldu özellikle doğum kontrol ilaçları çok kullanlar yandınız özellikle sizi bekliyor lekeler malesef yaz sıcağında ben çok çektim simsiyah oldum nerdeyse lazerleremi gitmedim medikal kremlermi kullanmadım neler nler 3sene sonra kendiliğinden azalarak gitti çok şükür anne olmanın zorluğu hamilelikte başlıyor malesef kızlar

kızlar denize girerken çok dikkat etmeniz gerekli özellikle son aylar karın çok şiştiği için vücut dengeniz bozuluyor hırçın dalgalara dikkat etmeniz gerekiyor yoksa çok rahat savrulursunuz bence en iyisi havuz ama o da sağlık açısından iyi değil

bide ilerleyen aylarda göbeğinizde kahverengi çizgi çıkıcak kasıkla mide arası kadar göbek deliğiniz dışına çıkıcak benim orasıda kapkaraydı doğumdan 1sene sonra o çizgi kayboldu çok enterasan bişey göbek büyüdükçe göbek deliği uyuşuk gibi oluyor çok değişik ben çok yürüyünce şimdiden hissediyorum :1:

bide ilerleyen aylarda göbeğinizde kahverengi çizgi çıkıcak kasıkla mide arası kadar göbek deliğiniz dışına çıkıcak benim orasıda kapkaraydı doğumdan 1sene sonra o çizgi kayboldu çok enterasan bişey göbek büyüdükçe göbek deliği uyuşuk gibi oluyor çok değişik ben çok yürüyünce şimdiden hissediyorum :1:

ben o çizginin erkek çocukta çok hızlı belirginleştiğini duymuştum seninde oğlun var sanırımmm demekki doğruuu:49:

ben o çizginin erkek çocukta çok hızlı belirginleştiğini duymuştum seninde oğlun var sanırımmm demekki doğruuu:49:

evet oğlum var canım bilmiyorum erkek kız olayını ama sadece göbeğim değil benim meme başlarımda kapkara oldu bide kocaman oldular doğumdan sonrada rengi açılmadı eski haline dönmedi ucuda hala büyük üstelik hiç emzirmedim ben oğlum emmek istemedi nasipse hevesimi şimdikine saklıyorum umarım bu emer çünkü çok sütüm oluyor benim tam mööö gibi :1:

evet oğlum var canım bilmiyorum erkek kız olayını ama sadece göbeğim değil benim meme başlarımda kapkara oldu bide kocaman oldular doğumdan sonrada rengi açılmadı eski haline dönmedi ucuda hala büyük üstelik hiç emzirmedim ben oğlum emmek istemedi nasipse hevesimi şimdikine saklıyorum umarım bu emer çünkü çok sütüm oluyor benim tam mööö gibi :1:

canım o karartı ne zaman başlıyor ve göbek çizgisi hatırlıyormusun, birde göğüs çevresi yuvarlağı genişledimi sende.

bnmde randevum 3martta sanırım yaptır dicek ogün bana hayırlısı ile

ama kızlar bnm kafamı kurcalayan bişi var bnm sat ile çocuk tutmuor tamam geç döllenme diyelim ama şimdi tarihi atarak yazıcam tam aklımda deil

geçen hafta gittim 8+3 dedi 1 hafta sonra gittim 9+3 olması grek 9+6 çıktı böle böle 2li testi kaçırcam diye korkuroum ve dr 9+6 dediğinde sata göre 11 haftaydı

tarihleri attım anlamışsınızdırf

benim de sat la ultrason arasında 9 gün fark var. ben de anlamadım. geç tutunmuştur diyoruz ama garip geliyo

Evet ya cok iyi tespitlerde bulunmussun gercekten, cok guzel zamana denk geldi hamişligimiz masallah. hamileyken (yani son aylarda) üsümek daha zor olurdu. soguk gunlerin hamileligimiz sadece baslangicina gelmesi süper oldu gercekten. Su guzel yaz gunleri gelse artık de mi :) MErakla bekliyorum, İzmir'de yaz güzel olur, cok sicak ve nemli olur ama Sahilevlerinde yürüyüş yapmak çok güzel olur bilenler biliiiir. HErşeyin yazı güzeldir ama bence.

evet ama hamile bir insan normal insanın 8 katı fazla terlediğini biliyormusunuz?? yazın yani tahmin ettiğiniz gibi güzel olmayabilir. pişiceğiz. ben yaz hamileliği yaşamayı hiç istemiyordum ama nasip

lekeler 6. aydan sonra başlar canım özellikle güneşte artar lekelerin kızla erkekle alakası yok tamamen yaz kış dönemiyle alakası var cildin pigmentleri hamilelikte hassaslaşıyor kendini koruyamıyor güneşten hemen etkileniyor yine tamamen hormonal bi durum yani benim oğlumdada çıktı hani güzellik katardı noldu özellikle doğum kontrol ilaçları çok kullanlar yandınız özellikle sizi bekliyor lekeler malesef yaz sıcağında ben çok çektim simsiyah oldum nerdeyse lazerleremi gitmedim medikal kremlermi kullanmadım neler nler 3sene sonra kendiliğinden azalarak gitti çok şükür anne olmanın zorluğu hamilelikte başlıyor malesef kızlar

sanırım tenle alakalı...benim tenimde hassas güneşte fazla durmayacağız anlaşılan....benim ilk gebeliğimde olmamıştı inşallah olmaz

canım o karartı ne zaman başlıyor ve göbek çizgisi hatırlıyormusun, birde göğüs çevresi yuvarlağı genişledimi sende.

benim pigmentler iş başında sanırım benim çizgi hafif hafif başladı...doğuma kadar kapkara halini alır sanırım şimdiden böyleyse....

benim pigmentler iş başında sanırım benim çizgi hafif hafif başladı...doğuma kadar kapkara halini alır sanırım şimdiden böyleyse....

en çok doğum sonrası kalan o çatlak görüntüden korkuyorum. sanırım elimde krem yağlı güreş yapıcam gibi yağlar kremlerim kendimi:18: gerçi lazerle geçiriyolarmış o izleri

Ciddimisin
nasıl anladın, yani erken ya o bakımdan,varmı bariz bir belirti, koyuluk renk değişikliği,
ve göğüs ucu özellikle sağ göğsüm benim, halka genişledi, sende de varmı?

en çok doğum sonrası kalan o çatlak görüntüden korkuyorum. sanırım elimde krem yağlı güreş yapıcam gibi yağlar kremlerim kendimi:18: gerçi lazerle geçiriyolarmış o izleri

canım ben 28 hatalık gebeliğim sonlandığında 9 aylık hamile gibi göbeğim vardı.benim bebek 33 hatlaık görüntüdeydik.düşün yani...hiç çatlağım olmadı.okadar büyük göbeğe nasıl kalmadı hayret ettim.gerçi krem de kullandım...inşallah bu sefer de olmaz......ben de korkuyorum o çatlaklardan :83:

Ciddimisin
nasıl anladın, yani erken ya o bakımdan,varmı bariz bir belirti, koyuluk renk değişikliği,
ve göğüs ucu özellikle sağ göğsüm benim, halka genişledi, sende de varmı?

çizgi görünüyor hayatım.yoktu daha öncesine.....

göğsümden anlayamıyorum göz alışıyor galiba ...ama sağ gögüsüm diğerine göre fazla büyüdü....neden acaba anlamadım.diğeri daha ufak....

çizgi görünüyor hayatım.yoktu daha öncesine.....

göğsümden anlayamıyorum göz alışıyor galiba ...ama sağ gögüsüm diğerine göre fazla büyüdü....neden acaba anlamadım.diğeri daha ufak....

bende çizgi filan yok yada ben anlamıyorum ama benimda sağ göğsüm diğerine göre büyük:1:

Back