2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel düşünmek lazım ki güzellikler olsun hayatımızda.
İnşallah test sonuçların da güzel çıkar.
Bebiş size güzel bir sürpriz yapmış,bırakmaz artık annesini:61:

süprizimi plansız allahım verdi.hep hayır aradım.güveniyorum minoşuma.bu sefer şeytanın bacağını kracam inşallah.kucağıma alıp doya doya koklayacam onu.mis kokulum:16:

kızlar az önce doktordan geldim....bebişim tam gününde artık ve kanamalarım geçmiş diğer kese bile dağılmış...
o kadar mutluyum ki... artık son 2 hafta dedi dr. bütün bu şikayetlerin azalacak :nazar::nazar:
bir dahaki randevu 24 şubat!!!!

kızlar az önce doktordan geldim....bebişim tam gününde artık ve kanamalarım geçmiş diğer kese bile dağılmış...
o kadar mutluyum ki... artık son 2 hafta dedi dr. bütün bu şikayetlerin azalacak :nazar::nazar:

gözün aydın canım.:nazar::nazar:

Harika bir haber:nazar:
Gözünaydın canım:61:

Hepinize Sağlıklı güzel bir hafta Sonu Diliyorum. :nazar:

Sana da güzelll haftasonlarıı:16:

selam kızlar nasılsınız? :emir_bebek:
kaç gündür giremiyorum pek..bulantılarım çok şiddetli değil ama gün içine de yayıldı doğru dürüst beslenemiyorum ne yesem ağzıma geliyo..
siz de ne var ne yok?inşallah iyidir tüm bebişler.. :nazar:

selam kızlar nasılsınız? :emir_bebek:
kaç gündür giremiyorum pek..bulantılarım çok şiddetli değil ama gün içine de yayıldı doğru dürüst beslenemiyorum ne yesem ağzıma geliyo..
siz de ne var ne yok?inşallah iyidir tüm bebişler.. :nazar:

Merhaba adamavi:16:
Sanırım şimdi bulantılar ortak sorun,bende de farklı bir versiyonu olarak iştahsızlık mevcut:1:

Merhaba adamavi:16:
Sanırım şimdi bulantılar ortak sorun,bende de farklı bir versiyonu olarak iştahsızlık mevcut:1:

anladım canım bende pek iştahsızlık yok aslında yemek istiyorum zorluyorum kendimi bebeğim için yemeliyim diye bu sefer de ağzıma geliyo yediklerim böyle tuhaf bi haldeyim :26:

anladım canım bende pek iştahsızlık yok aslında yemek istiyorum zorluyorum kendimi bebeğim için yemeliyim diye bu sefer de ağzıma geliyo yediklerim böyle tuhaf bi haldeyim :26:

canım bu haftalar böyle geçecek galiba.düzelecek inşallah sabır sabır sabır düşünmemeye çalışalım güçlü olalım:79::79:

Maşallah maşallah,güçlü fasulyeye toplamış kendini,hadi gözün aydın canım:):nazar:

Selam Kızlar,
Ben 2 gündür doğrudürüst giremedim foruma.Midem cumadan beri çok zorluyor beni.
Bir de benim acaip başdönmelerim var devamlı gözüm kararıyor,tansiyonum 4lere falan düşmüş
Böyle sorunu olan var mı?
:26:

Selam Kızlar,
Ben 2 gündür doğrudürüst giremedim foruma.Midem cumadan beri çok zorluyor beni.
Bir de benim acaip başdönmelerim var devamlı gözüm kararıyor,tansiyonum 4lere falan düşmüş
Böyle sorunu olan var mı?
:26:

geçmiş olsun canım, hazımsızlık var bende. ne yesem midemde taş gibi kalıyor.inanıılmaz halsizlik var.2 haftaya kalmaz geçer dedi dün dr.um.

tansionun için mutlaka dr.unla konuş, istiraat diyebilir,çok önemli. küçümseme sakın.

cok gecmiş olsun canım içinde bulundugun durumu cok iyi anlıyorum.bende gecen hafta 8haftalık bebegimi kaybettim.cok zor bir durum ama herseyin hayırlısı.nasip degilmiş.rabbim inş en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebiş nasip eder.birde bende kürtaj oldum içerde parca kalmış inş senin kendiliginden dökülür ama olaki kürtaj olman gerekirse korkma genel anesteziyle yapıyolar zaten uyandıgında hersey bitmiş oluyo sonrasındada hiçbirsekilde agrın acın olmuyo.

teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. kısmetimizde yokmuş bebeklerimiz demekki, inş kısa zamanda bizlerde tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebişler getirebiliriz dünyaya... dün dr a gittim, çoğu dökülmüş, çok az kalmış, çok güzel dedi dr um. istersen dökülmesini bekleyelim, dökülmezse kürtaj yapalım yada şuanda kürtaj yapabiliriz dedi ama biz kabul etmedik. salıya kadar bekleyeceğiz bakalım, inş gerek klamaz kürtaja kendiliğinden dökülüverir hayatım... dr umda genel anestezi ile yaparız dedi. umarım salıya kadar biter ve gerek kalmaz...
sana ve bizim gibi olan herkese kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum canım...

geçmiş olsun canım, hazımsızlık var bende. ne yesem midemde taş gibi kalıyor.inanıılmaz halsizlik var.2 haftaya kalmaz geçer dedi dün dr.um.

tansionun için mutlaka dr.unla konuş, istiraat diyebilir,çok önemli. küçümseme sakın.

Çok saol canımm,arayacağım evet devamlı gözlerim kararıyor çünkü.

gözün aydın canım.dğer kese bebeğe zarar vermeden gidicek inşallah.benim muayenem yarın bakalım bize ne dicekler.

Back