2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiiinnnn,tebrik ederimmm..

teşekkürler esrant :) bir de mesai bitse de eve gitsek dinlensek ne güzel olur bir de o cetveli nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misin bana?çok beğendim de :))

Cetveli daisypath sitesinden yapabilirsiniz.
Ayrıca 2010 Ağustos anneleri ilk sayfada detaylı açıklama var

Düne göre biraz daha kötüyüm.
Dinlenip iyi olmaya çalışıyorum canım.
Sen nasılsın ?

benim de mide bulantıları var yemeği zorla yiyorum.ilaç içemiyorum midem kaldırmıyor.her şeyi zorla yapıyorum.gün geçtikçe azalması gerekirken daha kötü oluyor anlamadım gitti.işteyim o daha kötü

Off şu mide bulantıları çok zorluyor olsa gerek.
Umarım hepiniz de tez zamanda atlatırsınız.
Yavaş yavaş ilerliyor zaman,fazla da kalmadı zaten

Off şu mide bulantıları çok zorluyor olsa gerek.
Umarım hepiniz de tez zamanda atlatırsınız.
Yavaş yavaş ilerliyor zaman,fazla da kalmadı zaten

ben de yoktu ilk başlar ne olduysa başladı işte güzel bir şey tabi bebeğim iyi diyorum ama sanırım her şeyden nefret edecem bu gidişle.inşallah geçer canım ya

ben de yoktu ilk başlar ne olduysa başladı işte güzel bir şey tabi bebeğim iyi diyorum ama sanırım her şeyden nefret edecem bu gidişle.inşallah geçer canım ya

Bende iştahsızlık çok var.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Sanırım artık hiç iştahla yemek yiyemeyeceğim
Ama elbet geçecek canım

Bende iştahsızlık çok var.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Sanırım artık hiç iştahla yemek yiyemeyeceğim
Ama elbet geçecek canım

ben de ki şöyle canım

yemekten bir tabak yedim daha sonra o yemekten yiyemiyorum yapılmasını da istemiyorum.annem sürekli yemek değiştiriyor.aynı yemeği yapsa bana farklı şeyler yapıyor.böyle ymekler bitecek ben sana ne yapcam diyor.1 tabaktan öteye geçemiyoruz.sağlıklı yemekler yapılıyor ama ben bütün yemeklerden nefret edecem sonunda

Hımm evet zor bir durummuş.:44:
Ben şu anda yumurta ve et dışındakilerden zorla yiyebiliyorum.
Ama zaten 3.aydan sonra ister istemez açılacak iştahlar.
O zaman da ne yapsak da yemesek diye düşünürüz

Hımm evet zor bir durummuş.:44:
Ben şu anda yumurta ve et dışındakilerden zorla yiyebiliyorum.
Ama zaten 3.aydan sonra ister istemez açılacak iştahlar.
O zaman da ne yapsak da yemesek diye düşünürüz

inşallah canım ya.1 ayım kaldı benim 3.aya.1 ay daha sabredelim yapılacak bir şey yok.ozman ne bulursam yerim herhal

Lazım aslında ama..
Bir dahaki doktor kontrolün ne zaman senin canım?

15 gün sonra canım.yani bi sonraki hafta gidecem.bana kalsa ayda bir gidecem de.benim daha önce ölü doğumlar var ya korkuyorlar o yüzden 15 gün de bir.bakalım hayırlsı

Hımm anladım canım.
Umarım bu kez her şey yolunda gider

inşallah kötü düşünmüyorum bu sefer olacak diyorum bakalım aslında genetik testimiz çıkmadı daha.10 gün sonra.aslında şimdi hamilelik düşünmüyordum süpriz oldu vardır bi hikmet dedik.planlı olmadı.inşallah bebeğim doğacak inanıyorum.

Güzel düşünmek lazım ki güzellikler olsun hayatımızda.
İnşallah test sonuçların da güzel çıkar.
Bebiş size güzel bir sürpriz yapmış,bırakmaz artık annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…