• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 2 kilo aldım. Doktor şimdiden böyle alırsan işimiz var dedi :60: aç da değilim nasıl aldım hiç bilmiyorum. Mide bulantısı falan var ona ragmen almışım maşallah bana ya :9:

ben 27 ocakta 57 kilo 300 gr dım. dün çıktım 59.700 gr. yani 2 kilo 400 gram almışım. yaw oburda değilim nasıl aldım hiç anlamadım. göbüşün belli yani şimdikten. söylememe gerek olmadan ayyy hamilesin sen diyolar

selam kızlarrr kocaman bir masallah bebişlerimize:nazar:
bizde cumartesi gidicez cok merak ediyorum goruntsnu gormek istiyorm artıkk marım hersey yolndadır ve bende hareketlerini görebilirim..

Hepinize iyi günler kızlar,ben kaçıyorum.
Hava harika,biraz dolaşıp alışveriş yapalım:61:

Ne güzel, yap tabi alışverişini, izmirde de hava harika ama iş yerinden çıkmak ne mümkün. Hafyasonu gezicez biz de artıkın napalım :) hoşçakaaaaaal.

uzun araştırmalar sonrasında doktorumuzu bulduk efendim. adana da doktor arayanlara tavsiyede edebiliirm. özel ortadoğu hastanesinde doç. dr. türkan cengiz yılmaz. geçen seçimlerde kadın başhekimlikten istifa edip bir partiden millet vekili adayı bile olmuş. haftaya çarşamba ya yer bulduk. muayene sonrasında daha ayrıntılı bilgi veririm.

uzun araştırmalar sonrasında doktorumuzu bulduk efendim. adana da doktor arayanlara tavsiyede edebiliirm. özel ortadoğu hastanesinde doç. dr. türkan cengiz yılmaz. geçen seçimlerde kadın başhekimlikten istifa edip bir partiden millet vekili adayı bile olmuş. haftaya çarşamba ya yer bulduk. muayene sonrasında daha ayrıntılı bilgi veririm.

İnşalllah memnun kalırsın ce hamileligine onunla devam edersin. vekillik islerinden dolayi sizleri aksatmasinda....

Eki Görüntüle 139433 kızlar merhaba,
biz 3 haftalık kocaman aradan sonra kontroldeydik, Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey çok güzeldi..
darısı tüm iyi haber bekleyen arkadaşlarıma..
maşallahı var elleri kolları oynuyor, geriniyor, hopluyor hiç hareketsiz durmadı.
usg'ye göre 11+3 olmuş önden gidiyor yani.
yüz kemikleri oluşmuş burnunu gösterdi bunun oluşması iyiymiş down sendromu açısından..
daha detaylar var yazarım..

ay maşallah, alah hayırlısıyla kucağına almanı da nasip etsin

ya kıslarr bende koca bi göbüş oluştu kilo da almadım ama hiçbirşeyim olmuyo karnım hep şiş dahada çok erken varmı böyle olan annem erken çıkacak senin göbüş diyor:32:

ya kıslarr bende koca bi göbüş oluştu kilo da almadım ama hiçbirşeyim olmuyo karnım hep şiş dahada çok erken varmı böyle olan annem erken çıkacak senin göbüş diyor:32:

evet benim öyle gündüz akşama kadar gaz doluyor ondan bence.
sabah daha az oluyor bende....
gazdan dolayı canım şişkinlik oluyor...benim 4 aylık gibi diyorlar

evet benim öyle gündüz akşama kadar gaz doluyor ondan bence.
sabah daha az oluyor bende....
gazdan dolayı canım şişkinlik oluyor...benim 4 aylık gibi diyorlar

benimm de öyle resmenn kötü yaa hadi bebiş olsa tamam da göbüş oluncada olmuyor öyle:14:

ya çok zor oluyo tabiki saklamak ama daha önce böyle bi acı yaşadım oyüzden söylemiyorum 8 haftalıkken kalbi durmuştu yapılan testlerde pıhtılaşma çıktı şimdi hergün iğne oluyorum ama çok şükür hiçbi sorun yok sonuna kadarda böyle gider hepimizin

siyacım merhaba, sen de iğne oluyormuşsun sanırım geçmiş olsun. ben de oluyorum ama son zamanlarda acaip zorluk çekiyorum, göbeğimde hep bezeler ve morluklar oluştu, nerdeyse iğne vuracak yer bulamıyorum. ayrıca çok zor iğneyi batırsam da iğnenin içindeki sıvıyı enjekte ederken çok zorlanıyorum sanırım bezeler yüzünden ileri gitmiyo, dün iğnenin yarısını ancak vurabildim, sen nerden ve nasıl vuruyosun, bacaklarımdan denedim çok acıdı, bilmiyorum daha az acıyan neresi var

Ces

bende cumartesi gidecem ne yapıyor yavrularımız acaba????

Bide 2 haftade bir gir ultrasona zararlı, avrupa gebelik boyunca sadece 3 yada 4 kere giriliyormuş.

Ces

bende cumartesi gidecem ne yapıyor yavrularımız acaba????

Bide 2 haftade bir gir ultrasona zararlı, avrupa gebelik boyunca sadece 3 yada 4 kere giriliyormuş.

ultrasonun bir zararı yok. sadece ses dalgalrıyla görüntü alıyorlar çünkü. Tr'deki tıp ile avrupadaki tıp birbirine hic benzemiyor, karşılaştırmamak lazım. zararlı olsa doktorlarımız soyler zaten. ben merak edip kendimi uzerek dolayli olarak bebegimi uzecegime, 2 hafta bir nasıl olduguna bakmayı tercih ederim. Ama dedigini yine de doktoruma soracagim bir zarar olur mu diye. Yine de tesekkur ederim hassasiyetin icin. dayanamiyyorum ben merak icindeyim napiyim.

siyacım merhaba, sen de iğne oluyormuşsun sanırım geçmiş olsun. ben de oluyorum ama son zamanlarda acaip zorluk çekiyorum, göbeğimde hep bezeler ve morluklar oluştu, nerdeyse iğne vuracak yer bulamıyorum. ayrıca çok zor iğneyi batırsam da iğnenin içindeki sıvıyı enjekte ederken çok zorlanıyorum sanırım bezeler yüzünden ileri gitmiyo, dün iğnenin yarısını ancak vurabildim, sen nerden ve nasıl vuruyosun, bacaklarımdan denedim çok acıdı, bilmiyorum daha az acıyan neresi var

merhaba dtekin evet bende iğne kullanıyorum daha başlayalı 1 ay oldu öyle beze morluk falan olmadı daha bende göbekten yapıyorum ama doktor 5.aya kadar göbekten yapabilirsin dedi sanırım şişiceği için bence bide koldan deneyebilirsin ilk 2 gün ben eczanede yaptırdım o zaman koldan yaptılar hiç anlamadım bile iğne olduğumu,sen nekadar zamandır kullanıyosun

ultrasonun bir zararı yok. sadece ses dalgalrıyla görüntü alıyorlar çünkü. Tr'deki tıp ile avrupadaki tıp birbirine hic benzemiyor, karşılaştırmamak lazım. zararlı olsa doktorlarımız soyler zaten. ben merak edip kendimi uzerek dolayli olarak bebegimi uzecegime, 2 hafta bir nasıl olduguna bakmayı tercih ederim. Ama dedigini yine de doktoruma soracagim bir zarar olur mu diye. Yine de tesekkur ederim hassasiyetin icin. dayanamiyyorum ben merak icindeyim napiyim.
canım benim düşük tehlikesi vardı biara 2-3 günde bi kontrole gidip ultrasona giriyordum..
dr.um bana kendi dedi senin şimdi için rahat etmez bu kadar ultrasona giriyorum bebeğime zarar vermez mi dersin dedi. bende evet öyle dedim. korkma hhiiçbir zararı yok diye kendi dedi bana.

canım benim düşük tehlikesi vardı biara 2-3 günde bi kontrole gidip ultrasona giriyordum..
dr.um bana kendi dedi senin şimdi için rahat etmez bu kadar ultrasona giriyorum bebeğime zarar vermez mi dersin dedi. bende evet öyle dedim. korkma hhiiçbir zararı yok diye kendi dedi bana.

Evet ben de zararlı degil diye biliyorum iste Oslemcim.

Back