Bende İstanbuldayım ilk önce kolon hastanesine gitmiştim kan tahlili için ama hastaneyi hiç beğenmedim sonra medicanaya gelmeden ışıklarda Sevgim doğum merkezi var İnci Hanım var doktor çok eskiden beri doktorumdur ikinci muayeneye ona gittim iki hafta sonra gel demişti muayene ücreti biraz pahalı özel olduğu için sonra bir aile dostumuz bizi Ethica'ya yönlendirdi Geçen cuma Ali Paşa Oskay'a gittim bebeğin kalp atışlarının zayıf olduğunu söyledi bir hafta sonra tekrar gel herşeye hazırlıklı olman lazım falan dedi beni yerle bir etti sonrada benim ameleliyathanede işim var dedi beni odada bıraktı gitti. Şimdi başka doktor araştırıyorum cumartesi tekrar gidicem. Feminen Tıp Merkezi'nde Herman İşçi'yi tavsiye ettiler offf offf ne zor bu doktor işi bi rayına otursa hayırlısıyla.....
sana aynı hastanedeki elif esra hanımı tavsiye edebilirim çok tatlı bilgili bi bayan. ben ilk önce ona gitmiştim çok da memnundum yeni yıla girince sağlık sigortamızda değişti oyüzden o doktora şuan gidemiyorum ama çok iyi bi doktor gördüğüm kadarı ile..