2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende İstanbuldayım ilk önce kolon hastanesine gitmiştim kan tahlili için ama hastaneyi hiç beğenmedim sonra medicanaya gelmeden ışıklarda Sevgim doğum merkezi var İnci Hanım var doktor çok eskiden beri doktorumdur ikinci muayeneye ona gittim iki hafta sonra gel demişti muayene ücreti biraz pahalı özel olduğu için sonra bir aile dostumuz bizi Ethica'ya yönlendirdi Geçen cuma Ali Paşa Oskay'a gittim bebeğin kalp atışlarının zayıf olduğunu söyledi bir hafta sonra tekrar gel herşeye hazırlıklı olman lazım falan dedi beni yerle bir etti sonrada benim ameleliyathanede işim var dedi beni odada bıraktı gitti. Şimdi başka doktor araştırıyorum cumartesi tekrar gidicem. Feminen Tıp Merkezi'nde Herman İşçi'yi tavsiye ettiler offf offf ne zor bu doktor işi bi rayına otursa hayırlısıyla.....

sana aynı hastanedeki elif esra hanımı tavsiye edebilirim çok tatlı bilgili bi bayan. ben ilk önce ona gitmiştim çok da memnundum yeni yıla girince sağlık sigortamızda değişti oyüzden o doktora şuan gidemiyorum ama çok iyi bi doktor gördüğüm kadarı ile..

Bize de doktor önce 14 şubat dedi.
Sonra 17 ya da 18'de gelin tam 1 ay olsun dedi.
Öyle yapacağız artık..

beni de 14 şubatla 21 şubat arası istediğin gün gel dedi ben sabredemem diye 14 şubatta gidicem cinsiyetini göstermezse 2 hafta sonra kontrole giderim artık inşallah gösterir:1: bizde nasıl hitap edeceğimizi bulmuş oluruz bazen kızım diyorum bazen oğluşum kafası karışıyodur çocuğun

bu arada selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl moraller nasıl? ben iyiyim 12.haftada 2li test için gidicez kuşumla :)

Bahçelievler-Bağcılar-Güneşli-Yenibosna-Z.Burnu v.b çevresindeki birçok hastahaneyi araştırdım ve eleye eleye en son bunda karar kıldım.Ben eğer bir kaybım olmaz dersen bu doktoru denemeni tavsiye edeceğim hatta buradan başka bir arkadaşım daha gidiyor ve oda memnun.
Ben 13 yıllık evli + 12 yaşında bir kızım var takdir edersinki kadın olduğum için çok hastane tecrübem oldu.
yenibosna nisa hastanesine hiç gittinizmi?? bana da orda mürüvet hanımı tavsiye etmişlerdi randevu aldım bakalım.

İlk haberler sizlerden gelicek demekki :66:

ayy inşallah :66: Çok merak ediyorum ben hep kız doğuyor içimize ama hayırlısı olsun. Önceliğimde ikili testi var sağlığının yerinde olduğunu bi öğrensek :18: İnşallah 2 güzel haberi alırız o gün. Belki 14 şubattan önce giden vardır. Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallahhh:nazar:

ayy bende dün akşam okudum öğreniyorlar ne güzel.Darısı başımıza artık herhalde önümüzdeki hafta bizde açıklarız.İlk kim gidicek acaba? bu hafta ikili test için gidicek var mı? Benim 14 şubatta randevum en güzel 14 şubatımız olucak inşallahh:69:

ayy inşallah :66: Çok merak ediyorum ben hep kız doğuyor içimize ama hayırlısı olsun. Önceliğimde ikili testi var sağlığının yerinde olduğunu bi öğrensek :18: İnşallah 2 güzel haberi alırız o gün. Belki 14 şubattan önce giden vardır. Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallahhh:nazar:

Ben 12 şubatta gidicem, insallah guzel haberlerle donerim. öncelikle 2'li tast sonucumuzun iyi cikmasini sonra da cinsiyetini ogrenmeyi umuyorum. hayirlisiiiii.

12.hafta erken değil mi kızlar ben ilk hamilelikte 16.haftada öğrenmiştim.inşallah gösterir bana çok var daha.inşallah haftaya gösteren olur da seviniriz burda....:62:

Ben 12 şubatta gidicem, insallah guzel haberlerle donerim. öncelikle 2'li tast sonucumuzun iyi cikmasini sonra da cinsiyetini ogrenmeyi umuyorum. hayirlisiiiii.

hadi hayırlısı bakalım inşallah önce sağlık haberini sonra da cinsiyet müjdeni alırız canım..

yenibosna nisa hastanesine hiç gittinizmi?? bana da orda mürüvet hanımı tavsiye etmişlerdi randevu aldım bakalım.

Evet canım gittim fakat Mürüvet hanıma gitmedim.
Oradada çok canımı sıkmışlardı çok rahat tavırlarından dolayı kızmıştım.
İlgi alaka sıfır.

bu arada selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl moraller nasıl? ben iyiyim 12.haftada 2li test için gidicez kuşumla :)

merhaba şuan işte oldugum için gözüm saatte mesai bitse diyorum dün doktora gittik iyiymiş nar çiçegim ayım kaçında oluyor 12.haftan

Benim bu kez umudum yok.
Bir sonraki ay diye düşünüyorum ve heveslenmiyorum.
Ama öğrenirsem de süper olur yani:78:

Ben senden umutluyum nedense, ilk sen öğrenecekmişsin gibi geliyor:)

Ayyy ne güzel.
Rabbim önce sağlık versin ama heyecanlanıyor insan değilmi?

Tabi canım, sağlık herşeyden önce..

ayy bende dün akşam okudum öğreniyorlar ne güzel.Darısı başımıza artık herhalde önümüzdeki hafta bizde açıklarız.İlk kim gidicek acaba? bu hafta ikili test için gidicek var mı? Benim 14 şubatta randevum en güzel 14 şubatımız olucak inşallahh:69:

Belki de senden gelir:)

Ces'in bebişi daha büyükmüş, hem de erken gidiyorsun, o zaman senden bi bomba bekliyoruz:)

Ben senden umutluyum nedense, ilk sen öğrenecekmişsin gibi geliyor:)

Tabi canım, sağlık herşeyden önce..

Belki de senden gelir:)

Ces'in bebişi daha büyükmüş, hem de erken gidiyorsun, o zaman senden bi bomba bekliyoruz:)

HAyirlisi iste, bebegin pozisyonuna da bagli sonucta. Burdaki en büyük bebis bende galiba cunku benim dogum tarihi 1 elül görünüyor tam olarak. Kıdeme bak, ne kıdem ama.

HAyirlisi iste, bebegin pozisyonuna da bagli sonucta. Burdaki en büyük bebis bende galiba cunku benim dogum tarihi 1 elül görünüyor tam olarak. Kıdeme bak, ne kıdem ama.

ilk haberi senden alıcaz desene.allah hayırlı etsin şimdiden.

1 eylülde de doğum haberini alınca mısır patlağı gibi herkes sırayla ay ne güzel

mürüvet hanımı bilmem ama nisa hastanesi çok kalabalık devlet hastanesi gibi bi hastane.. bhcg testi yaptırmıştım birkaç kere ordan biliyorum..
Merhaba canım.
İyiyiz biz,sen nasılsın?
Beklemedeyiz testler ve bebişler için:61:

bende iyiyim Allah'a şükür gün sayıyoz işte :)

hadi yaaa, randevuyu aldım artık bi gidip deneyeyim bari. peki gittiğin hastanede bayan doktor varmı tavsiye edebileceğin?

Canım sen bir git belki doktorunu beğenirsin ben kızımı götürüyordum oraya bir kezde acil kendim için gitmem gerekti aradım "Ben acile geliyorum 15.dakika sonra orada olurum doktorunuz varmı dedim" gelin doktor var dediler.Gittim bekle,bekle kimse yok ağrıdan kıvranıyorum sürünüyorum eee hani doktor acil ameliyata girdi Yuhhhh koca hastanede tek doktormu var ölsek orda başını çevirip bakan yok.
Tecih edilme nedeni hastane doktorlarının geneli bayan. o yüzden tercih edilen bir hastane...

Back