aaa canım çok zor durumun gerçekten herkesde bir dert var ama iştahsızlık en kötüsü:44:çoğu kişi öyle işte kimisi çok yiyor kimisi su bile içemiyor Allaha şükr ben homini gırtlak yiyiorum ama bendede uyku yok işte
bende gaz ve kabızlık probleminin yanı sıra mide bulantısı da var.dün kabızlık öyle kötü oldu ki kanadı bile.dr gitsem diyorum korkuyoru artık wcye gitmeye....ama rahatsız ediyor ilk kez başıma geliyor...allahım yardım etsin hepimize...
bende de kabızlık vardı çok su içmeme rağmen. demir hapı verdi doktor. onun faydası oldu kabızlığım geçti. hatta bazen ishalmi olucam diyorum. sorun isterseniz bi doktorlarınıza
bende bıraksalar 24 saat uyurum ama gece bazen uyanıyorum ve öyle oturuyorum.
yıyebılmen cok guzel pekı gun asırı yumurta gunluk porsıyon etını yoğurdunu yıyebılıyomusun yoksa ne olursa yıyomusun ben sebze ve meyva cok yıyorum zaten hayatım boyunca kırmızı et yemedım sımdıde böle kucuk parcalara bölüp cıgnemeden suyla yutmaya calışıyorum nolcak böle bılmıyorum
bu hafta normalde doktor gel dedi ama ben haftaya gideyim diyorum.akşam çok zorladı kayısı yediğim zaman da ishal oluyorum.o daha kötü ne yapacağımı şaşardım bunun ortası yok mu anlamadım gitti....
slm hanımlar muayenemizi olduk geldik.çook şükür iyiyz şimdi büyümüşüz
ama yine alttan bakıldı.üstten net göztermedi doktorum alttan bakmıcam dedi.bizim bebek haylaz çıktı.arkaya doğruymuş.neyse sorun olmasında.bir harektliydik.ağlayacaktım resmen .kıpır kıpır kollar ayaklar.allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları
arkadaşlar ben henüz 10 hafta 3 günlük hamileyim ama karnım büyüdü diyebilirim. artık pantolonlaırm dar geliyo. normalmi sizce?? ben genelde 4 aydan sonra büyür diye biliyodum
ben geçecek az kaldı deyip oyalıyorum kendimi. bu geçici bir süreç ve çoğu geride kaldı. her kendimi fena hissetiğimde ultrason kağıdını alıp uzun uzun inceliyorumsonra tatlı bir tebessümle yakalıyorum kendimi.
kızlar şöle böyle derken 2 ayımız bitti kaldı 7 ay.
Allah tamamına erdirsin kızlar.
İmza: 2010 Eyll annesi
Ben de hamileyim sat 9 aralık
teşekkürler canım, inş Allahım bir daha yaşatmaz bu yaşadıklarımızı, sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip eder. bugün kahverengiye dönmeye başladı kanamalarım, inş da hepsini atmışımdır, kontrolümde belli olacak artık. bende özele gidiyorum canım. sadece muayene için 378 tl verdik. kürtaj yaparsam 1000 tl + kdv doktor parası alırım, hastane ne kadar alır bilemem dedi. neredeyse doğum parasına kürtaj yapıyolar yani, çok şaşırdık bizde. hakkımızda hayırlısı olsun canım, tez zamanda bebişlerimiz gelsinler yine annelerine
çok teşekkür ederim canım
canım, en azından kalp atışlarını az bile olsa duymuşsunuz. kötü düşünme lütfen, sen kötü düşünürsen bebeğinde etkilenir biliyorsun. Allahın izni ile hiçbişi çıkmayacak ve bir sonraki gidişinde pıt pıt duyacaksın bebişinin sesini en güzelinden.. iyi düşün lütfen iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?