2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cok kötüyüm ayakta duramıyorum başın cok dönüyor işten izin mi alsam bir yerde düşüp kalırım diye korkuyorum

izin almalısın.iyi bir dinlenmeyle daha iyi olacağına eminim hem böyle zaten işyerinde bir şey yapamazsın

Saol canım teşekkür ederim desteğin için şu an için dua etmekten başka birşey gelmiyor zaten elimizden zaten eşimde o da senin gibi inatçı bak görürsün bırakmayacak bizi diyor allahın izniyle herşey yoluna girecek inşallah

ben sürekli uyuyorum allahtan iş var yoksa ayınık gezemiycem.çok su tükettiğin için olabilir mi belki haddinden fazla mı su içiyorsun

yok canım bugün düşündüm neden die açıkcası yatmadan 1 saat filan önce portakalı abartıyorum sanırım ondan aşırı yiyorum çünkü :26:

canım bende öyleyim. uykusuzluğa döndü bu işin sonu. yorgunum ama çişten bölünüyor uykum ve sabaha karşı kalktım mı dalamıyorum. bunuda sordum ben doktora. progestandan mı acaba diye? yok dedi, 2 haftaya tüm şikayetlerin hafifleyerek geçicek dedi. bekliyoruz bakalım

Son düzenleme:

ayyy hadi inşallah bakalım beklerim 2 hafta daha ama 9 ay böylemi gececek acaba die düşünmekten ödüm kopuyoaynen bende sabah karşı artık dalamıyorum bir türlü Allaha şükr bulantı başdönmei iştakszılık yok bitek şikayetim bu uyku sorunu. açıkcası pekde şikayet etmek istemiyorum illaki bi sıkıntı olacakda uyku sorunu berbat çalışmasam sorund eilde işe geliyorum:2:

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Kalp atışlarını nasıl dinliyorsunuz bebeğin? Benim önce normal göbekten ultrasonla baktı sonra olmadı alttan muayene etti ve kalp atışları zayıf dedi bu bizim duyabileceğimiz birşeymi kulakla nasıl oluyor bu kalp atışı dinlemek tecrübeliler bi anlatsın lütfen ya yada bu doktorumu değişsem bilemedim çok kararsızım

arkadaşlar bu bulantı vs olayları 8-9. haftalarda zirve yapar sonra azalır demişlerdi ben de dişimi sıkıp dayanmaya çalışıyodum ama her geçen hafta kötüye gidiyorum mevcut şikayetlere son bir haftadır kusma da eklendi, ne güzel bulantım vs var ama hiç olmazsa kusmuyorum diyodum o datam gaz başladı mecbur işten rapor almak zorunda kaldım, dayanamıyorum üstelik kusunca da rahatlayamıyorum yani normalde insanın gözü açılır vs ama ben hep çok kötüyüm uykusuzluk filan vız gelip tırıs gidiyor, halinize dua edin, sakın şikayetçi olmayın beterin beteri var. Rabbim hepimize şifa versin inşallah.

slm kızlar herkes nasıl bakalım bebeğini kaybedenler olmuş sanırım çok üzüldüm geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin kızlar sabırla oluyor herşey bende her an bişey olcak diye diken üstündeyim şu zor haftaları atlatsak 3. aya gelsek rahatlıcam biraz olsun benim hiç midem bulanmıyor tiksinmiyorum çok fazla sıkışmıyorumda gece kalkmıyorum kabızım sadece bide göğüslerim çok şiş hatta nerdeyse bir beden büyüdü hızlı kilo artışım var ama sanırım kabızlıktan oluyor oda kayısı sayesinde azda olsa yapıyorum hergün çok zorluyor önceki doğumundaki rahim dikiş yerlerim zorladıkça acıyor zorlamasan olmuyor çok zor kabızlık yaaa ben bide sırf bu yüzden bu doğumu sezeryan istiyorum normal doğumda afedersiniz arka tarafımda yırtılmış dikiş atmışlardı orayada bu defada normal yaparsam kesin basur falan bişeyim çıkar çok kötü yaaa offf offf

canım bazı bebekler yavaş gelişiyormuş mesela haftasına göre küçük çıkan usgde bebekler zamanla haftasını yakalayabiliyor onun için umudunu kaybetme kötü düşünme hemen bekle biraz

kesinlikle en kötüsü mide bulantısı bencede iyiki yok bende oğlumdada sadece tiksinmem olmuştu bunda oda yok ama dr. sevinme dedi gebelikte ne zaman başlar ne zaman biter belli olmaz dedi bu arada beni hastaneden aradılar dr.um yokmuş hafta sonuydu randevum bende devlet hastanesine gidicem öğleden sonra sıra olmuyor usgye bakıyor dr. hemen

canım benim yaaaa ne kadar şanslısın gıpta ile bakıyorum bulantısı olmayanlara. Geçen gün hiç bulantısı olmayan bir arkadaşım bana bakıp yaa arkadaşım sizin gibilerinki biraz da psikolojik başka şeyler düşünün biraz demesin mi , o kadar kızdım ki üstüne kusacaktım az daha.....
ama herkes kendinden dertli, bak senin kabızlık problemin de ben de yok, kuscam korkusuyla hiç bişey yememe rağmen çok afedersin sabahın köründe her gün mutlaka normal dışarı çıkıyorum çok şükür. o konuda hiç problem yok ama diğer mevzuuu oooof offff yedi beni bitirdi, elimde torbayla geziyorum her an......

bende gaz ve kabızlık probleminin yanı sıra mide bulantısı da var.dün kabızlık öyle kötü oldu ki kanadı bile.dr gitsem diyorum korkuyoru artık wcye gitmeye....ama rahatsız ediyor ilk kez başıma geliyor...allahım yardım etsin hepimize...

canımcım sana da geçmiş olsun, nolcek bizim bu hallerimiz bilmiyorum valla, şikayet etmiyorum asla Allahın gücüne gitmesin, ama çok bunaldım, hani benim bildiğim hamileler hep uyuklarlardı falan, ben de hiç öyle bişey de olmadı her an geceyarısı bile ziyadesiyle uyanığım yani uykuya dalıyım da hissetmeyim biraz diyorum ama yok yok gece yarıları da bulantı tam gaz devam, arada bir sızar gibi oluyorum sonra bi tuvalete gidip geliyorum cin gibi oluyorum yine bulantı yine mide yanması, ne mümkün uyumak, hadi sil baştan ayyy kabus gibi günler geçiriyorum valla ,bizimki hor hor treni gibi uyuyo yanımda, sinir oluyorum ona da hiç bişey yok onun tarafında, ne güzel valla....

canım benim uykum çok var.ama sırt ağrılarım bölüyor.zorluyorum inan.genelde oturur vaziyette uyuyorum yatağımı unuttum valla oturma odası ilaç gibi.sırt ağrılarım çok oluyor ve oturur vaziyette uyuyorum.eşim de beni yalnız bırakmıyor acıyorum ona yanımda o da kıvrılıyor.zor günler geçiriyoruz ama minoşlar için.allahım kolaylık versin

selam arkadaşlar benimde bulantım çok fazla ve ben bişey yiyemiyorum drum et yumurta peynir yemelisin diyo ama ekmek bıle kokuyo ankı bana allah affetsin
sizler yıyebılıyomusunuz?

ayyyyyyyyyyy aynı ben

ben şimdi çok düşündüm içim rahat etmedi dr aradım dedim böyle böyle ben yatamıorum wc den iltihap var kesin ondan daha sık çıkıosun mutlaka bol su içiyosun dedi ilaç veremiyormuş oyüzden bol bol sıvı kızlar

selam arkadaşlar benimde bulantım çok fazla ve ben bişey yiyemiyorum drum et yumurta peynir yemelisin diyo ama ekmek bıle kokuyo ankı bana allah affetsin
sizler yıyebılıyomusunuz?

aaa canım çok zor durumun gerçekten herkesde bir dert var ama iştahsızlık en kötüsü:44:çoğu kişi öyle işte kimisi çok yiyor kimisi su bile içemiyor Allaha şükr ben homini gırtlak yiyiorum ama bendede uyku yok işte

çok teşekkür ederim. ben de biran önce gidip yaptırayım o zaman

arkadaşlar ben henüz 10 hafta 3 günlük hamileyim ama karnım büyüdü diyebilirim. artık pantolonlaırm dar geliyo. normalmi sizce?? ben genelde 4 aydan sonra büyür diye biliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…