teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. kısmetimizde yokmuş bebeklerimiz demekki, inş kısa zamanda bizlerde tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebişler getirebiliriz dünyaya... dün dr a gittim, çoğu dökülmüş, çok az kalmış, çok güzel dedi dr um. istersen dökülmesini bekleyelim, dökülmezse kürtaj yapalım yada şuanda kürtaj yapabiliriz dedi ama biz kabul etmedik. salıya kadar bekleyeceğiz bakalım, inş gerek klamaz kürtaja kendiliğinden dökülüverir hayatım... dr umda genel anestezi ile yaparız dedi. umarım salıya kadar biter ve gerek kalmaz...
sana ve bizim gibi olan herkese kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum canım...
gecmıs olsun pozer ınsallah en kısa zamanda ıyılesırsın ve hersey yoluna gırer
bebegını kaybettıgını nasıl anladın nasıl belırtıler oluo
teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. kısmetimizde yokmuş bebeklerimiz demekki, inş kısa zamanda bizlerde tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebişler getirebiliriz dünyaya... dün dr a gittim, çoğu dökülmüş, çok az kalmış, çok güzel dedi dr um. istersen dökülmesini bekleyelim, dökülmezse kürtaj yapalım yada şuanda kürtaj yapabiliriz dedi ama biz kabul etmedik. salıya kadar bekleyeceğiz bakalım, inş gerek klamaz kürtaja kendiliğinden dökülüverir hayatım... dr umda genel anestezi ile yaparız dedi. umarım salıya kadar biter ve gerek kalmaz...
sana ve bizim gibi olan herkese kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum canım...
Selam Kızlar,
Ben 2 gündür doğrudürüst giremedim foruma.Midem cumadan beri çok zorluyor beni.
Bir de benim acaip başdönmelerim var devamlı gözüm kararıyor,tansiyonum 4lere falan düşmüş
Böyle sorunu olan var mı?
:26:
günaydın güsel anneler ve minik bebişleri
inş güsel bir hafta olur hepimiz için
benim için kötü başladı malesef gece en az 10 kez wc ye kalkıyorum ne uyku kaldı ne bişiy sabaha karşı 4 den beri ayaktayım ve bir haftadır da böyle bu halde bide geldim işe bisürüde iş var :2:erkend eilmi bu dönemde bukadar sık kalkmak sizde varmı böye bir sorun?
ben iki kez kalkıyorum sürekli böyle 4 den beri ayakta olmanın sebebi wc mi?
evet canım saat başı kalkıyorum en son saat 4 5 civarı kalkıyorum ondna sonrada uykum gelmiyor sanki günlerce uyudumda artık bıktım yatmakdan öyle bir his işin garibi gündüzde uykum gelmiyor yani okadar az uyumama ragmen uyku hissi yok:18:
günaydın kızlar iyi haftalar. Ben bu haftaya iyi başlayamadım maalesef cuma günü doktor kontrolümüz vardı kalp atışlarını dinleyecektik ama doktorun biraz telaşlı davranması falan endişelendirdi beni ultrasonla göbekten duyamadı kalp atışlarını sonra alttan muayene etmek istedi ordanda çok az duyduğunu söylediBebeğimin kalp atışları çok zayıfmış bir hafta sonra tekrar gel geç gelişiyor olabilir dedi bütün hafta sonum zehir oldu şu an bile kendimde değilim bakalım cumartesiye kadar günler nasıl geçecek offf offff ((((
evet canım nasip degilmiş.inşş rabbim tekrardan hayırlı saglıklı hamilelikler nasip eder.senin gebelik haftan daha küçük o yüzden kendiliginden dökülme sansın var canım inş kürtaja grek kalmaz.ayrıyetten psikoloji olarak zor bir durum ve özele falan gidiyosanda maliyetide yüksek.400tl verdim ben.yapılan işlemde ufak bir temizlikti yani.dua etmekten vazgecme canım rabbim inş bizimde sesimizi duyacak bebişlerimizi tekrardan içimizde hissedicez
Mrblar kızlar,
Kaç gündür giremedim nete evde değildim umarım herkes iyidir. geçmiş sayfaları okumaya pek vaktim yok işteyim şu an.Pozer bebeğini kaybetmişsin canım son sayfada gördüm.Çok geçmiş olsun.çok üzüldüm rabbim en kısa sürede gene versin inşallah.hakkında hayırlısı olsun canım.
günaydın kızlar iyi haftalar. Ben bu haftaya iyi başlayamadım maalesef cuma günü doktor kontrolümüz vardı kalp atışlarını dinleyecektik ama doktorun biraz telaşlı davranması falan endişelendirdi beni ultrasonla göbekten duyamadı kalp atışlarını sonra alttan muayene etmek istedi ordanda çok az duyduğunu söylediBebeğimin kalp atışları çok zayıfmış bir hafta sonra tekrar gel geç gelişiyor olabilir dedi bütün hafta sonum zehir oldu şu an bile kendimde değilim bakalım cumartesiye kadar günler nasıl geçecek offf offff ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?